NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez de durva 😊 Ez minek számít, tripla vagy sem? 😊
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=NTNvmiikxZE&fbclid=IwAR1DjPzgkn7P37TuW0Bqg1tZtA_YKSPcDcwFf-wvL_CT46uf1VUAQPEBM3Yannak idején tök furcsa volt, hogy este 7 körül volt a meccs emlékeim szerint (kapcsolgattam a csatornákat, aztán "véletlenül" ennél ragadtam), és nem éjszaka.
Nem is tudtam, hogy fent van. 😀 😀
TV3 powa!
Vrij6
ajándék a javából 😊
több mint 5 éve
hát ha az ember szereti a pizsamákat akkor valóban
több mint 5 éve
Nekem amúgy nem volt a kedvencem ez a fekete mez valahogy nem illett a Florida-Orlando-DisneyLand-Magic vonalhoz
Matthew99
FLZOLI
A legjobb mezük volt!Nekem amúgy nem volt a kedvencem ez a fekete mez valahogy nem illett a Florida-Orlando-DisneyLand-Magic vonalhoz
Matthew99
FLZOLI
A Bulls-é pedig ez:
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=NTNvmiikxZE&fbclid=IwAR1DjPzgkn7P37TuW0Bqg1tZtA_YKSPcDcwFf-wvL_CT46uf1VUAQPEBM3YNem is tudtam, hogy fent van. 😀 😀
TV3 powa!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Nekem amúgy nem volt a kedvencem ez a fekete mez valahogy nem illett a Florida-Orlando-DisneyLand-Magic vonalhoz
Matthew99
több mint 5 éve
Végre!
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ez is igaz, ugyanakkor nem az első iylen este volt, amikor szemmel láthatóan fogalma sem volt hogy mi zajlik a pályán. Asszem pont a már linkelt AndyHoops csinált erről egy videót.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Erdekes ez hogy valaki kijelenti hogy nem jatszik. Ha a munkaltato (csapat/liga) biztositja a megfelelo korulmenyeket, es az illetonek elo szerzodese van, kotelessege lenne megjelenni. Emberek a villagon vicc penzekert kockaztatjak az egeszseguket, ezek meg dollarmillios szerzodesekkel varialnak...Jön majd JR Smith a helyére és lesz nagy reunió LeBronnal.Mondjuk azt birom hogy az embernek volt egy hibaja, es sokan ezzel azonositjak, kozben meg olyanokat tud a tag tamadasban amit kevesen
Gabesz92
www.youtube.com/watch?v=wSSnghHxRk0&feature=emb_rel_end
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Akinek van PS-e, az NBA 2k20 július 7-től ingyenes lesz, amennyiben van PS Plusod
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Abban az évben az volt a kedvenc jelenetem.nah és akkor a Lakers esélyei drasztikusan estekJön majd JR Smith a helyére és lesz nagy reunió LeBronnal.
de telejsen érthető Bradley döntése
Negritis
Gabesz92
több mint 5 éve
És meg is lett, JR-t leigazolta a Lakersnah és akkor a Lakers esélyei drasztikusan estekJön majd JR Smith a helyére és lesz nagy reunió LeBronnal.
Negritis
Gabesz92
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
elvileg megvan a menetrendkiváncsi vagyok a Floridai spike milyen hatással lesz a dolgokra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NBA elvileg benyeli a veszteséget, de a sapka nem fog csökkeni jövőre
több mint 5 éve
Brogdon, Hield, Parker és Len is elkapta
több mint 5 éve
Lehet, de szerintem szinte a keretben lévő bármelyik PG tudná hozni a teljesítményét. Nyilván a lényeg hogy James, Davis duónak menjen, mert ha nekik rossz napjuk van akkor szinte mindegy is.azért 49 meccsen (44 kezdés) átlag 24 perc sztem relevánsnah és akkor a Lakers esélyei drasztikusan estekSok vizet eddig sem zavart
Negritis
kapitnono
triplát vállahatóan dobta és védekezésben és csak hozott egy 7.4es netratinget valamiért
nyilván nem ő a csapat lelke, de fontos kiegészítő
Negritis

több mint 5 éve
azért 49 meccsen (44 kezdés) átlag 24 perc sztem relevánsnah és akkor a Lakers esélyei drasztikusan estekSok vizet eddig sem zavart
Negritis
kapitnono
triplát vállahatóan dobta és védekezésben és csak hozott egy 7.4es netratinget valamiért
nyilván nem ő a csapat lelke, de fontos kiegészítő
több mint 5 éve
közbe Nick Young is bejelentkezett ...nah és akkor a Lakers esélyei drasztikusan estekJön majd JR Smith a helyére és lesz nagy reunió LeBronnal.
Negritis
Gabesz92
több mint 5 éve
nah és akkor a Lakers esélyei drasztikusan estekSok vizet eddig sem zavart
Negritis

több mint 5 éve
nah és akkor a Lakers esélyei drasztikusan estekJön majd JR Smith a helyére és lesz nagy reunió LeBronnal.
Negritis
több mint 5 éve
nah és akkor a Lakers esélyei drasztikusan estekde telejsen érthető Bradley döntése
több mint 5 éve
dawyd728
4 040
Igazi szerb fafejűség. Mind a tenisz verseny, mind Jokic sem világos miért nem tudta az esküvőjét halasztani. Záporoznak a Szerbiából az elmúlt hetekben a pozitív tesztek.
több mint 5 éve
Jokic is koronás. Pár napja találkozott Djokoviccsal (aki szintén az).
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=QXf2HbR5WtQ