OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Emberek! Összeszereltem egy IKEA-asztalt! (Indításként 16 csavar, de ez csak a bemelegítés volt.)Most már úgyszólván mindenre képesnek érzem magam!
több mint 4 éve
Ma voltunk a Töpörtyűkkel a Sümegi várban. Csak ajánlani tudom... Nincs még kész a felújítás, de nem zavaró. Korrekt árak vannak (belépő, kávézó, kűrtősk., fa kard, hűtőmágnes, stb..) Ami nagyon tetszett, az a sok program. Bábszínház, kézműves foglalkozás, íjász bemutató, lovagi torna (külön belépős), kisállat somogató,...) Aki teheti kiránduljon arra felé is egyet! 😉Pár éve hasonlóan jó tapasztalataink voltak. Azon pedig ne csodálkozz, ha Töpörtyű kieszi a csuszából a tepertőt.
A nap zárásaként a Csárdában rendeltem egy "Sobri Jóska batyuját". Kolbásszal, sajttal töltött borda rántva. Mikor kihozták, a 4 éves fiam elcserélte velem az Ő túrós csuszájára, amiből előtte kiette a tepertőt... 🤣 Szerencsére hagyott Nekem egy kis kóstolót a batyuból is. 👍
nagir
több mint 4 éve
Ma voltunk a Töpörtyűkkel a Sümegi várban. Csak ajánlani tudom... Nincs még kész a felújítás, de nem zavaró. Korrekt árak vannak (belépő, kávézó, kűrtősk., fa kard, hűtőmágnes, stb..) Ami nagyon tetszett, az a sok program. Bábszínház, kézműves foglalkozás, íjász bemutató, lovagi torna (külön belépős), kisállat somogató,...) Aki teheti kiránduljon arra felé is egyet! 😉A sümegi vár kaptatójának a mellvédjén volt szerencsénk pár éve vadon élő hollót látni. Kb egy méterre voltunk tőle, állítolag akkor kb 70 vadon élő példányt tartottak számon az országban 😊 amúgy már akkor is jó program volt
A nap zárásaként a Csárdában rendeltem egy "Sobri Jóska batyuját". Kolbásszal, sajttal töltött borda rántva. Mikor kihozták, a 4 éves fiam elcserélte velem az Ő túrós csuszájára, amiből előtte kiette a tepertőt... 🤣 Szerencsére hagyott Nekem egy kis kóstolót a batyuból is. 👍
nagir
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
így már világos leszElég durva.Először igencsak nehéz értelmezni, hogy mit is lát az ember. 😀
The Gulf of Mexico is literally on fire because a pipeline ruptured pic.twitter.com/J4ur5MNyt1
— Brian Kahn (@blkahn) July 2, 2021
iktriad
Mikey
több mint 5 éve
Elég durva.Először igencsak nehéz értelmezni, hogy mit is lát az ember. 😀
The Gulf of Mexico is literally on fire because a pipeline ruptured pic.twitter.com/J4ur5MNyt1
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
igen, ma, nyilván egy óra körül kell megkérdezni, hogy nem tudok-e reptéri transzfert adni fél négykor.Ja hogy ez ma volt 😊 amúgy a 10 perc késes jelentéktelen, ahogy most is láttam, simán behozott a levegőbenbud.hu szerint csak egy másik Ryanair várható kb 8 perccel korábban, Mykonosrólreptéri szekciótól kérdezném, hogy az EU-államból történő beléptetés, regisztrácó kb mennyi időt vesz igénybe? (kicsit konkrétabban, a Berlinből érkező Ryanair gépektől kb mennyi idő alatt ér ki az utas?)Maga a procedúra nem hosszadalmas, inkább attól függ az egész, hogy épp mekkora a forgalom az érkező oldalon, nem esik-e épp be előttetek egy telt házas Emirates/Turkish/stb
köszi
slowmotion
r.baggio
mondjuk indulásnál már késnek vagy 10-15 percet, innen lesz szép átérni Kelenföldre
slowmotion
r.baggio
mindegy, minimális késés volt, és ráadásként még egy Jumbo-t is láttam 😊
több mint 5 éve
Ma voltunk a Töpörtyűkkel a Sümegi várban. Csak ajánlani tudom... Nincs még kész a felújítás, de nem zavaró. Korrekt árak vannak (belépő, kávézó, kűrtősk., fa kard, hűtőmágnes, stb..) Ami nagyon tetszett, az a sok program. Bábszínház, kézműves foglalkozás, íjász bemutató, lovagi torna (külön belépős), kisállat somogató,...) Aki teheti kiránduljon arra felé is egyet! 😉Hihetetlen, hogy Sobritól még Sümegen sem lehet szabadulni...
nagir
több mint 5 éve
Ma voltunk a Töpörtyűkkel a Sümegi várban. Csak ajánlani tudom... Nincs még kész a felújítás, de nem zavaró. Korrekt árak vannak (belépő, kávézó, kűrtősk., fa kard, hűtőmágnes, stb..) Ami nagyon tetszett, az a sok program. Bábszínház, kézműves foglalkozás, íjász bemutató, lovagi torna (külön belépős), kisállat somogató,...) Aki teheti kiránduljon arra felé is egyet! 😉Jaja, a csárda nem rossz. Csak annak idején, amikor mi voltunk, még nem volt annyi árnyék, pláne hogy a Kapitány felől, azon a kis ösvényen közelítettük meg - na a rendelést a hideg sörrel kezdtem
nagir
több mint 5 éve
Ma voltunk a Töpörtyűkkel a Sümegi várban. Csak ajánlani tudom... Nincs még kész a felújítás, de nem zavaró. Korrekt árak vannak (belépő, kávézó, kűrtősk., fa kard, hűtőmágnes, stb..) Ami nagyon tetszett, az a sok program. Bábszínház, kézműves foglalkozás, íjász bemutató, lovagi torna (külön belépős), kisállat somogató,...) Aki teheti kiránduljon arra felé is egyet! 😉A nap zárásaként a Csárdában rendeltem egy "Sobri Jóska batyuját". Kolbásszal, sajttal töltött borda rántva. Mikor kihozták, a 4 éves fiam elcserélte velem az Ő túrós csuszájára, amiből előtte kiette a tepertőt... 🤣 Szerencsére hagyott Nekem egy kis kóstolót a batyuból is. 👍

