NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
dawyd728
4 040
ha lenne Bojan a Jazz-be és Conley tudná hozni magát akkor bármi lehetne, így sajnos max 2. körPorter nem kapott meghívást a rising stars meccsre. Szakmaiság!
MPJ viszont brutál, kiváncsi vagyok hogy tud-e 40%os triplázást hozni hosszútávon ilyen kísérlet szám mellett brutális lehet a nuggets
kérdés hogy lesz-e elég labda ha Gary Harris és Jamal Murray visszatér
Negritis
Amúgy Harris nem vesz el senki elől labdát. Alig van a kezében. Idei szezonja se volt támadásban egy fáklyásmenet. Szóval ő a legkisebb gond.
több mint 5 éve
dawyd728
4 040
Szívemből szóltál. Még most jár csak le az újonc szerződése. Semmi nem indokolta a tavalyi szerződés hosszabbítást.ha lenne Bojan a Jazz-be és Conley tudná hozni magát akkor bármi lehetne, így sajnos max 2. körÉn sosem voltam egy Murray fan, de szerintem hülyeség volt őt egy rahedli pénzért megtartani. Ő lesz majd az akadálya annak, hogy a Denver tényleg TOP2 contender legyen később.
MPJ viszont brutál, kiváncsi vagyok hogy tud-e 40%os triplázást hozni hosszútávon ilyen kísérlet szám mellett brutális lehet a nuggets
Negritis
FLZOLI
Nem rossz játékos. Jó napjain támadásban all-starnak is kinéz, de amúgy nem top30 játékos.
több mint 5 éve
ha lenne Bojan a Jazz-be és Conley tudná hozni magát akkor bármi lehetne, így sajnos max 2. körÉn sosem voltam egy Murray fan, de szerintem hülyeség volt őt egy rahedli pénzért megtartani. Ő lesz majd az akadálya annak, hogy a Denver tényleg TOP2 contender legyen később.
Negritis
több mint 5 éve
ha lenne Bojan a Jazz-be és Conley tudná hozni magát akkor bármi lehetne, így sajnos max 2. körMPJ viszont brutál, kiváncsi vagyok hogy tud-e 40%os triplázást hozni hosszútávon ilyen kísérlet szám mellett brutális lehet a nuggets
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Haywardnak mar csak jovore van szerzodese, siman kivalthato emiatt egy olyan csapattal akik a Cap space-uket csokkenteni akarjak 2 ev mulva. Kemba helyere egy hasznalhato PF-C. Iranyitani, meg Smart vagy Draft. Alsobb posztokon nalam a Celtics megvan.Haywardot nem lehet, Kemba helyére meg kit hozol? és ki irányít?Ha tudnám.és akkor miért ezzel vágtak neki?Én úgy gondolom , hogy a Celtics addig nem bajnokesélyes amíg Theis és Kanter a két magasember. És szerintem Ainge tudja ezt.persze, meg ahogy írtam is a GM a saját seggét fogja védeni és az edzőt küldi elSok esetben nem az edzőn múlik ha ratyi a csapat, vagy nem tudnak nyerni, mégis őt küldik elnyilván nem a saját lépéseit fogja megkérdőjelezni, de sztem nem Stevens hibája ha nem lesznek bajnokokAzért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
főleg ha Millsap-et meg tudják tartani
csak Bol Bol-t kell elpasszolni vmi értékért mer neki nem jut szerep
elfelejtetni a Plumlee-Jokic twin towert
éééés ott vagyunk hogy kéne egy jó edző
Negritis
Talán a Jazz-nél Snyder és a Celtics-es Stevens, ha idén se tudnak alakítani valamit.
FLZOLI
KeyG
FLZOLI
Negritis
kapitnono
bár Ainge esetében talán van annyi önreflexió hogy lássa neki kell kicsit többet hozzátennie
Negritis
KeyG
walker-brown-tatum meg kell h kapja a pénzt emellé jön hayward pénze még 2(?) évig
Negritis
Én alapból Kembát és Hayward-ot elcserélném amíg van értékük.
KeyG
Negritis
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Haywardot nem lehet, Kemba helyére meg kit hozol? és ki irányít?Ha tudnám.és akkor miért ezzel vágtak neki?Én úgy gondolom , hogy a Celtics addig nem bajnokesélyes amíg Theis és Kanter a két magasember. És szerintem Ainge tudja ezt.persze, meg ahogy írtam is a GM a saját seggét fogja védeni és az edzőt küldi elSok esetben nem az edzőn múlik ha ratyi a csapat, vagy nem tudnak nyerni, mégis őt küldik elnyilván nem a saját lépéseit fogja megkérdőjelezni, de sztem nem Stevens hibája ha nem lesznek bajnokokAzért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
Talán a Jazz-nél Snyder és a Celtics-es Stevens, ha idén se tudnak alakítani valamit.
