NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
Huhh ez a 7. / 8. rész megint rohadt jó volt,kár hogy mindjárt vége...
Tony Adams
A 8. részben Jordan nevetése volt a sorozat csúcspontja. Tökéletesen megmutatta, hogy Jordan mennyire nem bírja elviselni a kritikát és ha rámutatnak arra, hogy bizony ő is sebezhető volt. Az a kicsinyes nevetés szerintem az eddigi legsokatmondóbb pillanat volt a sorozatban, hiszen Payton tényleg levette Jordant a pályáról (Jordan az utolsó 3 meccsen 23,7 pontot átlagolt, 36,7%-os mezőnymutatóval és 3,7 eladott labdával), de Jordan egy pillanatig nem ismerné ezt el, ehelyett kineveti azt, aki ezt mondja, hiszen ő sebezhetetlen, aki mást mond az hazudik...

Fentiek ellenére marha jó dokusorozat, azzal együtt is, hogy a történelmi hamisítások nagyon zavaróak tudnak lenni.
Jughead
Én már akkoriban sem értettem George Kart hozzáállását a Jordan elleni védekezéshez. Hawkins, Snow és McMillan kergette az első 3 meccsen, mikor nála volt az év, de megkockáztatom, hogy az akkor 5 év legjobb kisember védője
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 759 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már kosaras sorozatok, a Game Of Zones utolsó évada is elkezdődött és Jordan itt fontos szerepet kap. | Mint Éjkirály. |
 www.youtube.com/watch?v=CBXeC94Uz-0
A 2. rész vége tényleg már-már könnyfakasztó és nem a röhögéstől.
 www.youtube.com/watch?v=he-VxfjhZt0
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
Tony Adams
A 8. részben Jordan nevetése volt a sorozat csúcspontja. Tökéletesen megmutatta, hogy Jordan mennyire nem bírja elviselni a kritikát és ha rámutatnak arra, hogy bizony ő is sebezhető volt. Az a kicsinyes nevetés szerintem az eddigi legsokatmondóbb pillanat volt a sorozatban, hiszen Payton tényleg levette Jordant a pályáról (Jordan az utolsó 3 meccsen 23,7 pontot átlagolt, 36,7%-os mezőnymutatóval és 3,7 eladott labdával), de Jordan egy pillanatig nem ismerné ezt el, ehelyett kineveti azt, aki ezt mondja, hiszen ő sebezhetetlen, aki mást mond az hazudik...

Fentiek ellenére marha jó dokusorozat, azzal együtt is, hogy a történelmi hamisítások nagyon zavaróak tudnak lenni.

Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 136 — Vikings fan
Amugy szerintem bagatel összeg pl a középső csomag(nekünk is ez van) 3200 Ft havonta. Ennyiért rengeteg tartalom, szerintem akkor is megéri ha egyébként nincs mondjuk annyi időd hogy minden nap rajta függjél. Már mint a netflixen.

De ha ugy nézem én önmagában a last dance-ért is kikköhögném gondolkodás nélkül ezt a három ezer forintot.
Cowboykarcsi90
Ha esetleg sok.
4000-es csomagot 4-en is tudjatok használni. Keresel 3 havert és havi 1000 Ft.
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Amugy szerintem bagatel összeg pl a középső csomag(nekünk is ez van) 3200 Ft havonta. Ennyiért rengeteg tartalom, szerintem akkor is megéri ha egyébként nincs mondjuk annyi időd hogy minden nap rajta függjél. Már mint a netflixen.

De ha ugy nézem én önmagában a last dance-ért is kikköhögném gondolkodás nélkül ezt a három ezer forintot.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
ha még nem lőtted el, akkor érdemes lehet az ingyenes első hónapot kihasználni Netflix-en, és akkor legálba nézheted szép minőségben 😊
Eazzy
Ebben segíts kérlek!
Fent lesz szerinted az összes rész?
Lehet tudni mikor?
Gondolom hitelkártyás az első hónap és utána lehet törölni?
Van az egy hónap alatt használati, mennyiségi korlát?
🤘gaben🤘
Bankártyát megadod aztán 30 napig használod korlátlanul. Nincs korlát. Utána declinolod és akkor nem szedlik le a pénzt.
Nyilván fent lesz hiszen ESPNel közös sorozatuk. 6 rész van kint szóval 18-án van fent az utolsó.
Toca
Bocsi, nem néztem vissza ide pár napig.
Szóval pontosan igen, ha egy hónap után lemondod, akkor nem kell fizetni egyáltalán.
A Last Dance 10 részes, tegnap jött ki a 7-8. tehát 18-án ahogyan Toca is írja meg lesz a teljes sorozat, így ha most beregisztrálsz, akkor kényelmesen végig tudod nézni az egészet. 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 838 — Deion Sanders for president!
Egyébként szerintem alapvetően megéri a Netflix, nekem már 3 v 4 éve van, és mindig találok valami érdekeset amit lehet nézni ha épp unatkozok 😊
tenorx
Épp az a bajom, hogy évek óta nem unatkoztam! 😆
Meg kell gondolni mire szánok időt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 460 — Amerikai sportok rajongója
Egyébként szerintem alapvetően megéri a Netflix, nekem már 3 v 4 éve van, és mindig találok valami érdekeset amit lehet nézni ha épp unatkozok 😊
tenorx
Nekem is nagyon bevált, én HBO Go helyett váltottam arra, jó döntés volt.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 356 — The Mathematician
tenorx
nálunk öcsém fizet elő netflixre
én meg hbo go-ra

és mind2-t használja anyunk 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 641 — Wrath of Khan
több mint 5 éve
jövő héten én meg elkezdem nézni, kb mire kijön a 2 záróepizód be is érem 😀

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 136 — Vikings fan
ha még nem lőtted el, akkor érdemes lehet az ingyenes első hónapot kihasználni Netflix-en, és akkor legálba nézheted szép minőségben 😊
Eazzy
Ebben segíts kérlek!
Lehet tudni mikor?
🤘gaben🤘
Bankártyát megadod aztán 30 napig használod korlátlanul. Nincs korlát. Utána declinolod és akkor nem szedlik le a pénzt.
Nyilván fent lesz hiszen ESPNel közös sorozatuk. 6 rész van kint szóval 18-án van fent az utolsó.
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 838 — Deion Sanders for president!
Eazzy
Ebben segíts kérlek!
Lehet tudni mikor?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Last Dance eredeti videói yt-on fennt vannak? Ha igen, please link it!

Néztem valami régebbi 1ó 17 perces és egy szintén régebbi 55 perces dokut a Bullsról, de az újat nem találtam. Netflix trialom lejárt, így a 5. résztől nem látom.

Hol elérhető még? Reddit? NCORE?
Fast Willie
youtuben nem lesz fent, ez egy teljesen új cucc szóval sok még nem közölt felvétel van benne

vannak speckó warez streaming szolgáltatók mocsok sok reklámmal meg minden szarral

de ncoren is fent van az első 4 rész jelenleg

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Last Dance eredeti videói yt-on fennt vannak? Ha igen, please link it!

Néztem valami régebbi 1ó 17 perces és egy szintén régebbi 55 perces dokut a Bullsról, de az újat nem találtam. Netflix trialom lejárt, így a 5. résztől nem látom.

Hol elérhető még? Reddit? NCORE?
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
azért meglepődnék ha idény végén nem díjaznák rommá a the Last Dance-t.

megnéztem volna egy hasonlót 10 év múlva a Patsről, de hát ennek zéró esélye.
briareos
Ok mindig mindenkit kameraznak, szoval csak meg kell szerezni a felveteleket. 😀

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
azért meglepődnék ha idény végén nem díjaznák rommá a the Last Dance-t.

megnéztem volna egy hasonlót 10 év múlva a Patsről, de hát ennek zéró esélye.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
Last Dance-t én is kivárom most, nem akarok várni az egyes részek között.
Vrij6
Meg a végén remélem egyszerre le lehet majd tölteni és nem kell 10-et visszaosztani.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 957 — Слава Україні! Героям слава!
Last Dance-t én is kivárom most, nem akarok várni az egyes részek között.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
LastDance:
Harmadik rész Rodman - nekem hiányzott, hogy miért is kattant meg - mi volt a lelki bajok igazi kiváltója, illetve az öngyilkossági kísérlet vagy gondolatok is nagyon le lettek zavarva.
Eazzy
gondolom nem járult hozzá h abban elmerüljenek

több mint 5 éve
LastDance:
Harmadik rész Rodman - nekem hiányzott, hogy miért is kattant meg - mi volt a lelki bajok igazi kiváltója, illetve az öngyilkossági kísérlet vagy gondolatok is nagyon le lettek zavarva.

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Na, kint a The last dance, megvarom a 10. reszt is, aztan szepen ledaralom.
Stez
eddig kurvajó
briareos
Bolond vagy ha megvarod. Egyreszt nagyon tomeny a kronologiai ugralas miatt, masreszt, ha tudnad mennyire EPIC, nem varnal vele 😀 Minden idok legjobb sport doku sorozata, mondom ezt ugy, hogy meg csak 4 resz jott ki a 10-bol. Bemutatjak az egesz korszakot kb, front office-tol, edzoktol, mas csapat meghatarozo jatekosaig. Jol felepitett. Valos drama a palyarol, legyozendo ellenfel David es Goliat szerepben, belso ellentetek, szemelyes problemak, csapat dinamika, minden ami egy dinasztiaval jar stb.

Tenyleg nehez ra szavakat talalni. Erdemes a reaction videokat nezegetni, rengeteg NFL jatekos reagalt ra twitteren. Russell Wilson pl igy:

twitter.com/DangeRussWilson/status/1255256097079865346?s=20
undisputedly
én is jobban szeretem egybe darálni mint várni hogy mikor jön pontosan

annak minden előnyével és hátrányával

ha tényleg annyira jó akkor rühellném hogy hol a következő
szóval számomra könnyebb kivárni hogy legyen kint 6-8 rész és onnan már megoldom a végéig
Negritis
En is egyben szeretem nezni a sorozatokat, pl az osszes Narcost egyben toltam le (kulon az evadokat amikor kijottek), de a The LAst Dance annyira felemelo es pozitiv, hogy erdemes dupla reszenkent (ahogyan leadjak) izlelgetni, mivel minden ilyen dupla epizodnak meg van a maga tortenetszala es dramaturgiaja, szoval nem az van, hogy egy nyiltan linearis tortenetben egyszer csak jon a pause es varnod kell meg egy hetet.

Plusz a kronologiai sorrend is erdekes, rendkivul tomeny.

En azt ajanlom mindenkinek, hogy nezze ahogyan kijon. Felvillanyozza a napod 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Na, kint a The last dance, megvarom a 10. reszt is, aztan szepen ledaralom.
Stez
eddig kurvajó
briareos
Bolond vagy ha megvarod. Egyreszt nagyon tomeny a kronologiai ugralas miatt, masreszt, ha tudnad mennyire EPIC, nem varnal vele 😀 Minden idok legjobb sport doku sorozata, mondom ezt ugy, hogy meg csak 4 resz jott ki a 10-bol. Bemutatjak az egesz korszakot kb, front office-tol, edzoktol, mas csapat meghatarozo jatekosaig. Jol felepitett. Valos drama a palyarol, legyozendo ellenfel David es Goliat szerepben, belso ellentetek, szemelyes problemak, csapat dinamika, minden ami egy dinasztiaval jar stb.

Tenyleg nehez ra szavakat talalni. Erdemes a reaction videokat nezegetni, rengeteg NFL jatekos reagalt ra twitteren. Russell Wilson pl igy:

twitter.com/DangeRussWilson/status/1255256097079865346?s=20
undisputedly
én is jobban szeretem egybe darálni mint várni hogy mikor jön pontosan

annak minden előnyével és hátrányával

ha tényleg annyira jó akkor rühellném hogy hol a következő
szóval számomra könnyebb kivárni hogy legyen kint 6-8 rész és onnan már megoldom a végéig