NBA

32 feliratkozó

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csóri Zion! Remèlem nem jut Rose sorsára! Fogynia kellene!
🤘gaben🤘
jelenleg Oden sorsa felé inkább tart mint Rose
Negritis
Drogfüggő vagy miért?
flzoli
Rose MVP lett mielőtt szétment mindene
Oden kb be se mutatkozott
Negritis
Basszus félreolvastam 😊 Odom-ot olvastam, azért írtam a drogokat

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 273 — The Mathematician
🤘gaben🤘
Negritis
Drogfüggő vagy miért?
flzoli
Rose MVP lett mielőtt szétment mindene
Oden kb be se mutatkozott

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
🤘gaben🤘
Negritis
Drogfüggő vagy miért?

több mint 6 éve
🤘gaben🤘

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 836 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Jaylen Brown 4 év 103(115)
Sabonis 4 év 75(85)
Ingles 1 év 14
Dejounte Murray 4 év 64
Hield 4 év 106

több mint 6 éve
dawyd728 4 040
Szerintem a league pass-re akarják felhívni a figyelmet. Hogyan tudsz te magad élőben egyszerre több meccs közül választani, amikor szünet van valahol, te egy másik pályán élvezheted a meccset és ilyenek. Nincs semmi véletlenül.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.sport1tv.hu/sztori/86337/65-ora-elo-nba-benne-sportagtorteneti-korkapcsolas-eloben-a-sport1-en/
NB2
ennek a körkapcsolásnak mégis mi értelme?
braxa88
Ne kérdezz, csönd legyen, örülj, hogy van 😉 😛
több mint 6 éve
 www.sport1tv.hu/sztori/86337/65-ora-elo-nba-benne-sportagtorteneti-korkapcsolas-eloben-a-sport1-en/
NB2
braxa88
Mint az nfl Red zoneban majd mindig oda kapcsolnak ahol kosár közelben vannak 😊

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
NB2
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
több mint 6 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
 m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-jaylen-brown-evi-huszmillios-bostoni-ajanlatra-mondott-nemet-2727595

........😕
dande
Jó hogy nem, elvileg az öt év 169 milliót akarja, amit murraynek meg simmonsnak adtak, ez még a fele sincs. Mondjuk annyit nem fog kapni a tavalyi teljesítménye után, mondjuk Murray meg Simmons sem ért ennyit, de mindegy.
kapitnono
Azért én lehet bepróbálnék a helyükben egy F*ck Hongkong feliratú pólós tweetet elnyomni miközben kínai kaját eszek, hátha az kinyitja a szponzor pénzeket 😊

Ilyenkor mindig a tróger Latrell Sprewell jut eszembe:
"I have a family to feed" 😊
flzoli
Amúgy sztem Jaylen pont beszophatja Kínával. Feltételezem, ha Kína kiszáll az NBA-s bizniszből jövőre a cap is meg fogja érezni és a max is kisebb összeg lesz, mert cap%-hoz van kötve, ha jól emlékszem.
több mint 6 éve
 m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-jaylen-brown-evi-huszmillios-bostoni-ajanlatra-mondott-nemet-2727595

........😕
dande
Jó hogy nem, elvileg az öt év 169 milliót akarja, amit murraynek meg simmonsnak adtak, ez még a fele sincs. Mondjuk annyit nem fog kapni a tavalyi teljesítménye után, mondjuk Murray meg Simmons sem ért ennyit, de mindegy.
kapitnono
Azért én lehet bepróbálnék a helyükben egy F*ck Hongkong feliratú pólós tweetet elnyomni miközben kínai kaját eszek, hátha az kinyitja a szponzor pénzeket 😊

Ilyenkor mindig a tróger Latrell Sprewell jut eszembe:
"I have a family to feed" 😊

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!

........😕
dande

több mint 6 éve

........😕
dande
 www.spotrac.com/nba/minnesota-timberwolves/andrew-wiggins-15353/
aprópénz 😀

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....

........😕

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
NBA Fantasy ligába várunk jelentkezőket!
Zolika
Szia! Ha még van hely akkor jelentkeznék. Jelzem teljesen kezdő lennék. Nfl fantasyt játszok már nagyon sok éve, de Nba fantasyt még soha nem játszottam.
Mudig23
Küldjél e-mail címet kérlek! Holnap este 21:00 a draft.

több mint 6 éve
Mudig23 81
Zolika
Szia! Ha még van hely akkor jelentkeznék. Jelzem teljesen kezdő lennék. Nfl fantasyt játszok már nagyon sok éve, de Nba fantasyt még soha nem játszottam.
több mint 6 éve
Nem tudjátok véletlenül azt, hogy ha havi előfizetéssel akarok league pass-t, akkor erre a darab októberre is teljes árat kell-e fizetni? Free trial úgy emlékszem csak karácsony környékén szokott lenni, pedig az áthidalná a problémát.
andree
ingyen hét nincs minden szezon elején?
miért nem évest veszel?
Negritis
Nem vagyok 100%-ig biztos, hogy végig kihasználnám. Utoljára 2014ben volt előfizetésem, kicsit átalakult azóta az életem, még látnom kell folyamatában, mennyire fér bele ilyen szinten az NBA. Eléggé fel vagyok hypeolva a szezonra. Nincs egyértelmű esélyes, van két különlegesnek tűnő újonc, a suns is kijöhet a 20 győzelemből, szóval az elején mindenképpen ott lennék. 😊
több mint 6 éve
Nem tudjátok véletlenül azt, hogy ha havi előfizetéssel akarok league pass-t, akkor erre a darab októberre is teljes árat kell-e fizetni? Free trial úgy emlékszem csak karácsony környékén szokott lenni, pedig az áthidalná a problémát.
andree
ingyen hét nincs minden szezon elején?
miért nem évest veszel?

több mint 6 éve
több mint 6 éve
ennek az embernek lenne 3nál több működő agysejtje 😕
 twitter.com/Lakers/status/1183013798120017923

több mint 6 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!
Tudom,hogy még csak pre season, de kifejezetten jól nézett ki hajnalban a Lakers! A festék nagyon nagy birodalom lesz!
Stoki
Davis szépen vágta be egyből a lepattanókat 😀

több mint 6 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Tudom,hogy még csak pre season, de kifejezetten jól nézett ki hajnalban a Lakers! A festék nagyon nagy birodalom lesz!