NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
New York Jets - New England Patriots
18
8
19:00
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
16
10
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
7
4
RedZone week 17
6
3
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
4
4
Tennessee Titans - New Orleans Saints
2
2
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
1
1
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
1
1
NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Még ha jogos is. Kell ez ilyenkor? Vagy egy csapni való és senkit sem érdeklő színész nyivákolása? Nem csinált semmi mást, csak jött és kéretlenül belefingott a nulláslisztbe, amit még a harcosabb feministák is elismertek, hogy felesleges volt. Amerika Norbija ftw...Attol meg neki is igaza van. Csak ahogy nehanyan mar a vilag legjobb emberenek allitjak be, ugy nehanyan a vilag legrosszabbjanak. Egyik sem normalis, es tudni kell, hol a hatar.sajna rákerestem, hiba voltSokkal jobban jártál 😊Tegnap lementünk az egyik ismerősömmel pattogtatni, csak dobálni párat. Közben beszélgettünk arról, hogy milyen játékos volt. Szóba sem került, hogy milyen ember, csak az, hogy milyen mentalitású és fókuszáltságú játékos volt.hálisten nem tudom miről vna szó
Az amit a Westworld-ös csapnivaló színésznő csinál, az szíve joga, de az én gyomrom kifordul az ilyenektől, nem azért mert vagy jót vagy semmit, hanem azért, mert ezek az emberek valaki más halálán szeretnének figyelmet kapni vagy azért mert így legalább megint tudnak kötekedni. Egészségükre, ha ettől nekik jobb.
Bryant nem azért hős, mert egy kifogástalan ember volt, azért hős, mert megmutatta, hogy a kemény munka kifizetődik. Mindent odaadott a kosárlabdának. Nekem ezt jelentette az ő hatása. Sport példakép.
MirrMurr
Negritis
MirrMurr
klasszikus sjw-feminácizmus ....
Negritis
Reszemrol ez az NBA-logos peticio is tulmegy mar a hataron es sok. De a csaj okoskodasa is, csak mindketto a masik iranyba. De ha nem vitte volna tulzasba es megall az elso posztjanal, az abszolut rendben lenne, es tetszik vagy sem, jogos. Amikor viszont mar elkezdett megallas nelkul okoskodni, meg azon szarakodni, hogy o marpedig akkor is eroltesse es bebeszelje mindenkinek az igazat, na az mar szar.
Stez
több mint 5 éve
Attol meg neki is igaza van. Csak ahogy nehanyan mar a vilag legjobb emberenek allitjak be, ugy nehanyan a vilag legrosszabbjanak. Egyik sem normalis, es tudni kell, hol a hatar.sajna rákerestem, hiba voltSokkal jobban jártál 😊Tegnap lementünk az egyik ismerősömmel pattogtatni, csak dobálni párat. Közben beszélgettünk arról, hogy milyen játékos volt. Szóba sem került, hogy milyen ember, csak az, hogy milyen mentalitású és fókuszáltságú játékos volt.hálisten nem tudom miről vna szó
Az amit a Westworld-ös csapnivaló színésznő csinál, az szíve joga, de az én gyomrom kifordul az ilyenektől, nem azért mert vagy jót vagy semmit, hanem azért, mert ezek az emberek valaki más halálán szeretnének figyelmet kapni vagy azért mert így legalább megint tudnak kötekedni. Egészségükre, ha ettől nekik jobb.
Bryant nem azért hős, mert egy kifogástalan ember volt, azért hős, mert megmutatta, hogy a kemény munka kifizetődik. Mindent odaadott a kosárlabdának. Nekem ezt jelentette az ő hatása. Sport példakép.
MirrMurr
Negritis
MirrMurr
Negritis
Reszemrol ez az NBA-logos peticio is tulmegy mar a hataron es sok. De a csaj okoskodasa is, csak mindketto a masik iranyba. De ha nem vitte volna tulzasba es megall az elso posztjanal, az abszolut rendben lenne, es tetszik vagy sem, jogos. Amikor viszont mar elkezdett megallas nelkul okoskodni, meg azon szarakodni, hogy o marpedig akkor is eroltesse es bebeszelje mindenkinek az igazat, na az mar szar.