FLZOLI
KeyG
FLZOLI
Negritis
kapitnono
bár Ainge esetében talán van annyi önreflexió hogy lássa neki kell kicsit többet hozzátennie
Negritis
KeyG
walker-brown-tatum meg kell h kapja a pénzt emellé jön hayward pénze még 2(?) évig
Negritis
KeyG
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Ha tudnám.és akkor miért ezzel vágtak neki?Én úgy gondolom , hogy a Celtics addig nem bajnokesélyes amíg Theis és Kanter a két magasember. És szerintem Ainge tudja ezt.persze, meg ahogy írtam is a GM a saját seggét fogja védeni és az edzőt küldi elSok esetben nem az edzőn múlik ha ratyi a csapat, vagy nem tudnak nyerni, mégis őt küldik elnyilván nem a saját lépéseit fogja megkérdőjelezni, de sztem nem Stevens hibája ha nem lesznek bajnokokAzért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
KeyG
FLZOLI
Negritis
kapitnono
Negritis
KeyG
Negritis
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
és akkor miért ezzel vágtak neki?Én úgy gondolom , hogy a Celtics addig nem bajnokesélyes amíg Theis és Kanter a két magasember. És szerintem Ainge tudja ezt.persze, meg ahogy írtam is a GM a saját seggét fogja védeni és az edzőt küldi elSok esetben nem az edzőn múlik ha ratyi a csapat, vagy nem tudnak nyerni, mégis őt küldik elnyilván nem a saját lépéseit fogja megkérdőjelezni, de sztem nem Stevens hibája ha nem lesznek bajnokokAzért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
KeyG
FLZOLI
Negritis
kapitnono
Negritis
KeyG
több mint 5 éve
Én úgy gondolom , hogy a Celtics addig nem bajnokesélyes amíg Theis és Kanter a két magasember. És szerintem Ainge tudja ezt.persze, meg ahogy írtam is a GM a saját seggét fogja védeni és az edzőt küldi elSok esetben nem az edzőn múlik ha ratyi a csapat, vagy nem tudnak nyerni, mégis őt küldik elnyilván nem a saját lépéseit fogja megkérdőjelezni, de sztem nem Stevens hibája ha nem lesznek bajnokokAzért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
KeyG
FLZOLI
Negritis
kapitnono
Negritis
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
twitter.com/wojespn/status/1290777949361381385?s=19portland-et nézve lehet hogy 2t kéne nyerniük
Memphis szezonja kb véget is ért. Esélytelenek innentől, h 2-ből 1-et nyerjenek. 8-9 mini párharc során.
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
4 040
twitter.com/wojespn/status/1290777949361381385?s=19Memphis szezonja kb véget is ért. Esélytelenek innentől, h 2-ből 1-et nyerjenek. 8-9 mini párharc során.
több mint 5 éve
A Suns már 3/3-nál jár, és ez a mai tényleg Clippers verés tényleg nagy skalp. Booker nem ember. BOOKER. CALLED. GAME. pic.twitter.com/50QtNzJU0O
— SportsCenter (@SportsCenter) August 4, 2020
több mint 5 éve
Még a ma hajnali, Memphis Grizzlies ellen játszott mérkőzése előtt arról beszélt Brian Windhorst a podcastjében, hogy szerinte a Pelicans erőcsatárnak egyáltalán nem kellett volna pályára lépnie az első két meccsen. Arra hivatkozott, hogy beszélt egy játékosmegfigyelővel, aki szerint Williamson rosszabb fizikai állapotban van, mint tavaly a Summer League előtt.Ez kemeny.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
persze, meg ahogy írtam is a GM a saját seggét fogja védeni és az edzőt küldi elSok esetben nem az edzőn múlik ha ratyi a csapat, vagy nem tudnak nyerni, mégis őt küldik elnyilván nem a saját lépéseit fogja megkérdőjelezni, de sztem nem Stevens hibája ha nem lesznek bajnokokAzért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
KeyG
FLZOLI
Negritis
kapitnono
több mint 5 éve
Sok esetben nem az edzőn múlik ha ratyi a csapat, vagy nem tudnak nyerni, mégis őt küldik elnyilván nem a saját lépéseit fogja megkérdőjelezni, de sztem nem Stevens hibája ha nem lesznek bajnokokAzért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
KeyG
FLZOLI
Negritis

több mint 5 éve
nyilván nem a saját lépéseit fogja megkérdőjelezni, de sztem nem Stevens hibája ha nem lesznek bajnokokAzért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
KeyG
FLZOLI
több mint 5 éve
Azért ha évekig nem jutnak semmire szerintem bőven eszébe jut Ainge-nek, hogy lehet más utat kéne követni.Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
KeyG
több mint 5 éve
Szerintem Stevens kb. mozdithatatlan. 😊egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ahoz kéne egy olyan kaliberű GM 😊igazából egy Raptors féle Nick Nurse húzás kéne nekikegy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
igazából egy Raptors féle Nick Nurse húzás kéne nekikegy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a NuggetsnélAzért túl sok jó edző alatt nem inog a kispad jelenleg 😊
Negritis
több mint 5 éve
egy Murray-MPJ-Jokic tengely brutális lehet a Nuggetsnélfőleg ha Millsap-et meg tudják tartani
több mint 5 éve
egész fasza volt a raptors-heat végjátékthunder-nuggets is egész jó a végén 😀
Negritis
kiváncsi vagyok az utolsó támadást fel tudja-e rajzolni Malone
több mint 5 éve
Paul b2b szopatta be szegény Bolbolt 😀
több mint 5 éve
egész fasza volt a raptors-heat végjáték