NBA

31 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 864 — #NoStress
látva a meccset csodálkoznék, ha nem húzná be a három hazait a spurssapka
Fogadhatunk.
Én azt mondom nem húzza be a 3 hazait a Spurs.
Írdhatod PM-ben a tétet, tartom.

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka
látva a meccset csodálkoznék, ha nem húzná be a három hazait a spurs

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Kétesélyes, de 80-20 arányban a Miaminak áll. Visszajönnek 2-3-al, vagy 3-2-el SA-ból, aztán otthon 6. vagy 7. meccsen lehet majd ünnepelni.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 48 332 — Whoops, looks like something went wrong.
Én nem írnám le azért a SAS-t sem. Irtó gyenge napot fogott ki Duncan és Parker is, de egy ideig még így is meccsben voltak. Innen már a Heatnek drukkolok, mert utálom a Spurst, de simán kétesélyes döntő ez szerintem, a hajnali sima meccs ellenére is. Igaz, hogy James ilyen gyenge nem lesz még egyszer, de Chalmers és szvsz Haslem sem fog még egy ilyen meccset lehozni, és azért csak jön 3 meccs San Antonioban...
Mindenesetre félelmetes volt látni, hogy a Heat kiegészítőemberek mit hozzáadtak a W-hez, Allen is egész évben kihagyott mindent, amit Bostonban csukott szemmel dobálgatott be, a döntőben meg dobálja a triplákat. Andersen is rohadt jól játszik abban a pár percben, amit kap általában.

több mint 12 éve
Kezdem azt hinni, ha az első meccset nem bukja a Miami, akkor sima söprés lenne a döntő, és ünnepelhettek volna SA-ban, így viszont "mindenki" örömére elmehet 6-7 meccsig is akár, és lehet majd otthon hallelujázni.
Engem legalábbis erősen meglepne ha nem a Heat lenne a végső győztes.
James 17, Wade 10 pont, míg Duncan csak 9, miközben a Miaminál 40 pont jött a padról. Imponáló.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
R. I. P. Tiago Splitter - avagy a 2. meccs (de lehet az egész döntő) legemlékezetesebb jelenete:
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 48 332 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert durva, hogy James es Wade is milyen gyenge, a Heat megis kurva nagyot jatszik, Miller nyomja a triplakat es Chalmers meg a fontosabbnal fontosabb kosarakat szorja. Pedig szerintem meg egy ilyen gyenge meccse nem lesz Jamesnek a dontoben.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 634 — Cowboys fan
mekkora kétindulás volt Parker utolsó kosara, te jó ég...slowmotion
Szerintem az egyetlen ember az univerzumban, aki kiszúrta 😀

Karcsi: Mert ez a párosítás dögunalom. A Heat a döntőben sztem deafult beállítása a szezonnak, annyira nulla a Kelet, a Spurs meg cuki, mert már öreg. Ez a meccs is csak azért volt izgalmas, mert döntő, a színvonal nem volt fenomenális. Majd lesz még az a téma, hogy Bron-Bron mégse győztes alkat, ha kikapnak. Mondjuk egy döntőben a legjobb játékos ne adjon 10 gólpasszt, ha összesen 16 dobást vállal, abból 5 tripla. Ez gáz.füligjimmy
kifejezetten idegesít néha a kosárbírók tevékenysége. akikkel nekem volt dolgom, azok csak akkor tudták a két lépést kettőnek számolni, ha az beleillett a tankönyv szerinti alap labdavezetésből ziccerdobás mozdulatsorába, ha csak hosszabbat léptél a megszokottnál, akkor már fújták a lépéshibát. ez van.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szerintem az egyetlen ember az univerzumban, aki kiszúrta 😀

Karcsi: Mert ez a párosítás dögunalom. A Heat a döntőben sztem deafult beállítása a szezonnak, annyira nulla a Kelet, a Spurs meg cuki, mert már öreg. Ez a meccs is csak azért volt izgalmas, mert döntő, a színvonal nem volt fenomenális. Majd lesz még az a téma, hogy Bron-Bron mégse győztes alkat, ha kikapnak. Mondjuk egy döntőben a legjobb játékos ne adjon 10 gólpasszt, ha összesen 16 dobást vállal, abból 5 tripla. Ez gáz.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Világosítson fel valaki ha én lemaradtam valamiről,de miért van ekkora felhajtás Parker utolsó kosara körül?Felmegyek az nba.com-ra mindenütt ez,ilyen interjú olyan interjú,interjú Parekerrel,mintha a 7ik meccsen dobta volna azt a flóteret.Én még a gamewinnig kifejezéssel is tudnék vitatkozni,mert ha jól emlékszem 90-88 volt az állás előtte,tehát közvetlen nem volt gamewinning shot,persze baszott fontos kosár volt mert a heat így 3 ponton kívülre került,de láttunk már ennél sokkal sokkal "clutchabb" megmozdulásokat a döntőkben,nem is kell messzire vissza menni,meg nem az első meccsen.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Szerintem nézd még meg párszor a jelenetet, mert ha a meccs előtt nem változtatták meg a szabályt akkor ez nem volt kétszer indulás.Blaise
vezeti a labdát, amikor lemegy a padlóra, akkor reflexből magához akarja ölelni, és mindkét kezével hozzáér.
ez után még pattogtatja a labdát, innentől nincs értelme humorizálni a meccs előtti szabályváltoztatással.

