NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

NBA

32 feliratkozó

több mint 5 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Tegnap lementünk az egyik ismerősömmel pattogtatni, csak dobálni párat. Közben beszélgettünk arról, hogy milyen játékos volt. Szóba sem került, hogy milyen ember, csak az, hogy milyen mentalitású és fókuszáltságú játékos volt.
Az amit a Westworld-ös csapnivaló színésznő csinál, az szíve joga, de az én gyomrom kifordul az ilyenektől, nem azért mert vagy jót vagy semmit, hanem azért, mert ezek az emberek valaki más halálán szeretnének figyelmet kapni vagy azért mert így legalább megint tudnak kötekedni. Egészségükre, ha ettől nekik jobb.
Bryant nem azért hős, mert egy kifogástalan ember volt, azért hős, mert megmutatta, hogy a kemény munka kifizetődik. Mindent odaadott a kosárlabdának. Nekem ezt jelentette az ő hatása. Sport példakép.
MirrMurr
hálisten nem tudom miről vna szó
Negritis
Sokkal jobban jártál 😊
MirrMurr
sajna rákerestem, hiba volt
klasszikus sjw-feminácizmus ....
Negritis
Attol meg neki is igaza van. Csak ahogy nehanyan mar a vilag legjobb emberenek allitjak be, ugy nehanyan a vilag legrosszabbjanak. Egyik sem normalis, es tudni kell, hol a hatar.

Reszemrol ez az NBA-logos peticio is tulmegy mar a hataron es sok. De a csaj okoskodasa is, csak mindketto a masik iranyba. De ha nem vitte volna tulzasba es megall az elso posztjanal, az abszolut rendben lenne, es tetszik vagy sem, jogos. Amikor viszont mar elkezdett megallas nelkul okoskodni, meg azon szarakodni, hogy o marpedig akkor is eroltesse es bebeszelje mindenkinek az igazat, na az mar szar.
Stez
Még ha jogos is. Kell ez ilyenkor? Vagy egy csapni való és senkit sem érdeklő színész nyivákolása? Nem csinált semmi mást, csak jött és kéretlenül belefingott a nulláslisztbe, amit még a harcosabb feministák is elismertek, hogy felesleges volt. Amerika Norbija ftw...
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 891 — Whoops, looks like something went wrong.
Tegnap lementünk az egyik ismerősömmel pattogtatni, csak dobálni párat. Közben beszélgettünk arról, hogy milyen játékos volt. Szóba sem került, hogy milyen ember, csak az, hogy milyen mentalitású és fókuszáltságú játékos volt.
Az amit a Westworld-ös csapnivaló színésznő csinál, az szíve joga, de az én gyomrom kifordul az ilyenektől, nem azért mert vagy jót vagy semmit, hanem azért, mert ezek az emberek valaki más halálán szeretnének figyelmet kapni vagy azért mert így legalább megint tudnak kötekedni. Egészségükre, ha ettől nekik jobb.
Bryant nem azért hős, mert egy kifogástalan ember volt, azért hős, mert megmutatta, hogy a kemény munka kifizetődik. Mindent odaadott a kosárlabdának. Nekem ezt jelentette az ő hatása. Sport példakép.
MirrMurr
Negritis
Sokkal jobban jártál 😊
MirrMurr
Negritis
Attol meg neki is igaza van. Csak ahogy nehanyan mar a vilag legjobb emberenek allitjak be, ugy nehanyan a vilag legrosszabbjanak. Egyik sem normalis, es tudni kell, hol a hatar.

Reszemrol ez az NBA-logos peticio is tulmegy mar a hataron es sok. De a csaj okoskodasa is, csak mindketto a masik iranyba. De ha nem vitte volna tulzasba es megall az elso posztjanal, az abszolut rendben lenne, es tetszik vagy sem, jogos. Amikor viszont mar elkezdett megallas nelkul okoskodni, meg azon szarakodni, hogy o marpedig akkor is eroltesse es bebeszelje mindenkinek az igazat, na az mar szar.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 289 — The Mathematician
MirrMurr
Negritis
Sokkal jobban jártál 😊
MirrMurr

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
MirrMurr
Negritis
Sokkal jobban jártál 😊
több mint 5 éve
MirrMurr

több mint 5 éve

Szerkesztette: MirrMurr
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Nyugodjanak békében!
 www.sport1tv.hu/sztori/89489/felfoghatatlan-tragedia-meghalt-kobe-bryant/
 www.sport1tv.hu/sztori/89546/szerdan-kobe-bryantre-emlekezik-a-sport-tv/
😕

Friss hír a szerda hajnali Lakers -Clippers meccset elhalasztják.
Bruschi85
ezt a halasztást viszont hülyeségnek tartom
NB2
És a petícióról, hogy Jerry West sziluettjét Kobera cserélje az NBA, mi a vélemény?
Matthew99
És tényleg indult ilyen kezdeményezés...

www.talkbasket.net/66039-a-petition-to-change-the-nba-logo-including-kobe-bryant-was-initiated

Mondjuk jó kérdés melyik lehetne az a mozdulat, ami a legjobban jellemezné
FLZOLI
 mobile.twitter.com/SportsReUp/status/1221959990614937601?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=http%3A%2F%2Fnemzetisport.hu%2F

több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Nyugodjanak békében!
😕

Bruschi85
NB2
És a petícióról, hogy Jerry West sziluettjét Kobera cserélje az NBA, mi a vélemény?
Matthew99
Nem kell.
Ne forgassanak fel mindent.
Hatalmas ember/játékos volt, meg lesz is, de azért ennyire nem kellene szerintem.

A helikopterről meg annyit kérdeznék hogy melyik torony engedélyezte ezeket a manővereket, felszállást stbstb? Volt magasságváltoztatás, irányváltás, amit ugye be kell jelenteni a toronynak előtte és vagy megadja az engedélyt rá vagy nem.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 891 — Whoops, looks like something went wrong.
Nyugodjanak békében!
😕

Bruschi85
NB2
Matthew99
En azt igen. Mondjuk a Lakers-meccs halasztasat abszolut nem.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nyugodjanak békében!
😕

Bruschi85
NB2
Matthew99
És tényleg indult ilyen kezdeményezés...

www.talkbasket.net/66039-a-petition-to-change-the-nba-logo-including-kobe-bryant-was-initiated

Mondjuk jó kérdés melyik lehetne az a mozdulat, ami a legjobban jellemezné

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
Nyugodjanak békében!
😕

Bruschi85
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 474 — nabege2@yahoo.com
Nyugodjanak békében!
😕

Bruschi85
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Nyugodjanak békében!
😕

Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
 twitter.com/szcsaba/status/1221853003596075008
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Nekem is ez a meccs pörgött egész nap a fejemben, és most megnézve, áhh leírhatatlan.

"Akkor, amikor majd holnap reggel felkelünk, akkor az NBA már nem lesz ugyanaz."

Döbbenetesek Szaniszló Csabi szavai.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 956 — Слава Україні! Героям слава!
 m.youtube.com/watch?v=ZZ4MZcK8480 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
 soundcloud.com/user-961014319/321-resz-kobe

több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 285 — Eagles fan
A rádiózás a pilóta és a légi irányítás között + radarkép. Ha valakit érdekel:
 www.youtube.com/watch?v=B0pQfgi9ZqU&feature=share&fbclid=IwAR1gzLuHWFg8Fd9n5hJRxThGidNv7S6adY_S8hgFYag08W4q3fn84w7WPO4

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Off téma, de kapcsolódik valamennyire:
A Dear Basketball-t látta valaki? Érdemes megnézni?
FLZOLI
Oscart kapott erte.igaz az nem mindig jelent vmit.
ZoliMP
Mondjuk azt hittem ez hosszúságú önéletrajzi ihletettségű film, nem 4 perces valami....

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 983 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hvg.hu/tudomany/20200127_kobe_bryant_helikopter_baleset_sikorsky_s_76b_repulogep_n72ex

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 088
 www.youtube.com/watch?v=NZWJOPvi5yQ

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 195 — #NoStress
Kobe halála lehangoló.
Mint minden fiatal ember halála.
Mint ahogy minden ember halála.
Pláne, ha hozzátartozóé, baráté, vagy olyan ismert emberé, aki közel áll az hozzánk, akit ismerni vélünk.
Viszont teljesen emberi, minden ember átéli a hátramaradó gyászát majd a saját megsemmisülését egyaránt.
Mivel emberek vagyunk.
De az emberek sose csak jók vagy rosszak, sose hibátlanok, sose makulátlanok, ez az emberlét attribútuma.
Szerintem egyrészt simán lehet beszélni bárki halála kapcsán bármiról. A halottról jót vagy semmit egy ostoba álszentség, és inkább annak szól, hogy a halott már nem tud vele vitába szállni, esetleg magát megvédeni, mint annak, hogy véleményt lehessen róla nyilvánítani. Ráadásul a halottnak már tök mindegy, hiszen nem létezik. Másrészt aki az egyik embernek hős a másiknak lehet bűnöző a harmadiknak meg a kettő együtt, tetszőleges arányban.
Senki se szimplán hős vagy szimplán szarházi.
Sok olyan történet van, ahol egy példás életet élő ember meggajdul és ótvar dolgokat csinál, és olyan is van, amikor valaki szarházi viselkedés után évekig helyesen cselekszik, vagy akár hőssé is válik.
Egy sportoló az nem hős, de inspirátor, példakép simán lehet. Akkoris, ha van a személyiségének egy sötétebb oldala, amit lehet már olyan mélyre temetett magában, hogy többet elő se jön.
Nem kevésbbé felemelő, ha van ilyen oldala, mintha nincs, amennyiben ettől leválasztva, külön kerül megítélésre az, ami egyértelműen pozitív.
Egyaránt van létjogosultsága Kobe magasztalásának és fikázásának. Akár egy hete, akár ma, akár egy hét múlva.
Ha az ember tudja kiről mit gondol, akkor ezen se pro se kontra nem változtat az, ha az az illető még él vagy pont most halt meg. Ezért álszent egy halálesetet egy vélemény letromfolására használni, hiszen nem a haláleset miatt az a vélemény, ami. Viszont az is tény, hogy álszent világunkban nem illendő a friss elhunytat fikázni.
Mindenki magának eldöntheti, hogy melyik megközelítés számára az akceptálhatóbb, mivel valójában mindkettő egyenrangú.

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 484
Jo, mondjuk akkar ezzel az erovel a vilagon alig van dolog, ami utan itelkezhetsz es velemenyt mondhatsz. Es veletlenul se vadolj senkit korrupcioval, elvegre nem bizonyitottak. Meg OJ sem bunos, mert nem iteltek el.Stez
Megfogalmazásbeli kérdés. Ez egy olyan sztori, amiben számunkra túl sok az ismeretlen és bizonytalan információ, felesleges jóval erősebb esetekhez hasonlítani. Én csak azt mondom, hogy ezt a témát jobb lett volna kérdőjelesen bedobni, és ha nem muszáj, nem kell minden helyzetben inszájdert játszani. Azt hagyjuk meg Wojéknak.