NBA

32 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
De most történt megint valami, vagy ez most mire?

Vagy a régi nóta csak mer’ csak.
Cowboykarcsi90
A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.

Nem tudom emiatt van e konkretan a jelenlegi tuntetes, vagy amiatt h meg mindig vannak ilyenek (azert is durva a kontraszt, mert egy feher tini meg tegnap lott le tobb embert, es vegul elkaptak civilek segitsegevel, meg se serult 1 haja szala se)

Lol kis erdekesseg, Kaep 4 eve napra pontosan ma tiltakozott eloszor (akkor meg padon ulessel) a himnusz alatt
|

Borbinho
Tenyleg olvass utana, mert nem az tortent amit Borbinho ir. A politika toőicban volt rola szo 😊
undisputedly
Nem lőttek hátba vagy nem állt ellen mikor beszallt a kocsiba?
Negritis
"hatbalottek egy afro hapsit mert letartoztatas kozben ELLENALLT AZZAL, HOGY BE AKART SZALLNI A KOCSIBA"

Kezdjuk ott, hogy az a pasi korozott bunozo volt (nemi eroszak/kapcsolati eroszak miatt allt korozes alatt).

Egy no hivta a rendoroket mielott lelottek, hogy jogtalalnul tartozkodik a hazaban es tajekoztatta oket a fennallo korozesrol is.

A kierkezo rendorok egy tanu elmondasa szerint dulakodtak vele, meglottek teaserrel, de a srac ennek ellenere is elindult a kocsija fele, benyult valamiert amikor a mogotte levo rendorok leszedtek.

Van olyan szemtanu aki azt mondja semmi ilyen nem tortent, de a kozkezen forgo eredeti video mellett van olyan is ami bizonyitja legalabb a dulakodast.

Az anyosulesen az autoban 2 vagy 3 kiskoru gyermeke ult.

Es igen, USA-ban ezert jogszeruen puffanthat le a rendor, ha igy tortent.

Ugye mennyire mas ez igy, mint, hogy egy fekete sracot lelottek mert ellenallt a rendoroknel azzal, hogy be akart szallni az autojaba?

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
MLB ben is több csapat csatlakozhat a bojkotthoz

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 950 — The Mathematician
 twitter.com/AdamSchefter/status/1298730673126203394?s=09
Nfl játékosoktol pár vélemény

Jeanie buss
 twitter.com/JeanieBuss/status/1298741099620573185?s=09

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

Cowboykarcsi90
A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.

Nem tudom emiatt van e konkretan a jelenlegi tuntetes, vagy amiatt h meg mindig vannak ilyenek (azert is durva a kontraszt, mert egy feher tini meg tegnap lott le tobb embert, es vegul elkaptak civilek segitsegevel, meg se serult 1 haja szala se)

Lol kis erdekesseg, Kaep 4 eve napra pontosan ma tiltakozott eloszor (akkor meg padon ulessel) a himnusz alatt
|

Borbinho
Tenyleg olvass utana, mert nem az tortent amit Borbinho ir. A politika toőicban volt rola szo 😊
undisputedly
Nem lőttek hátba vagy nem állt ellen mikor beszallt a kocsiba?

több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Good for them, örülök, hogy meglépték.
Egyébként annyi az értelme, hogy ne szolgáltassanak valami más beszédtémát a játékukkal, amivel el lehet terelni a figyelmet a rendőri erőszakról.
Gyanúsan azért a Bucks kezdte, mert a Jacob Blake shooting Wisconsinban történt.

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 870 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Cowboykarcsi90

|

Borbinho
több mint 5 éve
 twitter.com/wojespn/status/1298735689450881024?s=09

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Cowboykarcsi90

|

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 470 — Így remélem megfelelek nektek.....
Es ha az MLB is koveti oket? Esetleg az NFL?
Borbinho
Akkor nincs más hátra, csináljanak egy lakosság cserét Afrika s USA között, a fehérek mennek Afrikába s meglátjuk mire meddig bírják a meszticek meg a feketék együtt meg egymás között, s meddig bírnak gazdaságilag erős országot fent tartani.... s ezt minden rasszista szándék s indulat nélkül írom....
dande
A feherek menjenek europaba, a feketek afrikaba, az amerikai oslakosok meg kapjak meg az orszagot 😊
Borbinho
Felőlem ez is egy opció, vissza a mustangok meg bölények korába 😊
több mint 5 éve

Cowboykarcsi90
a Jacob Blake shooting miatt

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!

Cowboykarcsi90
Tegnap vagy azelőtt megint lelőttek a rendőrök egy fekete férfit elvileg, azért vergődnek

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Borbinho
Akkor nincs más hátra, csináljanak egy lakosság cserét Afrika s USA között, a fehérek mennek Afrikába s meglátjuk mire meddig bírják a meszticek meg a feketék együtt meg egymás között, s meddig bírnak gazdaságilag erős országot fent tartani.... s ezt minden rasszista szándék s indulat nélkül írom....
dande
A feherek menjenek europaba, a feketek afrikaba, az amerikai oslakosok meg kapjak meg az orszagot 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 470 — Így remélem megfelelek nektek.....
Borbinho
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 523 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Borbinho
Azért az NFL-ben közel sincs akkora játékos uralom mint az NBA-ben. És megnézném mondjuk Jerry Jones arcát, amikor bemondják, hogy köszönjük mi nem játszanánk...

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Sztem hirdessék ki a Celticset bajnoknak az egyenlőség jegyében 😛 😀
dande
kicsit sok ott a fehér hozzá 😀
Negritis
Pont azért 😛 nem akartok játszani, nesze nektek. Egyébként meg jenki város, azzal nem lehet gond a polgihb idején melyik oldalon álltak 😊
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
dande
Negritis
Kelták fehér népek -> no way 😀
Ha polkorrektek akarunk lenni akkor legyen az Orlando a bajnok, mert ez a szezon ez "It's a kind of Magic" 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
dande
Ahol a legtöbb néger van az nyeri a végén, Sum every people, but only BLM

több mint 5 éve
dande

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 732
Vége lesz akkor így a szezonnak...
Nem hiszem hogy ezt bármelyik másik ligában megcsinálnák
Heisman Trophy
Mért lenne vége? Shiftelnek mindent 1 nappal mondjuk
FLZOLI
Holnap is bojkott lesz szerintem akkor.
Heisman Trophy
akkor forfeitnek veszik
slowmotion
Nem meri ezt az NBA meghúzni
Heisman Trophy
Persze, hogy nem.
A liga hason fog csúszni a játékosok előtt.

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
Heisman Trophy
FLZOLI
Heisman Trophy
akkor forfeitnek veszik
slowmotion
Nem meri ezt az NBA meghúzni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 411 — Cowboys fan
Heisman Trophy
FLZOLI
Heisman Trophy
akkor forfeitnek veszik
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"
Heisman Trophy
FLZOLI

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz