NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Draft Lottery eredmény :1. MIN
2. GSW
3. CHA
4. CHI
5. CLE
6. ATL
7. DET
8. NYK
9. WAS
10. PHX
11. SAS
12. SAC
13. NOP
14. BOS (via MEM)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nem néztem a meccset, de ha a Rockets 21 pontos Hardennel nyerni tud, akkor komoly bajban van az OKCBorzasztó nagy csalódás számomra az OKC, őszintén sweepet vártam tőlük a Westbrook nélküli Houston ellen.
FLZOLI
több mint 5 éve
Nem néztem a meccset, de ha a Rockets 21 pontos Hardennel nyerni tud, akkor komoly bajban van az OKC
több mint 5 éve
Ok csak gondoltam hátha 😊Egyébként komolyan kérdezem, hogy ez a Duncan Robinson nem a Tim Duncan Dave Robinson párosra tisztelettel kapta nevét 😊 nincs erről egy story?Mivel van egy Martha nevű nővére és egy Eli nevű bátyja, ez kevéssé tűnik vszínűnek 😊
dande
Nem mellesleg '94-ben született főhősünk, amikor Timmy 18 éves volt.
empty taxi
több mint 5 éve
Adamsnek össze kéne szednie magát mer eddig elég szépen leizmozzák
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Igen, a Rockets egy one trick pony.A Rockets így az 1. negyed alatt rádobott 16 triplát, 8 bement, ráadásul 6 különböző playájuk is betalált kintről, ez így nehéz lesz az OKC-nek, pedig mind SGA mind Schröder javult az 1. meccses förtelemhez képest.9/19 óta 1/16 és már vezet is az OKC
empty taxi
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A Rockets így az 1. negyed alatt rádobott 16 triplát, 8 bement, ráadásul 6 különböző playájuk is betalált kintről, ez így nehéz lesz az OKC-nek, pedig mind SGA mind Schröder javult az 1. meccses förtelemhez képest.9/19 óta 1/16 és már vezet is az OKC
empty taxi
több mint 5 éve
Egyébként komolyan kérdezem, hogy ez a Duncan Robinson nem a Tim Duncan Dave Robinson párosra tisztelettel kapta nevét 😊 nincs erről egy story?Mivel van egy Martha nevű nővére és egy Eli nevű bátyja, ez kevéssé tűnik vszínűnek 😊
dande
Nem mellesleg '94-ben született főhősünk, amikor Timmy 18 éves volt.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 5 éve
Egyébként komolyan kérdezem, hogy ez a Duncan Robinson nem a Tim Duncan Dave Robinson párosra tisztelettel kapta nevét 😊 nincs erről egy story?
több mint 5 éve
A Rockets így az 1. negyed alatt rádobott 16 triplát, 8 bement, ráadásul 6 különböző playájuk is betalált kintről, ez így nehéz lesz az OKC-nek, pedig mind SGA mind Schröder javult az 1. meccses förtelemhez képest.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Carlisle meg a másik.Az egész NBA egyik legjobb edzője.Duncan Robinson szarba nyúlt, 7/8 triplábólAz egész Heat komoly flowban van, ill. Spoelstráról is emlékezzünk meg sztem többet hoz ki a bandából, mint amit az ember 1.-re belegondolna.
Negritis
empty taxi
Bazzani
Érdekes hogy mindketten kb. ugyanazt a system-et futtatják. Még a role player-ek is hasonlóak.
...és senki többet harmadszor.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
Butler-ről meg csak annyit hogy: Django elszabadul!
több mint 5 éve
Az egész NBA egyik legjobb edzője.Duncan Robinson szarba nyúlt, 7/8 triplábólAz egész Heat komoly flowban van, ill. Spoelstráról is emlékezzünk meg sztem többet hoz ki a bandából, mint amit az ember 1.-re belegondolna.
