NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

NBA

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 292 — The Mathematician
az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.
slowmotion
Vagy lehet szemfényvesztést csinálni és elhitetni, h te mekkora király vagy. Csak éppen fundametális dolgokban kutyaütő vagy ezért a csapatod teljesítményére se vagy kellően pozitív hatással.
Másrészt amióta a bérezés része lett, h ki milyen all-nba, defensive team, all-star választás, MVP és hasonló címeket ér el, aszerint kérhet többet, akkor igenis számít és nem csak egy vállvonással elintézendő dolog a keretek összetétele. Maga a meccs hidegen hagy, de a kiválasztás ettől még izgat.
dawyd728
a suns-nak ezek alapján nem jobb akkor h Booker nem all star? 😀
Negritis
 twitter.com/SportsCenter/status/1223047700477771776
Tony Adams
westy nem mvp tripla dupla szezonnnal!?!?!?!?!!?
Negritis
Olvasd el újra, szerintem ráfogsz jönni melyik részen bukott el Westy 😀
| 50% 😉 |
Toca
nem érted
attól hogy hozunk egy olyan statot amit rajta kívül csak HOF hozott még nem jelent semmit számomra
Westy-n kívül csak Oscar Roberston hozott tripla-dupla szezont
sőt Westy ugye hozta 3x inenntől milyen alapon nem adunk neki minden mvp-t
miközben senki nem tudta hozni utána ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 135 — Vikings fan
az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.
slowmotion
Vagy lehet szemfényvesztést csinálni és elhitetni, h te mekkora király vagy. Csak éppen fundametális dolgokban kutyaütő vagy ezért a csapatod teljesítményére se vagy kellően pozitív hatással.
Másrészt amióta a bérezés része lett, h ki milyen all-nba, defensive team, all-star választás, MVP és hasonló címeket ér el, aszerint kérhet többet, akkor igenis számít és nem csak egy vállvonással elintézendő dolog a keretek összetétele. Maga a meccs hidegen hagy, de a kiválasztás ettől még izgat.
dawyd728
Negritis
Tony Adams
Negritis
Olvasd el újra, szerintem ráfogsz jönni melyik részen bukott el Westy 😀
| 50% 😉 |
több mint 5 éve
slowmotion
dawyd728
Negritis
Tony Adams

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
slowmotion
dawyd728
Negritis
több mint 5 éve
dawyd728 4 040
Amúgy idén nagyon kevés meccset látok. Az all-star keretek rendben vannak? Nekem Young nagyon szúrja a szememet. Elhiszem, h tud támadni, de liga alja csapatból ne legyen már valaki all-star. Persze tudom nézői szavazatok vitték be, de akkor is.

Többiek is érdekesek. Én nagyon nem szeretem a masszívan negatív csapatokból való válogatást, de azért mind Lillard és Ingram hasonló kaliberű csapatból bekerül, míg Booker nem, az azért érdekes.
Vélemény? dawyd728
Young helye abszolút rendben van, simán a legjobb irányító idén keleten Kemba mellett. Az lenne a rosszabb, ha csak a csapata miatt egy gyengébben szereplőt raktak volna be. Ebből fakadóan szerintem Beal kimaradása kifejezetten szánalmas. Illetve szerintem Sabonis egyáltalán nem volt jobb, mint Drummond. Ezek azért elég komoly, szemre, számokra is alátámasztható dolgok, ami tényleg felháborító a szavazási rendszer miatt (itt nem szurkolók, hanem edzők döntöttek). Booker még vitatható, 27 pont felett átlagol, én beraktam volna Mitchell vagy CP3 helyére, de itt olyan közel vannak egymáshoz csapatra gyakorolt hatást nézve, hogy nem olyan egyértelmű hogy hiba történt, mint keleten.
Cruyffista
Backcourt játékosból kell kettő. Nem kell irányító feltétlen.
13 győzelem bőven túl a szezon felénél. 44 meccset játszott..
Másrészt irányító létére nincs 2-es A/TO mutatója. Nekem ez karcsú. Aki egymaga olyan sztár, mint aminek mondva van ezzel a választással mindenképpen, az ne a liga legrosszabb mérlegéért csatázzon csapatával.
Nem győztél meg Youngról.
több mint 5 éve
slowmotion
dawyd728

több mint 5 éve
dawyd728 4 040
slowmotion
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 484
Amúgy idén nagyon kevés meccset látok. Az all-star keretek rendben vannak? Nekem Young nagyon szúrja a szememet. Elhiszem, h tud támadni, de liga alja csapatból ne legyen már valaki all-star. Persze tudom nézői szavazatok vitték be, de akkor is.