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Ja hogy ez ma volt 😊 amúgy a 10 perc késes jelentéktelen, ahogy most is láttam, simán behozott a levegőbenbud.hu szerint csak egy másik Ryanair várható kb 8 perccel korábban, Mykonosrólreptéri szekciótól kérdezném, hogy az EU-államból történő beléptetés, regisztrácó kb mennyi időt vesz igénybe? (kicsit konkrétabban, a Berlinből érkező Ryanair gépektől kb mennyi idő alatt ér ki az utas?)Maga a procedúra nem hosszadalmas, inkább attól függ az egész, hogy épp mekkora a forgalom az érkező oldalon, nem esik-e épp be előttetek egy telt házas Emirates/Turkish/stb
köszi
slowmotion
r.baggio
mondjuk indulásnál már késnek vagy 10-15 percet, innen lesz szép átérni Kelenföldre
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
bud.hu szerint csak egy másik Ryanair várható kb 8 perccel korábban, Mykonosrólreptéri szekciótól kérdezném, hogy az EU-államból történő beléptetés, regisztrácó kb mennyi időt vesz igénybe? (kicsit konkrétabban, a Berlinből érkező Ryanair gépektől kb mennyi idő alatt ér ki az utas?)Maga a procedúra nem hosszadalmas, inkább attól függ az egész, hogy épp mekkora a forgalom az érkező oldalon, nem esik-e épp be előttetek egy telt házas Emirates/Turkish/stb
köszi
slowmotion
r.baggio
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
reptéri szekciótól kérdezném, hogy az EU-államból történő beléptetés, regisztrácó kb mennyi időt vesz igénybe? (kicsit konkrétabban, a Berlinből érkező Ryanair gépektől kb mennyi idő alatt ér ki az utas?)Maga a procedúra nem hosszadalmas, inkább attól függ az egész, hogy épp mekkora a forgalom az érkező oldalon, nem esik-e épp be előttetek egy telt házas Emirates/Turkish/stb
köszi
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
reptéri szekciótól kérdezném, hogy az EU-államból történő beléptetés, regisztrácó kb mennyi időt vesz igénybe? (kicsit konkrétabban, a Berlinből érkező Ryanair gépektől kb mennyi idő alatt ér ki az utas?)köszi
több mint 5 éve
Elég durva.The Gulf of Mexico is literally on fire because a pipeline ruptured pic.twitter.com/J4ur5MNyt1
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Alakul a kecskeméti repülőnaphát ez plusz egy programnak néz ki az amúgy sem egy helyben ülős augusztus végére...
honvedelem.hu/hirek/vasak-a-levegoben-vasak-a-foldon.html
warr_b
off
nézd már, ki a légierő vezetője... elég messze szakadt Somogytól
több mint 5 éve
Alakul a kecskeméti repülőnaphonvedelem.hu/hirek/vasak-a-levegoben-vasak-a-foldon.html

