OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha belefér Neked h lemaradsz a vasárnapi NFL forduló legelejéről, akkor 18:00-tól a Rácskertben sportkvíz, Igorral ketten már megyünk azaz valszeg győztes csapat tagja lennél, ahol nagy szeretettel várunk.Tudtátok, hogy mikor nem érek rá 😉 😛 Hajrá, sok sikert! 😊
empty taxi
több mint 3 éve
Ha belefér Neked h lemaradsz a vasárnapi NFL forduló legelejéről, akkor 18:00-tól a Rácskertben sportkvíz, Igorral ketten már megyünk azaz valszeg győztes csapat tagja lennél, ahol nagy szeretettel várunk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Most tudtam csak meg, hogy bő egy évtized után újraindult a radiocafe, hallgassátok!radiocafe98.hu/radiocafe/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mert direkt nem csinálják meg jól, és napi pénzt vesznek fel a javításra. Deákon 5 éven át napi szinten jártam ugyanazon a mozgólépcsőn, három hetente javították. Egyszer le is fotóztam:Annyi hogy a már átadott szakaszokat azóta már volt hogy újra le kellett zárni javítások miatt, mert gondolom meglepte őket hogy a metró vonalon metró fog járni és sok ember veszi igénybe. 😀 Nem elvenni akarom a kedved, csak számíts rá, hogy megeshet, hogy néha lesz átszállós napod.Budapestiektől kérdezem, hogy M3-as metró felújításáról mik a legfrisseb infók? Befejezik jövő év márciusára? 😀Elvileg márciusban átadják, és most úgy néz ki ezt tartják is (mozgólépcsős ismerős mesélte)
(pesti lehetséges meló miatt kérdezem és erősen befolyásolná a döntésemet, ha nem kellene 3x átszállnom majd 😀 )
Beki
vpi
A mozgólépcsős ismerőstől kérdezném, hogy miért esik meg gyakran, hogy egy javítás után 2 héttel újra javítani kell a lépcsőt?
Fontos_Vidra
Javítás kezdete: 2017.10.01
Befejezés: 2017.10.15
A kép készülte: 2017.12.02
Valahol meg is van, a régi gépem, majd feltöltöm, ha megvan.
Btw, egyébként orosz szarokból készül sok minden az M3-on és a háború miatt nincs alkatrész, szóval kétlem hogy itt márciusban minden flottul megy majd…sajnos
több mint 3 éve
Annyi hogy a már átadott szakaszokat azóta már volt hogy újra le kellett zárni javítások miatt, mert gondolom meglepte őket hogy a metró vonalon metró fog járni és sok ember veszi igénybe. 😀 Nem elvenni akarom a kedved, csak számíts rá, hogy megeshet, hogy néha lesz átszállós napod.Budapestiektől kérdezem, hogy M3-as metró felújításáról mik a legfrisseb infók? Befejezik jövő év márciusára? 😀Elvileg márciusban átadják, és most úgy néz ki ezt tartják is (mozgólépcsős ismerős mesélte)
(pesti lehetséges meló miatt kérdezem és erősen befolyásolná a döntésemet, ha nem kellene 3x átszállnom majd 😀 )
Beki
vpi
A mozgólépcsős ismerőstől kérdezném, hogy miért esik meg gyakran, hogy egy javítás után 2 héttel újra javítani kell a lépcsőt?
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Köszi!Budapestiektől kérdezem, hogy M3-as metró felújításáról mik a legfrisseb infók? Befejezik jövő év márciusára? 😀Elvileg márciusban átadják, és most úgy néz ki ezt tartják is (mozgólépcsős ismerős mesélte)
Beki
vpi
több mint 3 éve
Budapestiektől kérdezem, hogy M3-as metró felújításáról mik a legfrisseb infók? Befejezik jövő év márciusára? 😀Elvileg márciusban átadják, és most úgy néz ki ezt tartják is (mozgólépcsős ismerős mesélte)
Beki
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Budapestiektől kérdezem, hogy M3-as metró felújításáról mik a legfrisseb infók? Befejezik jövő év márciusára? 😀(pesti lehetséges meló miatt kérdezem és erősen befolyásolná a döntésemet, ha nem kellene 3x átszállnom majd 😀 )
több mint 3 éve
Eddig számomra ez a fizetési forma, csak az amcsi filmekből volt ismert, azonban most realitássá vált. Asszony csekken kapott most fizut itt kint, a kérdésem az, hogy ezeket be lehet váltani otthon is valahol/valahogy?
több mint 3 éve
Meg sokan nem tudják ha elotorlesztenek akkor nem a kamatbol megy le, viszont ha csak annyit fizetsz be ami ennyi az éves kamat akkor igazából csak fentartod fixen a hitelt.Rájöttem, hogy a Diákhitel folyószámlámat online is meg tudom esetleg nézni...😛Az teljesen reális, ha az elején nem tudtál elkezdeni komolyabb összegeket belepakolni.
