OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
"önöknél van antiszemitizmus?"nem is kéne felhozni bazzegEgyértelmű: igény van rá.Sobri Jóska
egyszer előtted te, 12 like
egyszer asbee 10+ like
egyszer cat 8-9 like...
hányszor még?
rohadt unalmas...poénkodjatok mással. bármit írok a végén jön a buzis téma, én+amadeus. felnőhetnétek már...JC6
több mint 13 éve
nem is kéne felhozni bazzegEgyértelmű: igény van rá.
egyszer előtted te, 12 like
egyszer asbee 10+ like
egyszer cat 8-9 like...
hányszor még?
rohadt unalmas...poénkodjatok mással. bármit írok a végén jön a buzis téma, én+amadeus. felnőhetnétek már...JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az a szemét amadeus tehet róla na 😀
több mint 13 éve
bármit írok a végén jön a buzis téma, én+amadeus. felnőhetnétek már...JC6hát nem is tudom ki játszott erre annyira rá...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem is kéne felhozni bazzegegyszer előtted te, 12 like
egyszer asbee 10+ like
egyszer cat 8-9 like...
hányszor még?
rohadt unalmas...poénkodjatok mással. bármit írok a végén jön a buzis téma, én+amadeus. felnőhetnétek már...
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy lehet EZ A TÉMA mindig vicces...JC6nem tudom hogy lehet EZT A TÉMÁT MINDIG véresen komolyan venni...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy lehet EZ A TÉMA mindig vicces...
több mint 13 éve
Srácok muszáj ezt a témát mindig előhozni még a végén önbeteljesíti magát nem kívánom senkinek 😀 😛
több mint 13 éve
Akkor ismered a teljes Gáspár klánt.Nagyon tisztellek érte.és? neked minden cigány a barátod 😛fetomy8 éve a barátom, szal ez nem jött be 😀JC6www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
több mint 13 éve
Én kérek elnézést, ott a pont. 😀Én nem vagyok annyira up-to-date a fórumra írók szerelmi életében, de JC6 barátja nem Amadeus?Darksun3Samadeusz nem lehet, hogy civilben a Gergő? Hmmm?sutianap
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Én nem vagyok annyira up-to-date a fórumra írók szerelmi életében, de JC6 barátja nem Amadeus?Darksun3Samadeusz nem lehet, hogy civilben a Gergő? Hmmm?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nyitott kapcsolatban élnek 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Én nem vagyok annyira up-to-date a fórumra írók szerelmi életében, de JC6 barátja nem Amadeus?
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
és? neked minden cigány a barátod 😛8 éve a barátom, szal ez nem jött be 😀JC6www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
több mint 13 éve
Általánosságban bejönne... 😀8 éve a barátom, szal ez nem jött be 😀JC6www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kabbbbeeee Steeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzznemazé mondtam na
több mint 13 éve
Jó, hát nem tudhattuk, hogy te ilyen celebközpont vagy, és mindenkit ismersz.8 éve a barátom, szal ez nem jött be 😀JC6www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
Ooo ALLAH!
több mint 13 éve
Én most se tudom :Đwww.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
8 éve a barátom, szal ez nem jött be 😀www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
több mint 13 éve
Szerencsétlen nem fogja tudni pár hónap múlva, hogy mi van vele.Felkapják, sztárolják, aztán hagyják pofára esni.De addig a fekáliát is ki fogják facsarni belőle.Én előre sajnálom, nemcsak őt, hanem a többi "sztárt"is.Három hónap.apeszoswww.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
több mint 13 éve
Három hónap.www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀Asbee
több mint 13 éve
www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.htmlJC6fél év múlva azt se fogod tudni ki ez 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
www.life.hu/sztarszerzok/20130104-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-megcsinaltam-ez-igen.html
több mint 13 éve
Durva, hogy mennyi fiatal user van (akik mondjuk kevesebb, mint egy éve regelte), böngészve a topicokat folyamatosan új nevekbe botlok 😀Adatbázisban: 4110 fő
Az adminoktól kérdezném, van valami statisztikátok arra, hogy mennyi aktív user van a fórumon jelenleg?tenorx
Új rendszerbe belépett: 1578 fő
Utolsó 60 napban belépett: 1059 fő
Utolsó 30 napban belépett: 915 fő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal