NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
181
20
19:00
New York Jets - New England Patriots
126
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
91
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
74
17
RedZone week 17
37
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
12
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
5
4
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
The Pistons traded their 2012 lottery pick for their 2011 lottery pick.Múltbeli pickeket elcserélni az egyik legmenőbb húzás, amit egy GM csak kitalálhat.
Én értem ezt a cserét.
Értem és megértem.
Csináltunk cap space-t de ki a fene akarna idejönni?
Bazzani
több mint 5 éve
Csak én látom úgy, hogy ezt az All-Star gálát totál felesleges megrendezni, annyira OP James csapata???Minden galat felesleges megrendezni, bohockodas az egesz, folosleges serulesfaktor. Olyan ez, mint a Pro Bowl, minden egyes mozdulatanal a jatekosoknak abban remenykedem, nehogy rosszul lepjenek, essenek, aztan a leheto legnevetsegesebb meccsen osszeszedjenek valami sulyos serulest. Az NBA-ben ez raadasul meg parasabb, mert ideny kozben jatsszak le ezt a szart, az NFL-ben ha valaki nem sulyosan serul meg, akkor legalabb van ideje felepulni teljesen, mert ott az ideny vegen megy a bohockodas. De ez csak az en velemenyem, en nem szeretem mar egy ideje ezeket a meccseket.
ZERO_L
több mint 5 éve
Csak én látom úgy, hogy ezt az All-Star gálát totál felesleges megrendezni, annyira OP James csapata???

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
The Pistons traded their 2012 lottery pick for their 2011 lottery pick.Én értem ezt a cserét.
Értem és megértem.
Csináltunk cap space-t de ki a fene akarna idejönni?
több mint 5 éve
Kivancsi leszek a Rocketsre, hogy magasember nelkul hogy fogjak megoldani. A GSW es a Spurs azert mas volt, ezeknel center nel volt, de 4es poszton volt meg fasza jatekos, a Houstonnal 4es es 5os poszton jelenleg szerintem kb kuka a csapat. Frankon kintrol akarnak gyurut nyerni es ezert egyre inkabb bealdoznak mindent. Van egy olyan erzesem, hogy csunya vege lesz ennek a csapatnak.
több mint 5 éve
Pár hónap és kiderül, de szerintem eddig elég jó a Lakers főleg védekezésben, aztán majd meglátjuk mire lesz ez elég. Én a Celtics, Heat kettőst egyáltálán nem érzem meggyőzőnek még keleten sem.nope, a LAL nincs top3 favoritba nálamSzerintem max a 3. LAL és a Bucks jelenleg előttük van szerintem/nem csak az állásra gondoltam /Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
tenorx
kapitnono
a bucks-clippers volt az első 2 nálam
ez lett tisztán clippers első hely
a heat-celtics-lal jött utána valahogy
a heat nálam simán 3. lett igu sokat fog dobni rajtuk PO-ban és Waiterst sikerült kibaszni
a lakers túl vékony a PO-hoz és Davisnek nincs jó "history"ja
akik sokat estek számomra az a rockets mert itt PO védekezés sehogy se lesz
Negritis

több mint 5 éve
nope, a LAL nincs top3 favoritba nálamSzerintem max a 3. LAL és a Bucks jelenleg előttük van szerintem/nem csak az állásra gondoltam /Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
tenorx
kapitnono
a bucks-clippers volt az első 2 nálam
ez lett tisztán clippers első hely
a heat-celtics-lal jött utána valahogy
a heat nálam simán 3. lett igu sokat fog dobni rajtuk PO-ban és Waiterst sikerült kibaszni
a lakers túl vékony a PO-hoz és Davisnek nincs jó "history"ja
akik sokat estek számomra az a rockets mert itt PO védekezés sehogy se lesz
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerintem max a 3. LAL és a Bucks jelenleg előttük van szerintem/nem csak az állásra gondoltam /Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
tenorx

több mint 5 éve
Én is ezt mondom. 😊Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
tenorx
Első favoritból nem lehet mégelsőbbnek lenni.
több mint 5 éve
még mindig Wall a legszarabb szerződésennyi?!Hoppá hoppá. Rosas ráment h KAT mkepp itt maradjon, idehozta a címbit. Meglep h Wigginst is bele tudtuk tenni a cserébe (a liga legrosszabb szerződését)
The Golden State Warriors have agreed to trade D'Angelo Russell to the Minnesota Timberwolves for Andrew Wiggins, a 2021 protected first round pick and a 2022 second round pick.
The Warriors will also send Jacob Evans and Omari Spellman to the Wolves.
The 2021 first round pick is protected to No. 3 in 2021 and becomes unprotected in 2022.
Negritis
csebi
de Wiggins sem túl jó, ezért se értem hogy ennyiért belementek?!
több mint 5 éve
dawyd728
4 040
Russell addig lesz cimbi, míg ki nem derül KAT számára, h egy overrated túlfizetett irányító, aki csak a stat lapot tölti. Wigginsnél jobb, de nem lényegesen. A tavalyi Nets sikerekben sem ővé volt a központi szerep.ennyi?!Hoppá hoppá. Rosas ráment h KAT mkepp itt maradjon, idehozta a címbit. Meglep h Wigginst is bele tudtuk tenni a cserébe (a liga legrosszabb szerződését)
The Golden State Warriors have agreed to trade D'Angelo Russell to the Minnesota Timberwolves for Andrew Wiggins, a 2021 protected first round pick and a 2022 second round pick.
The 2021 first round pick is protected to No. 3 in 2021 and becomes unprotected in 2022.
Negritis
csebi
több mint 5 éve
ennyi?!Hoppá hoppá. Rosas ráment h KAT mkepp itt maradjon, idehozta a címbit. Meglep h Wigginst is bele tudtuk tenni a cserébe (a liga legrosszabb szerződését)
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
hasonlók miatt wtf hogy minek kellett deandre jordan a netsnekSzerencsetlen Drummond, a liga egyik legszarabb csapata elpasszolta ot a legszarabbhoz.Drummond nem szerencsétlen, hanem ennyit ér. 1 elit skill nem elég ma már a ligában, ha a többiben csak átlagos, vagy az alatti vagy. Szituációs játékos lehet egy 50W feletti csapatban. Az, h a statjai miatt hype van körülötte az ne tévesszen meg. Fantasy ligát vele kezdőben lehet nyerni, Larry O'Brien trófeát nagyon nem.
Stez
dawyd728
(tudom haverság van)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
dawyd728
4 040
Szerencsetlen Drummond, a liga egyik legszarabb csapata elpasszolta ot a legszarabbhoz.Drummond nem szerencsétlen, hanem ennyit ér. 1 elit skill nem elég ma már a ligában, ha a többiben csak átlagos, vagy az alatti vagy. Szituációs játékos lehet egy 50W feletti csapatban. Az, h a statjai miatt hype van körülötte az ne tévesszen meg. Fantasy ligát vele kezdőben lehet nyerni, Larry O'Brien trófeát nagyon nem.
Stez
több mint 5 éve
Az volt, csak most nagyobb lettEddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Szerencsetlen Drummond, a liga egyik legszarabb csapata elpasszolta ot a legszarabbhoz.
több mint 5 éve
Akkor mostantól a Pistons sem érdekel már 🙁
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
RFA lesz, szóval igazából csak rajtuk múlik és múlt eddig is, hogy akarják-e tartani.mert akkor a "nincs esélyük megtartani" kicsit furcsán jön kiMeg, de az hogy jön ide?és a bird jogai is megvannak, nem?A Kings azért csinálta a cserét, mert másképpen nem lett volna esélyük nyáron tartani Bogdanovicsot.Miért tartják? Hield és Bogi elvisz majd 45M-t? Hiába játszik a szerb néha hármast, az csak elhasználja. Bogi maradna a Kingsben, nem vágyik contender csapatba, egyszerűen a posztján akar játszani. Ha nem teheti meg, akkor dobbantani fog. Márpedig Hield biztos pontnak tűnik, főleg a szerződése miatt.
Cruyffista
dawyd728
Negritis
dawyd728
Negritis
több mint 5 éve
A Cavs mégis mit csinál? Minek nekik a Drummond, Love, Thompson hármas?
több mint 5 éve
Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
nem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
több mint 5 éve
nem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