Negritis
empty taxi
több mint 5 éve
az a baj hogy ha oladipo vagy brogdon hozná magát simán lehetne teljesen más az eredményDuncan Robinson szarba nyúlt, 7/8 triplábólAz egész Heat komoly flowban van, ill. Spoelstráról is emlékezzünk meg sztem többet hoz ki a bandából, mint amit az ember 1.-re belegondolna.
Negritis
empty taxi
így kb csak vergődik a pacers
több mint 5 éve
Duncan Robinson szarba nyúlt, 7/8 triplábólAz egész Heat komoly flowban van, ill. Spoelstráról is emlékezzünk meg sztem többet hoz ki a bandából, mint amit az ember 1.-re belegondolna.
Negritis

Madden hates me.
több mint 5 éve
Duncan Robinson szarba nyúlt, 7/8 triplából
több mint 5 éve
remélem oladipo-warren-brogdon trióból legalább 2 beindul és valahogy nyer a pacersSabonis kurvára hiányzik
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
bleacherreport.com/articles/2185102-ranking-the-nbas-20-best-offenses-of-all-timeVannak nosztalgikus érzéseim a 2000-es évek közepének kosárlabdája iránt, amikor a győztes sem ment mindig 90 pont fölé, de a jövőt nem lehet megállítani.minden sport megy az analitikus iránybaNincs ezzel bajom, csak megjegyeztem.Indiana - Miami3/5 és 3/7
Az első hat dobás triplakísérlet.
Kampman
miért ne dobják?
Negritis
Remekül jelzi az NBA változását.
Kampman
mind2 foci, kosár, kézilabda ...
szivesebben nézem ezt mint az iverson féle ámokfutást
Negritis
Kampman
ha megnézed rengeteg csapat van 115 körüli offensive ratinggel
www.basketball-reference.com/leagues/NBA_2020_ratings.html
itt pedig a legjobb is "csak" 117
az átlagot első ránézésre 110-111re tenném
86/87,87/88, 91/92,94/95 108-109 között
ami nagy különbség az az hogy a tempo mekkora, sokkal nagyobb mint az előtte lévő 2 évtizedben
www.lineups.com/articles/why-nba-game-pace-is-at-historic-high/
80as évek eleje óta nem volt ilyen tempo az NBA-ben
és akkor ehhez jönnek a sokkal képzettebb játékosok és támadási sémák
ami egyébként szintén a post up centerek kihalásához vezet, mert szimplán nem bírják szuflával a rohangálást
emlékszem Shaq-re a SSOL Suns-ban, vicces volt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Vannak nosztalgikus érzéseim a 2000-es évek közepének kosárlabdája iránt, amikor a győztes sem ment mindig 90 pont fölé, de a jövőt nem lehet megállítani.minden sport megy az analitikus iránybaNincs ezzel bajom, csak megjegyeztem.Indiana - Miami3/5 és 3/7
Kampman
miért ne dobják?
Negritis
Kampman
Negritis
több mint 5 éve
minden sport megy az analitikus iránybaNincs ezzel bajom, csak megjegyeztem.Indiana - Miami3/5 és 3/7
Kampman
miért ne dobják?
Negritis
Kampman
több mint 5 éve
Nincs ezzel bajom, csak megjegyeztem.Indiana - Miami3/5 és 3/7
Kampman
miért ne dobják?
Negritis
több mint 5 éve
Indiana - Miami3/5 és 3/7
Kampman
miért ne dobják?
több mint 5 éve
Lecc gó, kiverjük Doncic-csal a Clippers-t, és indulhat a PO run 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
[Ennyi erővel NFL-ben is rájöhetne és rágyúrhatna mindenki hogy dobáljunk csak 40+ yardos TD passzokat, mert azzal lehet a leggyorsabban haladni, legyen ott is 48-47 minden meccs, mondjuk 23-21 helyett 6-7 TD-s irányítókkal.Van már ilyen.
zavi27
www.youtube.com/watch?v=6hdivalTKVg

Madden hates me.