Többiek is érdekesek. Én nagyon nem szeretem a masszívan negatív csapatokból való válogatást, de azért mind Lillard és Ingram hasonló kaliberű csapatból bekerül, míg Booker nem, az azért érdekes.
Vélemény? dawyd728
Young helye abszolút rendben van, simán a legjobb irányító idén keleten Kemba mellett. Az lenne a rosszabb, ha csak a csapata miatt egy gyengébben szereplőt raktak volna be. Ebből fakadóan szerintem Beal kimaradása kifejezetten szánalmas. Illetve szerintem Sabonis egyáltalán nem volt jobb, mint Drummond. Ezek azért elég komoly, szemre, számokra is alátámasztható dolgok, ami tényleg felháborító a szavazási rendszer miatt (itt nem szurkolók, hanem edzők döntöttek). Booker még vitatható, 27 pont felett átlagol, én beraktam volna Mitchell vagy CP3 helyére, de itt olyan közel vannak egymáshoz csapatra gyakorolt hatást nézve, hogy nem olyan egyértelmű hogy hiba történt, mint keleten.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
több mint 5 éve
dawyd728 4 040

Vélemény?
több mint 5 éve
dawyd728 4 040
USA Today cikk 2016-ból ezeket a számokat vetítette előre:
2016-17: $92 million/$111million
(Ami lett: $94,143,000/$113,287,000)
2017-18: $107 million/$127 million
($99,093,000/$119,266,000)
2018-19: $105 million/$126 million
($101,869,000/$123,733,000)
2019-2020: $106 million/$129 million
($109,140,000/$132,627,000)
2020-2021: $112 million/$136 million
(???)
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 692 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mindenkinek minden világos, ugye? 😊

Ugyanitt anyátokat, hogy Devin Booker megint lemaradt.
 twitter.com/ShamsCharania/status/1223023089015017473
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
mókás lesz ha tényleg csökken a sapka
 www.espn.com/nba/story/_/id/28596920/sources-nba-set-release-revised-2020-21-salary-luxury-tax-projections
Negritis
109 volt tavaly 115 lesz idén, 116-ot vártak csak jött Morey. Brutális, hogy még Morey ellenére is, hogy növekszik a bevétel a legoptimistább előrejelzések is csak 114 körül várták 3-4 éve.
több mint 5 éve
dawyd728 4 040
 www.espn.com/nba/story/_/id/28596920/sources-nba-set-release-revised-2020-21-salary-luxury-tax-projections
Negritis
Egészséges az lenne, ha nem nőne. Apró 1-2%-os emelkedés oké, de ilyen 5% feletti már káros.
Mondjuk ezzel kedvenc csapatom jól beszopja, de én örülök ennek. Ez kell egy egészségesebb ligához.

Btw ennyit arról, h amit 2-3 évre előre prognosztizálnak, az mennyire jön be. A nagy ugrás óta szinte az a csoda, ha előre jelzett érték jön be. Ja és nem a fél éves előrejelzésre gondolok, hanem a 2-3 évesekre.
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
 www.youtube.com/watch?v=w9wug7QLmy0
több mint 5 éve
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0110%2Fr169849_1296x729_16-9.jpg
Sources: NBA cap rise to be less than expected
The NBA has alerted teams to the impending release of adjusted 2020-21 salary and luxury tax projections, signaling the likelihood that a growth in those figures will be less than previously anticipated, league sources told ESPN.

több mint 5 éve
Sobrisan felteszek egy kerdest, mivel szamomra olyan erdektelen, hogy kobe bryant-et hogy kezelik, hogy az leirhatatlan.

Ha vki hibazott / rosszat tett egyszer az eletben az mindig is stigmaval a testen fog letezni?
Itt ebben az esetben nem volt itelet.

Volt egy kollegam aki bortonben volt penzlopas miatt, erdekes utana evekig keszpenzzel foglalkozott, miutan kijott a bortonbol.

A tegnapi posztom is azt kapargatta, hogy mar boldog boldogtalan megjelenik a mediaban mert unatkoznak.
Szerintem iszonyatosan gaz dolog twitteren, fb-n vagy barmilyen mas platformon megemlekezni meg hasonlo dolgokat kinyilatkoztani.
Kb olyan, mint t/1-ben beszelni egy csapatrol vagy az nso forumon nevszerint cimezni a kommenteket az illetonek akirol a cikk irodott 😀

Ez a mai tarsadalom, ez a trend
ZoliMP
engem az idegesít ERW esetében hogy lényegében leoltja Kobe-t a faszba 2 perc hírnévért
és ugyanazért a 2 percért a pedofil Woody Allennel flangál

kiváncsi vagyok amúgy mit csinál a kisasszony ha becsületsértésért beperelik mivel ahogy más is említette nem volt elmarasztaló ítélet
a büntetőjogi eset vádelemésig sem jutott mivel a kiscsaj nem mert tanuskodni
a polgári pernél pedig elég volt a pénz és egy nem beismerő bocsánatkérés

nyilván nem lesz belőle semmi, csak ez a kétszínűség és kurválkodás a reflektorért számomra undorító

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
Michael Jordan - bármennyire is imádtam az ő játékát is - sosem volt szent életű:

bleacherreport.com/articles/1549370-michael-jordan-hit-with-paternity-suit-over-alleged-secret-16-year-old-son

www.cbsnews.com/pictures/sports-sex-scandals/6/

www.complex.com/sports/2014/02/crazy-nba-sex-scandals/michael-jordan

fadeawayworld.com/2017/08/03/6-michael-jordans-wildest-gambling-stories/

bleacherreport.com/articles/423366-do-not-confuse-greatness-with-class-why-jordan-should-shut-his-mouth

www.complex.com/sports/2013/02/50-things-you-didnt-know-about-michael-jordan/mj-divorce

www.highsnobiety.com/2015/02/19/michael-jordan-retirement-conspiracy/

www.snopes.com/fact-check/get-shoes-or-die-tryin/

bleacherreport.com/articles/2054700-michael-jordan-admits-he-considered-himself-a-racist-as-a-child

Zabigyerek, ronda válóper, csaj lefizetése, terhességtitkolás, játékszenvedély - betegség, verekedés pályán, edzésen és pályán kívül, kábítószerrel kapcsolatos kételyek és visszavonulás-visszatérés elmélet = önkéntes eltiltás, üzleti botrány, gyerekmunka a cipőgyártásban (nyilván ez nem személyesen az ő sara, inkább az Air Jordan brandet árnyékolta be), rasszista kijelentés, volt ott minden.

Az biztos, hogy ő is nagyon nehéz természetű ember, ami nyilván a személyes életútjából és a maximalizmusából fakad.

A 80-as és 90-es évek médiahype-ja sehol sem volt a mostanihoz képest, jóval több mindent el lehetett tussolni, ma ezekből a kijelentésekből kb akár karrier befejezés is lenne külön-külön is, nemhogy együttesen.

Érdekes lesz nézni, hogy őt is hősként állítják-e be, amikor az életútját és a pályafutását értékelik.
Fast Willie
Bocs, de az altalad felsorolt dolgok ketharmada komolytalan. Zabigyerek, szar hazassag, akar megcsalas? Ez nem a Borkai, aki azzal adja el magat, hogy a csalad az elso, ez a Jordan, aki kosarazik. Edzesen valo bunyo, ami amugy ket pofon volt, es nem bunyo, szinten komolytalan. Csaj lefizetese, ronda valoper? Ugyan mar. Szerencsejatek? Netan bunozott erte, csalt, eljatszott olyan erteket, ami nem az ove volt, tartozasba vagta magat? Nem.