necces, és értem, hogy nem fogja a bíró befújni (egy olyan ligáról beszélünk, ahol ha látványosabb a zsákolás, akkor akár négyet is léphetsz a labdával), de attól még az.slowmotion
Az NBA-ben a lábhiba befújása nem konzekvensen történik.danyly
nem az volt a kérdés, hogy befújták-e, hanem hogy az volt vagy nem volt az.

ahol bíró van, ott szubjektivitás is van, ahol sebesség van, ott hiba van. les is létezik, amit nem fúj be a bíró, pass interference is, safe call is szokott lenni, amikor nem kéne, sőt ha nem a két premier pályán játszol pl a Roland Garroson, akkor az ütés helyét is szubjektíven állapítja meg a bíró. attól még az les, PI, out és out/in.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Szerintem nézd még meg párszor a jelenetet, mert ha a meccs előtt nem változtatták meg a szabályt akkor ez nem volt kétszer indulás.Blaise
vezeti a labdát, amikor lemegy a padlóra, akkor reflexből magához akarja ölelni, és mindkét kezével hozzáér.
ez után még pattogtatja a labdát, innentől nincs értelme humorizálni a meccs előtti szabályváltoztatással.

necces, és értem, hogy nem fogja a bíró befújni (egy olyan ligáról beszélünk, ahol ha látványosabb a zsákolás, akkor akár négyet is léphetsz a labdával), de attól még az.slowmotion
Az NBA-ben a lábhiba befújása nem konzekvensen történik.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve

necces, és értem, hogy nem fogja a bíró befújni (egy olyan ligáról beszélünk, ahol ha látványosabb a zsákolás, akkor akár négyet is léphetsz a labdával), de attól még az.
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 103 — The Mathematician
szerintem sem volt az, de ha mégis ilyet nem fújnak be

csakúgy mint james totyogását mikor oldalról kapja a labdát

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Szerintem nézd még meg párszor a jelenetet, mert ha a meccs előtt nem változtatták meg a szabályt akkor ez nem volt kétszer indulás.
több mint 12 éve
mekkora kétindulás volt Parker utolsó kosara, te jó ég...
több mint 12 éve
James tripla dupla ellenére Leonard mekkorát védekezett rajta. 😮 Támadásban 4 TO (Pacers képes volt 10-15-t is összehozni) az nagyon nem gyenge, de a triplákat jobban kellene dobni. Manunak meg le kellene szokni a megye kettes hülyeségekről a végjátékokban, mert megint az a tripla másfél perccel a vége előtt... Nealt nagyon próbálta Pop belövetni mert sokat volt a pályán, de ez azért nem volt acélos.
Wadet nem merem szapulni, mert mindig hozza kiegyensúlyozottan amit tud és ha kell extrát, de utolsó 15 percben nincs pontja és kísérlete is kb 1 úgy nehéz ügy 😉 Bosh meg dobálja csak nyugodtan a triplákat, akár Allen helyett is akinek nagyon sült a keze.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
jól mondtátok, tényleg fásultak voltak a srácok... 1 negyed erejéig 😀 Duncan első 5 dobás 0 poont, abból legalább 3 ziccer, aztán belendült a gépezet öröm volt nézni, innentől nincs más dolgunk csak a hazai meccseket hozni, és szevasz Heat 😀eaglesmcnabb
a Spurs mérlege, mikor 5 napnál több idejük volt pihenni: 8-0

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 342 — je suis poloska
jól mondtátok, tényleg fásultak voltak a srácok... 1 negyed erejéig 😀 Duncan első 5 dobás 0 poont, abból legalább 3 ziccer, aztán belendült a gépezet öröm volt nézni, innentől nincs más dolgunk csak a hazai meccseket hozni, és szevasz Heat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ilyen szintű mákot már régen láttam kosár pályán. (pattanók, dobások) Bár igazság szerint a Miami is elszúrta, nem is kicsit, Jamesnek jóval többet kell vállalnia dobásban.

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
De megnézném a Ben Wallace fémjelezte fantasztikusan védekező Pistonst ez ellen a James vezette fantasztiikusan támadó Heat ellen...
És hamár Wade. Kíváncsi volnék mi lett volna vele ha a Pistons nem Darko Milicic-et draftolja 1/1re hanem őt (vagy Melo-t). Atyaég...Bazzani
Én nem vagyok Pistons drukker, de azok a Spurs elleni nagydöntős meccsek felejthetetlenek. Imádtam azokat nézni. Rengeteg statisztikát, újságcikket, internetes hírt összegyűjtöttem a párharccal kapcsolatban.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 526 — Vikings fan
Wade nekem is nagy kedvencem volt, de megnyerte magának a saját gyűrűjét, aztán még rátett egyet James-el, és nem úgy néz ki, mint aki annyira megszakadna már bármiért is a pályán. Néha napján ha előjön a kedve, akkor hozza amit tud, de azt a 2006-os dominálást amit be tudott mutatni, azt már nagyon rég nem hozza -> nem azt nyújtja amit tud, de legalábbis konstans semmiképp.Eazzy
Őszintén azt ami ő abban a döntőben leművelt kb Jordan óta nem láttam. Nekem nba talan eddigi legfelsjthetlenebb elmenye( Heat Dwade fankent) , de hogy valaki azt elvárja hogy ilyen szinten konzisztensen jatsszon az eleg vicces.
Sajnos Wade teste elegge elkopós ( Pacers elleni utolsó meccsen is úgy hozott egy elit teljesítményt hogy kb 60-80% os max).
Nem tudom mit tudna tenni James nelkul egy mas szerkezetű csapatban , de rendszeres sérülései miatt szerintem az egykori szintjét már nem tudná megütni.
Viszont nem tudok perpill ennek ellenere se 10 jobb jatekost mondani nala ( aki nem ponterossegben hanem vezerkent, clutchkent es gyoztes tipusként ) előrébb van nála.
több mint 12 éve
Valakit letrollozni elég trollkodás, nem gondolod?Sobri Jóska
Ha rólad van szó talán bocsánatos 😊
több mint 12 éve
A lényeg, hogy engem, akinek Tebow a kedvenc QB-ja, akarnál meggyőzni, hogy Wade nem az, akinek látom?
Szerintem az. 😊Sobri Jóska
Ezek alapján minek mész bele akármilyen vitába? Tartsd meg magadnak a véleményedet, és (szigorúan magadban) nevess ki minket, hogy milyen hülyék vagyunk mert más a véleményünk.Blaise
Mert ehhez van kedvem?
Mondj meggyőzőbb érvet egy vitára.Sobri Jóska
Ez már itt off, ezért nem is szaporítom ebben a témában tovább a hozzászólásaim számát, mert veled tényleg felesleges leállni karaktereket váltani. Nem vitázol, hanem meggyőzni próbálsz még akkor is amikor az állításod Te magad sem tudod alátámasztani. Élvezed a troll szerepét és ennek bedőltem. Így jártam.Blaise
Senki nem akar téged meggyőzni.
Nem feltételeztem, hogy egy idegen beírására egy fórumon megváltoztatod a már kialakult véleményed, bármennyire is butaság, vagy átgondolatlan.
Leírtam a meglátásom Wade-ről.
Azt hitted, majd odaböfögsz valami megalapozatlan ellenvéleményt, és azt kapod: "hogyne, persze, én vélekedek rosszul?"
Ha igen, akkor nem neked való a fórumozás.
Ha nem, akkor meg mit lepődsz meg, és mit trollozol?
Valakit letrollozni elég trollkodás, nem gondolod?

több mint 12 éve
A lényeg, hogy engem, akinek Tebow a kedvenc QB-ja, akarnál meggyőzni, hogy Wade nem az, akinek látom?
Szerintem az. 😊Sobri Jóska
Ezek alapján minek mész bele akármilyen vitába? Tartsd meg magadnak a véleményedet, és (szigorúan magadban) nevess ki minket, hogy milyen hülyék vagyunk mert más a véleményünk.Blaise
Mert ehhez van kedvem?
Mondj meggyőzőbb érvet egy vitára.Sobri Jóska
Ez már itt off, ezért nem is szaporítom ebben a témában tovább a hozzászólásaim számát, mert veled tényleg felesleges leállni karaktereket váltani. Nem vitázol, hanem meggyőzni próbálsz még akkor is amikor az állításod Te magad sem tudod alátámasztani. Élvezed a troll szerepét és ennek bedőltem. Így jártam.