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kaptam egy e-mailt nemzetimobilfizetéstől, nem tudom ez ilyen scam. Azt írja 0ft-t kell fizetni, meg van benne link, nyilván nem nyitottam meg. A nevemet is sikerült amúgy elírni. Kapott még valaki ilyet?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Valaki rendelt mar online IKEAbol? Ha igen, mik a tapasztalatok? Koszi.én többször is, bár mindig csak kisebb dobozokat
Vrij6
általában megjön minden rendbe bár túlcsomagolják kicsit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Valaki rendelt mar online IKEAbol? Ha igen, mik a tapasztalatok? Koszi.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Elsődlegesen ismerős által ajánlottat lenne jó találni, mert a széles felhozatal miatt óriási lutri, hogy kit fogsz ki. Mi harmadikra találtunk korábban egy elfogadható csajt, aki mikor úgy tűnt, hogy hosszabb távra beválik, meg akarta duplázni az órabérét és az óraszámát is...Továbbra is alkalmi babysittert keresek, várom a tippeket, ajánlásokatFészen van vagy hat babysitter kereső csoport, ott találsz fiatal csinit vagy idősebb nagyit! 😁
r.baggio
Szokol

---
több mint 5 éve
Továbbra is alkalmi babysittert keresek, várom a tippeket, ajánlásokatFészen van vagy hat babysitter kereső csoport, ott találsz fiatal csinit vagy idősebb nagyit! 😁
r.baggio
több mint 5 éve
Továbbra is alkalmi babysittert keresek, várom a tippeket, ajánlásokat

---
több mint 5 éve
Aki urizal…Hétfő-kedd-szerda még szabin vagyok 😂No megvolt az áthurcolkodás, most már csak el kell majd rendezgetni ezt a rengeteg szart és kirámolni 😂Miert vasarnap koltozol? Igy nem lesz idod kipihenni!
Szerencsére jól sikerült költöztetőket választani, dolgoztak szépen, nem húzták az időt, normálisak, udvariasak voltak. Meg voltam elégedve 😊
warr_b
undisputedly
warr_b
több mint 5 éve
Hétfő-kedd-szerda még szabin vagyok 😂No megvolt az áthurcolkodás, most már csak el kell majd rendezgetni ezt a rengeteg szart és kirámolni 😂Miert vasarnap koltozol? Igy nem lesz idod kipihenni!
Szerencsére jól sikerült költöztetőket választani, dolgoztak szépen, nem húzták az időt, normálisak, udvariasak voltak. Meg voltam elégedve 😊
warr_b
undisputedly

több mint 5 éve
Nem ismertek? Piros-kék, itt-ott egy kis teal bolondítással 😂LibafoszöldHolnap reggel, délelőtt költözünk, drukkoljatok 😆Azért festettél, hogy aztán elköltözz? 😛
Nem tudom, hány száz, vagy ezer kilót mozgattam meg az elmúlt másfél hétben, kicsit elfáradtam 😄
warr_b
Komolyra véve: legalább zöldeskék és narancs színű lett? 😊
Mikey
csebi