Most ha elkezdenenk az ilyen nonsense aprosagokat osszegyujteni, Kobe-rol kb talalnank hasonlo mennyiseget. Es nem mellesleg Kobe ugyanakkora pocs volt a palyan, ugyanugy alazott embereket, lenezett embereket, azokat, akiket nem tisztelt, mert nem tartotta oket maximalistanak vagy eleg jonak. Es igen, a legjobbak ilyenek, oket zavarja, ha lustak veszik oket korbe, es kihajtjak a beluket is azoknak, akik ott vannak a kozelukben. Jordan es Kobe is ilyen volt. Ezeket a karaktereket akkor kedveled, ha te is ilyen vagy.

Es ok is teged. Jordan es Kobe is elpaterolta maga mellol azokat, akik nem doglottek meg a gyozelemert. Es Jordan amugy nem a palyan kivuli dolgai miatt nem lenne akkora kedvenc a mai vilagban, hanem a palyan beluliek miatt, a nagy pofaja es alazasai miatt. Tovabbra is azt hiszed, hogy az altalad sorolt balhei ot kicsinalnak, de mint irtam, ezeknek a ketharmada olyan volumenu dolog, amire a mai vilagban az emberek mar csak legyintenek. Nyilvan akad, ami nem tul szep, de en tartom, hogy a mai vilag sokkal inkabb a stilusat utalna, mintsem az ugyeit
Stez
Kobe szexuális ügye is komolytalan ennyi erővel. Nem hogy ítéletig, de vádszakig sem jutott, ellentétben mondjuk BigBenével.

Jordan is keveredett érdekes körökbe játékosként és ownerként is. Voltak az üzlettársai, partnerei és pénzügyesei között gyilkosok, adócsalók, kábszerkereskedők, sikkasztók is. Nem biztos, h feddhetetlen üzletei voltak, de az sem, h ő a hibás. Az viszont biztos, h rossz emberek súgtak neki. A káros szenvedélyeit sose tudta kontrollálni.

Michael Jordan sem patyolattiszta, akárhonnan nézem. Ezért írtam, h kíváncsian várom, h "szentté avatják"-e. Függetlenül attól, h a pályán nem lesz nála sosem jobb!

Bryantnél amúgy a szobalányos afféron kìvül volt valami más balhé?

Szerk: nagyon OFF, de megnéztem a jogi összefoglalót a Kobe ügyről és a leggázabb bizonyíték az volt, hogy a csaj alsóneműjén két férfi DNS-ét találták meg+állítása szerint 2 napig nem fürdött az eset után a mintavételig

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 892 — Whoops, looks like something went wrong.
Michael Jordan - bármennyire is imádtam az ő játékát is - sosem volt szent életű:

bleacherreport.com/articles/1549370-michael-jordan-hit-with-paternity-suit-over-alleged-secret-16-year-old-son

bleacherreport.com/articles/423366-do-not-confuse-greatness-with-class-why-jordan-should-shut-his-mouth

www.complex.com/sports/2013/02/50-things-you-didnt-know-about-michael-jordan/mj-divorce

bleacherreport.com/articles/2054700-michael-jordan-admits-he-considered-himself-a-racist-as-a-child

Zabigyerek, ronda válóper, csaj lefizetése, terhességtitkolás, játékszenvedély - betegség, verekedés pályán, edzésen és pályán kívül, kábítószerrel kapcsolatos kételyek és visszavonulás-visszatérés elmélet = önkéntes eltiltás, üzleti botrány, gyerekmunka a cipőgyártásban (nyilván ez nem személyesen az ő sara, inkább az Air Jordan brandet árnyékolta be), rasszista kijelentés, volt ott minden.

Az biztos, hogy ő is nagyon nehéz természetű ember, ami nyilván a személyes életútjából és a maximalizmusából fakad.

A 80-as és 90-es évek médiahype-ja sehol sem volt a mostanihoz képest, jóval több mindent el lehetett tussolni, ma ezekből a kijelentésekből kb akár karrier befejezés is lenne külön-külön is, nemhogy együttesen.