több mint 5 éve
sajna rákerestem, hiba voltSokkal jobban jártál 😊Tegnap lementünk az egyik ismerősömmel pattogtatni, csak dobálni párat. Közben beszélgettünk arról, hogy milyen játékos volt. Szóba sem került, hogy milyen ember, csak az, hogy milyen mentalitású és fókuszáltságú játékos volt.hálisten nem tudom miről vna szó
MirrMurr
Negritis
MirrMurr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sokkal jobban jártál 😊Tegnap lementünk az egyik ismerősömmel pattogtatni, csak dobálni párat. Közben beszélgettünk arról, hogy milyen játékos volt. Szóba sem került, hogy milyen ember, csak az, hogy milyen mentalitású és fókuszáltságú játékos volt.hálisten nem tudom miről vna szó
MirrMurr
Negritis
több mint 5 éve
Tegnap lementünk az egyik ismerősömmel pattogtatni, csak dobálni párat. Közben beszélgettünk arról, hogy milyen játékos volt. Szóba sem került, hogy milyen ember, csak az, hogy milyen mentalitású és fókuszáltságú játékos volt.hálisten nem tudom miről vna szó
MirrMurr
több mint 5 éve
Tegnap lementünk az egyik ismerősömmel pattogtatni, csak dobálni párat. Közben beszélgettünk arról, hogy milyen játékos volt. Szóba sem került, hogy milyen ember, csak az, hogy milyen mentalitású és fókuszáltságú játékos volt. Az amit a Westworld-ös csapnivaló színésznő csinál, az szíve joga, de az én gyomrom kifordul az ilyenektől, nem azért mert vagy jót vagy semmit, hanem azért, mert ezek az emberek valaki más halálán szeretnének figyelmet kapni vagy azért mert így legalább megint tudnak kötekedni. Egészségükre, ha ettől nekik jobb.
Szerkesztette: MirrMurr
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/SportsReUp/status/1221959990614937601?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=http%3A%2F%2Fnemzetisport.hu%2FÉs tényleg indult ilyen kezdeményezés...És a petícióról, hogy Jerry West sziluettjét Kobera cserélje az NBA, mi a vélemény?Nyugodjanak békében!ezt a halasztást viszont hülyeségnek tartom
www.sport1tv.hu/sztori/89489/felfoghatatlan-tragedia-meghalt-kobe-bryant/
www.sport1tv.hu/sztori/89546/szerdan-kobe-bryantre-emlekezik-a-sport-tv/
😕
Friss hír a szerda hajnali Lakers -Clippers meccset elhalasztják.
Bruschi85
NB2
Matthew99
www.talkbasket.net/66039-a-petition-to-change-the-nba-logo-including-kobe-bryant-was-initiated
Mondjuk jó kérdés melyik lehetne az a mozdulat, ami a legjobban jellemezné
FLZOLI
több mint 5 éve
Nem kell.És a petícióról, hogy Jerry West sziluettjét Kobera cserélje az NBA, mi a vélemény?Nyugodjanak békében!ezt a halasztást viszont hülyeségnek tartom
😕
Bruschi85
NB2
Matthew99
Ne forgassanak fel mindent.
Hatalmas ember/játékos volt, meg lesz is, de azért ennyire nem kellene szerintem.
A helikopterről meg annyit kérdeznék hogy melyik torony engedélyezte ezeket a manővereket, felszállást stbstb? Volt magasságváltoztatás, irányváltás, amit ugye be kell jelenteni a toronynak előtte és vagy megadja az engedélyt rá vagy nem.
több mint 5 éve
En azt igen. Mondjuk a Lakers-meccs halasztasat abszolut nem.És a petícióról, hogy Jerry West sziluettjét Kobera cserélje az NBA, mi a vélemény?Nyugodjanak békében!ezt a halasztást viszont hülyeségnek tartom
😕
Bruschi85
NB2
Matthew99
több mint 5 éve
És tényleg indult ilyen kezdeményezés...És a petícióról, hogy Jerry West sziluettjét Kobera cserélje az NBA, mi a vélemény?Nyugodjanak békében!ezt a halasztást viszont hülyeségnek tartom
😕
Bruschi85
NB2
Matthew99
www.talkbasket.net/66039-a-petition-to-change-the-nba-logo-including-kobe-bryant-was-initiated
Mondjuk jó kérdés melyik lehetne az a mozdulat, ami a legjobban jellemezné
több mint 5 éve
És a petícióról, hogy Jerry West sziluettjét Kobera cserélje az NBA, mi a vélemény?Nyugodjanak békében!ezt a halasztást viszont hülyeségnek tartom
😕
Bruschi85
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nyugodjanak békében!ezt a halasztást viszont hülyeségnek tartom
😕
Bruschi85
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Nyugodjanak békében!www.sport1tv.hu/sztori/89489/felfoghatatlan-tragedia-meghalt-kobe-bryant/
😕
Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Nekem is ez a meccs pörgött egész nap a fejemben, és most megnézve, áhh leírhatatlan."Akkor, amikor majd holnap reggel felkelünk, akkor az NBA már nem lesz ugyanaz."
Döbbenetesek Szaniszló Csabi szavai.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
m.youtube.com/watch?v=ZZ4MZcK8480 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
soundcloud.com/user-961014319/321-resz-kobe
több mint 5 éve
A rádiózás a pilóta és a légi irányítás között + radarkép. Ha valakit érdekel:www.youtube.com/watch?v=B0pQfgi9ZqU&feature=share&fbclid=IwAR1gzLuHWFg8Fd9n5hJRxThGidNv7S6adY_S8hgFYag08W4q3fn84w7WPO4

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Mondjuk azt hittem ez hosszúságú önéletrajzi ihletettségű film, nem 4 perces valami....Off téma, de kapcsolódik valamennyire:Oscart kapott erte.igaz az nem mindig jelent vmit.
A Dear Basketball-t látta valaki? Érdemes megnézni?
FLZOLI
ZoliMP
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20200127_kobe_bryant_helikopter_baleset_sikorsky_s_76b_repulogep_n72ex

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=NZWJOPvi5yQ
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Kobe halála lehangoló.Mint minden fiatal ember halála.
Mint ahogy minden ember halála.
Pláne, ha hozzátartozóé, baráté, vagy olyan ismert emberé, aki közel áll az hozzánk, akit ismerni vélünk.
Viszont teljesen emberi, minden ember átéli a hátramaradó gyászát majd a saját megsemmisülését egyaránt.
Mivel emberek vagyunk.
De az emberek sose csak jók vagy rosszak, sose hibátlanok, sose makulátlanok, ez az emberlét attribútuma.
Szerintem egyrészt simán lehet beszélni bárki halála kapcsán bármiról. A halottról jót vagy semmit egy ostoba álszentség, és inkább annak szól, hogy a halott már nem tud vele vitába szállni, esetleg magát megvédeni, mint annak, hogy véleményt lehessen róla nyilvánítani. Ráadásul a halottnak már tök mindegy, hiszen nem létezik. Másrészt aki az egyik embernek hős a másiknak lehet bűnöző a harmadiknak meg a kettő együtt, tetszőleges arányban.
Senki se szimplán hős vagy szimplán szarházi.
Sok olyan történet van, ahol egy példás életet élő ember meggajdul és ótvar dolgokat csinál, és olyan is van, amikor valaki szarházi viselkedés után évekig helyesen cselekszik, vagy akár hőssé is válik.
Egy sportoló az nem hős, de inspirátor, példakép simán lehet. Akkoris, ha van a személyiségének egy sötétebb oldala, amit lehet már olyan mélyre temetett magában, hogy többet elő se jön.
Nem kevésbbé felemelő, ha van ilyen oldala, mintha nincs, amennyiben ettől leválasztva, külön kerül megítélésre az, ami egyértelműen pozitív.
Egyaránt van létjogosultsága Kobe magasztalásának és fikázásának. Akár egy hete, akár ma, akár egy hét múlva.
Ha az ember tudja kiről mit gondol, akkor ezen se pro se kontra nem változtat az, ha az az illető még él vagy pont most halt meg. Ezért álszent egy halálesetet egy vélemény letromfolására használni, hiszen nem a haláleset miatt az a vélemény, ami. Viszont az is tény, hogy álszent világunkban nem illendő a friss elhunytat fikázni.
Mindenki magának eldöntheti, hogy melyik megközelítés számára az akceptálhatóbb, mivel valójában mindkettő egyenrangú.
több mint 5 éve
Jo, mondjuk akkar ezzel az erovel a vilagon alig van dolog, ami utan itelkezhetsz es velemenyt mondhatsz. Es veletlenul se vadolj senkit korrupcioval, elvegre nem bizonyitottak. Meg OJ sem bunos, mert nem iteltek el.StezMegfogalmazásbeli kérdés. Ez egy olyan sztori, amiben számunkra túl sok az ismeretlen és bizonytalan információ, felesleges jóval erősebb esetekhez hasonlítani. Én csak azt mondom, hogy ezt a témát jobb lett volna kérdőjelesen bedobni, és ha nem muszáj, nem kell minden helyzetben inszájdert játszani. Azt hagyjuk meg Wojéknak.