OFF topik
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Megszorítások?már nincs hatalmam 😀briareostenorx nagyon elkanászosodott amíg nem voltálbriareosakkor bant nekikonqueror
több mint 14 éve
már nincs hatalmam 😀akkor bant nekikonquerormiután megkaptad tőlem az Amerika Kapitány státust, több kedvességre számítottam 😛tenorx nagyon elkanászosodott amíg nem voltálbriareos
thxkonqueror
több mint 14 éve
akkor bant nekitenorx nagyon elkanászosodott amíg nem voltálbriareosMi ez a buzis gyűlés itt? 😂miután megkaptad tőlem az Amerika Kapitány státust, több kedvességre számítottam 😛
WBpc_x
thxkonqueror
több mint 14 éve
tenorx nagyon elkanászosodott amíg nem voltálMi ez a buzis gyűlés itt? 😂miután megkaptad tőlem az Amerika Kapitány státust, több kedvességre számítottam 😛
WBpc_x
thxkonqueror
több mint 14 éve
Mi ez a buzis gyűlés itt? 😂miután megkaptad tőlem az Amerika Kapitány státust, több kedvességre számítottam 😛
WBpc_x
thx
több mint 14 éve
Fasza, már csak TTT-t kell visszacsábítani 😀 Welkám!
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
-ünk? céget alapítottál? siget nem rakok be, egy blog fejlécre viszont lehet meghívhatsz, kacérkodom az indításán már régótaVendégünk vagy egy ingyen sigre 😊Matthew99http://www.youtube.com/watch?v=1T5lwcev2QUÉppen ideje volt.apeszos
Konqueror - Your finest hour's still yet to come
Your lucky star is still rising
Seeker - Patience paves the winding road ahead
Somewhere your future is smiling - smiling
Konqueror visszatért.konqueror
pusztán miattatok persze, hogy Makáéval kiegészülve duplaannyi fergeteges bulisztorit olvashassatok
több mint 14 éve
Vendégünk vagy egy ingyen sigre 😊http://www.youtube.com/watch?v=1T5lwcev2QUÉppen ideje volt.apeszos

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
időbe telt, amíg a theme songommal elkészültek a srácok a messzi Északon. hallgassa meg mindenki, illik rám a szöveghttp://www.youtube.com/watch?v=1T5lwcev2QUÉppen ideje volt.apeszos
btw, utólag is köszi a rólam csinált két siget, láttam őket, zsiványak. aki velem van, az kiteszi!
több mint 14 éve
azért figyelitek, hogy "haza" (maci topic) meg még be sem köszönt? 😀ott nem szeretnek engem annyira
sic transit gloria mundi est.brk
amúgy meg meccsnapon eredménykövető > csapattopik, és oda írtam is nagyon hamar
Game. Set. Match, sajtfejű 😉
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=1T5lwcev2QUÉppen ideje volt.
több mint 14 éve
ugye? és kizárólag miattad! 😀Well komálunk bekk konq!jaj de kurvakedves vagy hogy átchicagosítottad a profilodatkonqueror
indoklás engem azért érdekelne spec 😛fetomy
több mint 14 éve
azért figyelitek, hogy "haza" (maci topic) meg még be sem köszönt? 😀sic transit gloria mundi est
több mint 14 éve
Well komálunk bekk konq!jaj de kurvakedves vagy hogy átchicagosítottad a profilodat
indoklás engem azért érdekelne spec 😛fetomy
több mint 14 éve
Well komálunk bekk konq!indoklás engem azért érdekelne spec 😛
több mint 14 éve
terveztem, csak akartam időt hagyni, hogy kibeszéljétek és trending topiccá tegyétek a jeles eseményttwitter hashtag bekészítve
ahogy gondoltam kurvahosszú indoklásra is, hogy mi volt ez az egész, de hát az (egyelőre) szerencsétlen Coltsosok + Sam Sabow rávilágítottak, hogy nagyon nagy ívben fossa le mindenki, szóval így jártatokkonqueror
indoklás nem szükséges, örülünk, hogy itt vagy 😊
több mint 14 éve
ezt a megszólítást a továbbiakban azért ne erőltesd😀 a veszprémi utánpótlás képzés atyjának természetesen örülökHurkami a bajod Vendi bácsival? 😀 (teszem hozzá, már az ETO-nál is ott van 😛)Hurkachill, tőled úgyvettem örülsz a pofámnak (meg is lepődtem)konqueror
több mint 14 éve
terveztem, csak akartam időt hagyni, hogy kibeszéljétek és trending topiccá tegyétek a jeles eseményttérj vissza twitterre is 😛Jocimi a bajod Vendi bácsival? 😀 (teszem hozzá, már az ETO-nál is ott van 😛)Hurkachill, tőled úgyvettem örülsz a pofámnak (meg is lepődtem)konqueror
ahogy gondoltam kurvahosszú indoklásra is, hogy mi volt ez az egész, de hát az (egyelőre) szerencsétlen Coltsosok + Sam Sabow rávilágítottak, hogy nagyon nagy ívben fossa le mindenki, szóval így jártatok
több mint 14 éve
térj vissza twitterre is 😛chill, tőled úgyvettem örülsz a pofámnak (meg is lepődtem)konqueror3-2 arányban egyelőre a pozitív fogadtatás vezet a negatívval szembenmi a bajod Vendi bácsival? 😀 (teszem hozzá, már az ETO-nál is ott van 😛)Hurka
legmegosztóbb személyiség pozíció FTWkonqueror
több mint 14 éve
😀 a veszprémi utánpótlás képzés atyjának természetesen örülökchill, tőled úgyvettem örülsz a pofámnak (meg is lepődtem)konqueror3-2 arányban egyelőre a pozitív fogadtatás vezet a negatívval szembenmi a bajod Vendi bácsival? 😀 (teszem hozzá, már az ETO-nál is ott van 😛)Hurka
legmegosztóbb személyiség pozíció FTWkonqueror