Érdekes lesz nézni, hogy őt is hősként állítják-e be, amikor az életútját és a pályafutását értékelik.
Fast Willie
Bocs, de az altalad felsorolt dolgok ketharmada komolytalan. Zabigyerek, szar hazassag, akar megcsalas? Ez nem a Borkai, aki azzal adja el magat, hogy a csalad az elso, ez a Jordan, aki kosarazik. Edzesen valo bunyo, ami amugy ket pofon volt, es nem bunyo, szinten komolytalan. Csaj lefizetese, ronda valoper? Ugyan mar. Szerencsejatek? Netan bunozott erte, csalt, eljatszott olyan erteket, ami nem az ove volt, tartozasba vagta magat? Nem.

Most ha elkezdenenk az ilyen nonsense aprosagokat osszegyujteni, Kobe-rol kb talalnank hasonlo mennyiseget. Es nem mellesleg Kobe ugyanakkora pocs volt a palyan, ugyanugy alazott embereket, lenezett embereket, azokat, akiket nem tisztelt, mert nem tartotta oket maximalistanak vagy eleg jonak. Es igen, a legjobbak ilyenek, oket zavarja, ha lustak veszik oket korbe, es kihajtjak a beluket is azoknak, akik ott vannak a kozelukben. Jordan es Kobe is ilyen volt. Ezeket a karaktereket akkor kedveled, ha te is ilyen vagy.

Es ok is teged. Jordan es Kobe is elpaterolta maga mellol azokat, akik nem doglottek meg a gyozelemert. Es Jordan amugy nem a palyan kivuli dolgai miatt nem lenne akkora kedvenc a mai vilagban, hanem a palyan beluliek miatt, a nagy pofaja es alazasai miatt. Tovabbra is azt hiszed, hogy az altalad sorolt balhei ot kicsinalnak, de mint irtam, ezeknek a ketharmada olyan volumenu dolog, amire a mai vilagban az emberek mar csak legyintenek. Nyilvan akad, ami nem tul szep, de en tartom, hogy a mai vilag sokkal inkabb a stilusat utalna, mintsem az ugyeit

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 416
Sobrisan felteszek egy kerdest, mivel szamomra olyan erdektelen, hogy kobe bryant-et hogy kezelik, hogy az leirhatatlan.

Ha vki hibazott / rosszat tett egyszer az eletben az mindig is stigmaval a testen fog letezni?
Itt ebben az esetben nem volt itelet.

Volt egy kollegam aki bortonben volt penzlopas miatt, erdekes utana evekig keszpenzzel foglalkozott, miutan kijott a bortonbol.

A tegnapi posztom is azt kapargatta, hogy mar boldog boldogtalan megjelenik a mediaban mert unatkoznak.
Szerintem iszonyatosan gaz dolog twitteren, fb-n vagy barmilyen mas platformon megemlekezni meg hasonlo dolgokat kinyilatkoztani.
Kb olyan, mint t/1-ben beszelni egy csapatrol vagy az nso forumon nevszerint cimezni a kommenteket az illetonek akirol a cikk irodott 😀

Ez a mai tarsadalom, ez a trend
több mint 5 éve
Fast Willie
na jó, de némi erőszak nem volt elvileg a csomagban. vagy igen?
slowmotion
Két nő perelte akkoriban, hogy házas emberként volt velük szexuális kapcsolata - egyikük a bejárónője volt - és gyerekük is lett, de erőszakot nem láttam a hivatkozásokban.
Fast Willie
MA az is erőszak lenne 😀

több mint 5 éve
Fast Willie
slowmotion
Két nő perelte akkoriban, hogy házas emberként volt velük szexuális kapcsolata - egyikük a bejárónője volt - és gyerekük is lett, de erőszakot nem láttam a hivatkozásokban.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
Fast Willie
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 892 — Whoops, looks like something went wrong.
És mindezek ellenére amit elkövetett nagyon durva milyen szinten söpört végig a világon a tragédia és a reakciók erre a szörnyű dologra. Mindenhol és minden formában megjelenítik őt és millióféleképp emlékeznek rá. Azért csak sikerült neki valamit visszahozni az óriási minuszból...

Pl Fülöp szigetek. Egész éjjel csinálták:

Matthew99
Mert Kobe fiatalon volt idiota, de azert eltelt eleg sok ev, benott a feje lagya, csaladcentrikus lett es rengeteg olyan dolgot tett, amik utan tenyleg kialakult rola egy pozitiv kep. A vilag pedig olyan, hogy mindig a friss dolgokra emlekszik, azon pattog.

Egyebkent ha Kobe balhejakor a jelenlegi szinten lett volna az internet es a vilaghalo, akkor siman karora huztak volna. De ott meg azert kevesebb informacio jutott el a hetkoznapi emberhez, mig most mar arrol is tudsz, ha valaki fingik egyet. Kobe ugye azert kemeny volt elegge.
Stez
amúgy Jordan-t is maga alá temette volna a mai média
Negritis
Nem temette volna szerintem, de o is sokkalta inkabb olyan lenne, mint Kobe, hogy az ember kb. vagy imadja, vagy utalja, nem nagyon lenne koztes allapot. Jordant a zsenije miatt imadnak nyilvan tobben, de rengetegen utalnak is a pofazasai, trashtaljai es egyeb megmozdulasai miatt.

Viszont ugye Jordan a palyan volt broki, meg fogyasztotta a noket, de nem remlik, hogy lenne hasonlo ugye, vagy legalabb csak vad ellene, mint Kobe-nak volt. Ami azert nagyon nem mindegy. Jordan ugye allandoan fogadott, meg egyszer asszem volt valami kokainugye, de ezek a mai felfogasban azert nem rombolnak annyit egy sztar nimbuszabol. Magyarorszagon meg kb. buksisimi is jar erte, mint latjuk. 😀

De igen, abszolut igazad van, abbol az idobol tobb klasszist is lehetne sorolni, akinek a megitelese azert mas lenne a mai vilagban.
Stez
azért vannak arról információk hogy Richie Incognito még tanítványa se lehetne ha a csapattársak terrorizálásáról van szó
Cartwright-s balhéja
Kerr pofánvágása
Isiah kifúra a dreamteamből
Rodney McRay

+ ugye a csajozás a #metoo korszakban is teljesen máshogy alakulna
Negritis
Jo, azert ne vicceljunk mar. Isiah kifurasahoz add mar hozza, hogy a csavo konkretan arra buzditotta evekig a tarsait, hogy gyilkoljak a palyan Jordant, es allandoan csiptek-rugtak-haraptak is kb. Kerr-rel meg volt par pofon, es?

A mai vilagban es felfogasban az ilyenek sokkalta kisebb nyomot hagynanak, mint peldaul az olyan jellegzetes huzasai, minthogy a palyan miket mutogatott folyton az ellenfeleinek, meg miket mondott, illetve peldaul amikor Mutombot oltotta a csukott szemes buntetojenel. A mai vilagban a masik megalazasa sokkalta jobban szemet szur a nezonek, mint az, hogy most egy edzesen elcsattan par pofon.

Es azert regen mindenki szovegelt mindenkinek, meg a sporik is engedtek, hogy kemenyen szopassak egymast.

De egyebkent akkor mar James is egy szar ember, az sem egy jatekossal nyomta el, hogy a befolyasat kihasznalva kibaszatta azt es hasonlok. Az Isiah-sztorinal meg allitolag azert Jordan mellett Pippen is eleg erosen azon volt, hogy rakjak ki a csapatbol, Pippen kb. jobban ruhellte a csavot. Ja, es utolag Magic Johnsonrol is kiderult, hogy o is eroltette, hogy ne maradhasson Thomas. Ugyhogy az ott peldaul nem Jordan muve volt, hanem a csapat egyik fele kb. utalta Isiah-t, a masik fele meg birta. Mondjuk az teny, hogy ott az egy gedva dolog volt az osszes resztvevotol.

Csak hat akkor is, a faszi eleg rendesen raszolgalt.