NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Hm, a kanadai rúdugró csaj is fullos 😎🔥Jól megtudja markolni a rudat😁😁😁😁
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
vazze most nézem hogy chokerkedték el a franciák a rendes játékidőben a kézilabdát 😊)))))Tőlünk tanulták
NB2
Draft
3 hónapja
Hm, a kanadai rúdugró csaj is fullos 😎🔥
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Tegnap az volt a megérzésem, hogy a két női csapatból legalább az egyik meglepetést okoz, és továbbjut. Bár a tippem nem jött be, újra próbálkozom: szerintem a férfi pólócsapat átvergődik valahogyan az olaszokon!
3 hónapja
dos Santos mintha nem tudta volna, hogy csak 2en mennek tovább, félig sem futotta ki magát és lehet nem lesz így döntős
3 hónapja
Nem is èrtem alapból mièrt nem oda vittek minden ilyen igènyű sportágat...... Èrtem, hogy Párizs meg központ meg stb, de ha a Szajna 500 ève szros akkor nem 1 èv alatt fogják megtisztítani........telex.hu/sport/2024/08/07/uszas-nyiltvizi-10-km-szajna-olimpia
Szerkesztette: dande2
3 hónapja
Ffi 200 m SF lemaradtam vagy később lesz?
3 hónapja
Ha ezt már szeretem, Knighton torkának esett mind2 kommentátor, még Contadorhoz is hasonlították, nice.
3 hónapja
Jön a 400 gát
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Diaz Fortun után Pichardo, Zango és Mane is megugrotta a szintet.
3 hónapja
Nah már Vásárhelyi sem tud számolni. Pedig már teljesen felvillanyozódtam egy ciprusi döntő hallatán.
3 hónapja
vazze most nézem hogy chokerkedték el a franciák a rendes játékidőben a kézilabdát 😊)))))
3 hónapja
Erős kezdés Diaz Furtuntól. RIp Pichardo.Geci Székely átbaszott, dikk ezt hogy elhittem neki. Azt mondta nincs itt. Erre 10 seccel később a kamera ráment xD
Sixo
3 hónapja
Vízilabdások is kiesnek akkor Vadnai 4 helye kivètelèvel meg a kajakosok "elvárt" eredmènyèt kivève megint egy khm nap...nem, nem vagyok negatív...
3 hónapja
Ezt a bolgárt,hogy faszba tudta tavaly tus győzelemmel megverni?Most meg szinte nem csinált a bolgár semmit és Olimpiai döntős....
Ekkora buziságot
Draft
3 hónapja
Ez kurva jó...Ahogy mondod....
Ha jól értem, megéri passzívnak lenni a meccs elején, hogy az ellenfél vezessen 🤣
Majd utána jobban támadni
Gyökérség
Chargers LT
Draft
3 hónapja
Egyébként én ezt sem tudom feldolgozni. Mégis mi a faszom alapján volt itt egyik vagy másik aktívabb? Ugyanúgy bitchslappelnek középen és tologatják egymást jobbról balra, balról jobbra.
3 hónapja
csak 20 kilóval voltak könnyebbek 😊Előtte milyen parázs meccs volt.Losonci ez egy kalap szar volt, vébé győztesként ennél azért az ember többet várt volnaHát igen. Az utolsó két meccsen semmi normális akció
NB2
zinedine5
Annyi akcióval mint az összes többin együtt.
Sinisa
engem jobban idegesít, hogy megint nem tudtuk érvényesíteni a papírformát és egy ilyen gyenge teljesítményt nyújtott
jó nyilván ez a birkó ekkor súlynál már élvezhetetlen kategória, de basszus, pörgesse meg, 2x kapott rá lehetőséget!
3 hónapja
Losonci ez egy kalap szar volt, vébé győztesként ennél azért az ember többet várt volnaSzóval most az a hiba hogy vb győztes lett, vagy hogy eljutott az olimpiai elődöntőbe?
NB2
3 hónapja
Előtte milyen parázs meccs volt.Losonci ez egy kalap szar volt, vébé győztesként ennél azért az ember többet várt volnaHát igen. Az utolsó két meccsen semmi normális akció
NB2
zinedine5
Annyi akcióval mint az összes többin együtt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Ha 1-1 és passzívból van pont akkor hosszabítás legyen
Draft
3 hónapja
Losonci ez egy kalap szar volt, vébé győztesként ennél azért az ember többet várt volnaHát igen. Az utolsó két meccsen semmi normális akció
NB2