Ha ilyen ütemben vagy kicsit nagyobb ütemben folytatom a törlesztést, akkor 2025 végére meg is leszek vele. 20 évvel az első törlesztés után 😛 😀 😀
dande2
Én asszem 1,1-1,6 misit vettem fel össz-vissz és elég sokat pörgettem vissza a kamatos kamat miatt, na meg mert amikor elkezdtem dolgozni, akkor annyira volt évekig elég a fizum, hogy a kaja+szállás kombót kifizessem.
Az elmúlt X évben havi 30-50k-t toltam a diákhitelbe, mert ugye kellett fizetni a kamatot meg próbáltam csökkenteni az alapot.
Mint hitel amúgy teljesen jó volt, csak kell hozzá az, hogy havi 20k-t minimum beletolj, már az elejétől kezdve.
Legalábbis amikor én felvettem, akkor úgy számoltam, hogy ekkora összeggel viszonylag kis kamattal vissza lehetett volna fizetni rövid idő alatt.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Rájöttem, hogy a Diákhitel folyószámlámat online is meg tudom esetleg nézni...😛Az teljesen reális, ha az elején nem tudtál elkezdeni komolyabb összegeket belepakolni.
Ha ilyen ütemben vagy kicsit nagyobb ütemben folytatom a törlesztést, akkor 2025 végére meg is leszek vele. 20 évvel az első törlesztés után 😛 😀 😀
dande2
Én asszem 1,1-1,6 misit vettem fel össz-vissz és elég sokat pörgettem vissza a kamatos kamat miatt, na meg mert amikor elkezdtem dolgozni, akkor annyira volt évekig elég a fizum, hogy a kaja+szállás kombót kifizessem.
Az elmúlt X évben havi 30-50k-t toltam a diákhitelbe, mert ugye kellett fizetni a kamatot meg próbáltam csökkenteni az alapot.
Mint hitel amúgy teljesen jó volt, csak kell hozzá az, hogy havi 20k-t minimum beletolj, már az elejétől kezdve.
Legalábbis amikor én felvettem, akkor úgy számoltam, hogy ekkora összeggel viszonylag kis kamattal vissza lehetett volna fizetni rövid idő alatt.
több mint 3 éve
Baggage handlers suspended after being filmed slamming and mishandling luggage onto a conveyor belt at Melbourne Airport. https://t.co/LrdVSto4qE
— Breaking Aviation News & Videos (@aviationbrk) December 3, 2022
📹 rexross79 pic.twitter.com/sPvUIie6a5
több mint 3 éve
Rájöttem, hogy a Diákhitel folyószámlámat online is meg tudom esetleg nézni...😛Ha ilyen ütemben vagy kicsit nagyobb ütemben folytatom a törlesztést, akkor 2025 végére meg is leszek vele. 20 évvel az első törlesztés után 😛 😀 😀
több mint 3 éve
telex.hu/kulfold/2022/12/03/repules-mobiltelefon-repulo-uzemmod-europai-unio-5gHát igen, a biznisz az biznisz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A Fidesz és a DK az öregek lázadása a fiatalok ellen.Akkor pláne, mint köztudott, a DK-t a Fidesz tartja életben. 😀A 18.kerületben a polgármester Szaniszló Sándor, akiMeg hat ugye Viktor megmondta, hogy hamarosan tódulni fognak ide nyugatról a normális konzervatív tömegek, fizessen csak a sok sörszagú német meg holland migráns ugyebár…Nagy MArton mondta par napja illetve a VW csoport CEO-ja is nemreg, hogy ok ugy latjak, hogy Europaban nagyon nagy a baj, ugyanis az energetikai problemak megoldatlansaga miatt az "energiaintenziv" iparagak ki fognak telepulni, mivel nem fenntarthato a mukodesuk ilyan koltsegek mellett."Nem kell repulni es nincs ado " Sobri JoskaEgyék ki a vetést.Szarjanak már sünt, de úgy igazán.
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2022/11/megadoztatna-a-ferihegyi-utasokat-a-xviii-kerulet-dragabbak-lehetnek-a-repulojegyek?fbclid=IwAR2bENVaz0RC0g8Y3CVYvqIr5JQfgxnPWOiZ2TZn92py9hNyIxqGDUe6QKk
Ventura
Fontos_Vidra
YoungZeeZee
Ez az adotervezes is mutatja, hogy lokalis szinten az onkormanyzatok nem riadnak vissza attol, hogy strategiai iparagakat sarcoljanak, ezzel is novelve az o koltsegeiket (ertem, hogy kozvetlenul most az utasokat akarjak megadoztatni meg).
undisputedly
somoskovigemeszpésdékás, a testületben fullos többséggel.
