OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem az nyugi, el jön az. És akkor még jobb lesz mint gondolnád!KroosIgazából eljött az, csak nem úgy, ahogy én szeretném. 😀
Most inkább nem is szeretnék az lenni. 😀
több mint 13 éve
Azt mondják minden sarkon ott van a szerelem...Inkább egy egyenes. Az enyém jobban hasonlít a körre.
Az én életem egy kibaszott kör!Vrijbloed
több mint 13 éve
Nem az nyugi, el jön az. És akkor még jobb lesz mint gondolnád!
több mint 13 éve
Azt mondják minden sarkon ott van a szerelem...Az én életem egy kibaszott kör!
több mint 13 éve
galaktika.hu/vizet-talaltak-a-merkuron/Jönnek a Merkúrlakók.
Ez se rossz. 😀süti
több mint 13 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ja, tudom, de mintha amit a visszapattanóshasú arc csinál az is érne valami tricepszre nem? 😊Rataxessemmit, gyakorlatilag viszi a lendület a súlyt.
több mint 13 éve
Ja, tudom, de mintha amit a visszapattanóshasú arc csinál az is érne valami tricepszre nem? 😊 Bár most nézem hogy nem könyökből mozgatja a súlyzót...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Tricepsz? 😊Rataxesarra fekvenyomás szűken fogva a rudat.
több mint 13 éve
Tricepsz? 😊
.png)
több mint 13 éve
Sztem vicces😀, vállra talán jó, de milyen rugalmas bélszerkezt már😊www.origo.hu/sport/20121130-jol-johet-a-nagy-pocak-a-fekvenyomashoz.htmltestmozgásra jó, másra nem.Amadeus91
kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Kínában nem szórakoznakGyőzött a hatalom 😕
jjncaa
totalcar.hu/magazin/hirek/2012/12/01/lebontottak_az_autout_kozepen_allo_hazat/
több mint 13 éve
www.origo.hu/sport/20121130-jol-johet-a-nagy-pocak-a-fekvenyomashoz.htmltestmozgásra jó, másra nem.
kishaszi
több mint 13 éve
www.origo.hu/sport/20121130-jol-johet-a-nagy-pocak-a-fekvenyomashoz.html
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Erin Andrews Kimmelnél. Érintőlegesen főleg futballról beszélnek, de nehéz arra odafigyelni. Nem osztom Rex Ryan lábakról vallott nézetteit, de Ms. Andrewséi nagyon rendben vannak. És ez a hölgy ott lesz az oldalvonal mellett az NFL playoffban az NFC meccseken. 😀
több mint 13 éve
igyekszem mindig megújulni.Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛fetomyAzért volt haszna a dolognak, tanultam valami újat... A semmitmondás után megismertem a semmitkérdezés fogalmát Neki köszönhetően 😀Rataxes
több mint 13 éve
Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛fetomyAzért volt haszna a dolognak, tanultam valami újat... A semmitmondás után megismertem a semmitkérdezés fogalmát Neki köszönhetően 😀
.png)
több mint 13 éve
Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛ez a hozzászólás 14 karakter volt a space-ekkel együtt. Ha beírtad volna próbaképp a címsorba hogy myvip.com az csak 10 lett volna 😊MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxesvan még MyVIP?Amadeus91
Rataxes
több mint 13 éve
ez a hozzászólás 14 karakter volt a space-ekkel együtt. Ha beírtad volna próbaképp a címsorba hogy myvip.com az csak 10 lett volna 😊MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxesvan még MyVIP?Amadeus91
.png)
több mint 13 éve
MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxesén azt bírom, mikor mai napig más oldalakon képek között ott a májvip logós kép...priceless 😀
|