Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Én amúgy 20 évig és volt játékvezetői vizsgám is 😉 szabályok szerint az főleg most már h VARoznak de nyilván sosem merik meg ítélni …10 évig vizilabdáztam, többek között volt meccsem Zalánki, Angyal és Vogel ellen is utánpótlásban. Soha nem ítéltek szimulálás miatt cserést. 😀 Bár azóta biztos változtak a szabályok.: DDD Ilyet sem láttam még, szimulál.Ez amúgy cseres
balintbaba
csebi
balintbaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Alekna fia, Alekna is itt van és dobál? Telik a rohadt idő...
3 hónapja
10 évig vizilabdáztam, többek között volt meccsem Zalánki, Angyal és Vogel ellen is utánpótlásban. Soha nem ítéltek szimulálás miatt cserést. 😀 Bár azóta biztos változtak a szabályok.: DDD Ilyet sem láttam még, szimulál.Ez amúgy cseres
balintbaba
csebi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
3 hónapja
Utolsót el kell lonie, figura erre van kijátszva. Nem erőltette aztvezethettünk volna 3-0-ra is 😕vagy 4-1-re, zalánki megint erőltetni fogja, mikor nem megy neki.
NB2
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
JÉZUSOM PRICE ??? Ez az olimpiai meglepetése eddig. A legjobb idei 400al rendelkező már az elődöntőben simán kiesik.
3 hónapja
vezethettünk volna 3-0-ra is 😕vagy 4-1-re, zalánki megint erőltetni fogja, mikor nem megy neki.
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
vezethettünk volna 3-0-ra is 😕
3 hónapja
: DDD Ilyet sem láttam még, szimulál.Ez amúgy cseres
balintbaba
3 hónapja
kurvára jó lenne ezt az első negyedet kibírni további kapott gól nélkül
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
: DDD Ilyet sem láttam még, szimulál.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
3 hónapja
De ezeket a visszalövések nem értem. Beragadt, az az ő dolga. Elbaszta. Nehogy már az ilyeneket védjük. Nem ugrott ki senki, minek visszalőni ...
3 hónapja
Ezt védeni kellett volna.Blokk moge ment
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Zalesz bazdmeg.
3 hónapja
Mi lesz ha összekeversz egy angolait és egy oroszt? Hát egy cseh.
3 hónapja
Ezt védeni kellett volna.
3 hónapja
az 5 nagy lövőből egynek ma tuti jó napja van, jóvan. 😀
3 hónapja
Más is vert meg oroszt mégse zárták ki, Lin Yu-ting nem vert meg oroszt és mégis kizárták.mondja az IBA de senki másamit a MÖSZ és az IBA extra kompenzáció címén előad undorító PR politikaJa, én azt hittem, hogy azért kap Luca kompenzációt, mert Helif fiú is meg nem is, lány is meg nem is. De ennyi erővel minden 5. helyezett ezen az olimpián jogosan reklamálhatna egy kis extra pénzért. Ricsi szerint ez diszkrimináció, de miből zárják őt ki pontosan? Ha nem érti, miért akarják Lucát kompenzálni, akkor sajnálom. Ha nem ért egyet vele, akkor meg mondja ki, hogy Luca ellenfele egyenlő eséllyel indult.
teljesen jogos Ricsi kiakadása
Negritis, a vajda
szaba
az az IBA akinél 2021ben még megfelelet Tokióban
sőt 2022ben is
aztán mikor megvert egy oroszt azóta pária
azt is tudjuk hogy az NOB Semanya esetében nem szarakodott és meghúzta a határokat
ezeken a határokon belül van Khelif
ergo szabály szerint szerepelt Luca ellenfele és ejtette ki őt
Negritis, a vajda
3 hónapja
Az egész egy cirkusz már, megkérdezték sajtótájékoztatón az IBA embereit is, hogy mi is volt a vizsgálat pontosan, akkor most az algériai nő vagy férfi, és az volt a válasz, hogy a lába közé nem néztek be...mondja az IBA de senki másamit a MÖSZ és az IBA extra kompenzáció címén előad undorító PR politikaJa, én azt hittem, hogy azért kap Luca kompenzációt, mert Helif fiú is meg nem is, lány is meg nem is. De ennyi erővel minden 5. helyezett ezen az olimpián jogosan reklamálhatna egy kis extra pénzért. Ricsi szerint ez diszkrimináció, de miből zárják őt ki pontosan? Ha nem érti, miért akarják Lucát kompenzálni, akkor sajnálom. Ha nem ért egyet vele, akkor meg mondja ki, hogy Luca ellenfele egyenlő eséllyel indult.
teljesen jogos Ricsi kiakadása
Negritis, a vajda
szaba
sőt 2022ben is
azt is tudjuk hogy az NOB Semanya esetében nem szarakodott és meghúzta a határokat
Negritis, a vajda
Haverom véleménye a dologról a legviccesebb: "dugtam már csúnyább nőt is" - no comment. 😊
3 hónapja
szaba
10 553
mondja az IBA de senki másA srác azért reklamál, hogy nem kap dupla pénzt. De amúgy azt megkapja, amit ígértek neki. Senki nem ígért neki kétszer annyit az ötödik helyért, mint amennyi jár. Meglátta, hogy mit csinálnak Lucával (most azt hagyjuk, hogy jogosan vagy sem) és éhes lett. Nehogy már ez legyen a korrekt magatartás? Így is annyi pénzt kap az EB bronz plusz olimpia 5. helyért, hogy szerintem bőven beljebb van vele, mint ha ezt a kört kihagyta volna. Részemről ennyi.
sőt 2022ben is
Negritis, a vajda
3 hónapja
Ezt is jól benézte Vásárhelyi, nagyon nem nézett ki semmit az egykori világbajnok, az egyetlen 48on belül futni tudó Naserből.
3 hónapja
Lévai mit védett! legjobb!
3 hónapja
Ez eddig álom