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Akkor pláne, mint köztudott, a DK-t a Fidesz tartja életben. 😀A 18.kerületben a polgármester Szaniszló Sándor, akiMeg hat ugye Viktor megmondta, hogy hamarosan tódulni fognak ide nyugatról a normális konzervatív tömegek, fizessen csak a sok sörszagú német meg holland migráns ugyebár…Nagy MArton mondta par napja illetve a VW csoport CEO-ja is nemreg, hogy ok ugy latjak, hogy Europaban nagyon nagy a baj, ugyanis az energetikai problemak megoldatlansaga miatt az "energiaintenziv" iparagak ki fognak telepulni, mivel nem fenntarthato a mukodesuk ilyan koltsegek mellett."Nem kell repulni es nincs ado " Sobri JoskaEgyék ki a vetést.Szarjanak már sünt, de úgy igazán.
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2022/11/megadoztatna-a-ferihegyi-utasokat-a-xviii-kerulet-dragabbak-lehetnek-a-repulojegyek?fbclid=IwAR2bENVaz0RC0g8Y3CVYvqIr5JQfgxnPWOiZ2TZn92py9hNyIxqGDUe6QKk
Ventura
Fontos_Vidra
YoungZeeZee
Ez az adotervezes is mutatja, hogy lokalis szinten az onkormanyzatok nem riadnak vissza attol, hogy strategiai iparagakat sarcoljanak, ezzel is novelve az o koltsegeiket (ertem, hogy kozvetlenul most az utasokat akarjak megadoztatni meg).
undisputedly
somoskovigemeszpésdékás, a testületben fullos többséggel.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
A 18.kerületben a polgármester Szaniszló Sándor, akiMeg hat ugye Viktor megmondta, hogy hamarosan tódulni fognak ide nyugatról a normális konzervatív tömegek, fizessen csak a sok sörszagú német meg holland migráns ugyebár…Nagy MArton mondta par napja illetve a VW csoport CEO-ja is nemreg, hogy ok ugy latjak, hogy Europaban nagyon nagy a baj, ugyanis az energetikai problemak megoldatlansaga miatt az "energiaintenziv" iparagak ki fognak telepulni, mivel nem fenntarthato a mukodesuk ilyan koltsegek mellett."Nem kell repulni es nincs ado " Sobri JoskaEgyék ki a vetést.Szarjanak már sünt, de úgy igazán.
Ventura
Fontos_Vidra
YoungZeeZee
undisputedly
somoskovig
több mint 3 éve
Meg hat ugye Viktor megmondta, hogy hamarosan tódulni fognak ide nyugatról a normális konzervatív tömegek, fizessen csak a sok sörszagú német meg holland migráns ugyebár…Nagy MArton mondta par napja illetve a VW csoport CEO-ja is nemreg, hogy ok ugy latjak, hogy Europaban nagyon nagy a baj, ugyanis az energetikai problemak megoldatlansaga miatt az "energiaintenziv" iparagak ki fognak telepulni, mivel nem fenntarthato a mukodesuk ilyan koltsegek mellett."Nem kell repulni es nincs ado " Sobri JoskaEgyék ki a vetést.Szarjanak már sünt, de úgy igazán.
Ventura
Fontos_Vidra
YoungZeeZee
undisputedly
több mint 3 éve
Nagy MArton mondta par napja illetve a VW csoport CEO-ja is nemreg, hogy ok ugy latjak, hogy Europaban nagyon nagy a baj, ugyanis az energetikai problemak megoldatlansaga miatt az "energiaintenziv" iparagak ki fognak telepulni, mivel nem fenntarthato a mukodesuk ilyan koltsegek mellett."Nem kell repulni es nincs ado " Sobri JoskaEgyék ki a vetést.Szarjanak már sünt, de úgy igazán.
Ventura
Fontos_Vidra
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 987
"Nem kell repulni es nincs ado " Sobri JoskaEgyék ki a vetést.Szarjanak már sünt, de úgy igazán.
Ventura
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Nyugodjon békében Valki Professzor Úr!Sokat szenvedett szegény az elmúlt egy-másfél évben...
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
Egyék ki a vetést.Szarjanak már sünt, de úgy igazán.
Ventura
több mint 3 éve
Egyék ki a vetést.www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2022/11/megadoztatna-a-ferihegyi-utasokat-a-xviii-kerulet-dragabbak-lehetnek-a-repulojegyek?fbclid=IwAR2bENVaz0RC0g8Y3CVYvqIr5JQfgxnPWOiZ2TZn92py9hNyIxqGDUe6QKk
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Nyugodjon békében Valki Professzor Úr!
több mint 3 éve
Ha már itt tartunk, a korábban említett kedvenc fogorvosom amikor először voltam nála, aláíratott velem egy papírt, ami az érzéstelenítő esetleges mellékhatásait taglalta. Abban volt kb egy ilyen rész, hogy "a zsibbadás körülbelül 3 óráig, de akár 6 hónapig is tarthat". 😀 Ez valid lehet? 1000ből egyszer sikerül olyan helyre szúrni ahova nem kéne? 😀Ilyenről még nem hallottam. Valami gond van, ha olyan sokáig zsibbad az ember.
dugo93