Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Hű, ES kommentátor nagyon kutyázta Snoop Dogot 😮Kissé kikészült tőle
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Vagy VBK-nak 10 centi az ezüst.Egyébként egy bronz híján sikerült lemásolni a tokiói teljesítményt.Az is majdnem meglett a birkózónak, hat másodpercen múlt 😁
Kampman
kapitnono
Andrásfy Tibi 2 döntőtus
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
miért nem mutatja egy csatornán sem az m4 a röpi döntőt?Újvári Máté ondója biztos szétbaszta a szervert🤣
Sixo
Amúgy epic volt, amit a csávó csinált.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyébként egy bronz híján sikerült lemásolni a tokiói teljesítményt.Az is majdnem meglett a birkózónak, hat másodpercen múlt 😁
Kampman

több mint 1 éve
Na ezt jó lesz este visszanèzni ha hazaèrtem. Amúgy Michelle rèszvètelèből is milyen balhè volt előzetesen. Itt azoknak volt igazuk akik őt vittèk. Gratula!!!!! 😊Őt is a ló szivattyúzta meg a vb-n.
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
youtu.be/Q0yYWXCa-lM?si=r-IgTNrWxugnacgpPedig aszittem a Gunstól a My Michelle-t linkelted 😮
Akkor szóljon a legjobban kinéző magyar olimpikonnak ez az amúgy botrányszar dal.
zacknorb
több mint 1 éve
Na ezt jó lesz este visszanèzni ha hazaèrtem. Amúgy Michelle rèszvètelèből is milyen balhè volt előzetesen. Itt azoknak volt igazuk akik őt vittèk. Gratula!!!!! 😊
több mint 1 éve
Halottról jót, vagy semmit 😀Az igen, ez WR lett?Patsbe beférne oda? 😅
Nomac
zacknorb
több mint 1 éve
Oda?Az igen, ez WR lett?Patsbe beférne oda? 😅
Nomac
zacknorb
Mindenki is😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Első szám a lövészet volt légpisztollyalSimán levenném 2 secre, és teljesen jó lenne. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a jövőben a paripák nélül.Ha Guzi mit rontott el,hogy olyan hátul volt?vívást. vívásban egy asszó 5 mp a futásra, mivel volt 35 asszó, kb 10 asszó különbség egy perc, az életben nem dolgozod le. Vicc hogy egy asszó a vívásban 5 mp ószást ér, dehát ez van, a vívásra kell leginkább rágyúrni.
ThundersNFL a Paraszt
eaglesmcnabb
Amúgy tegnap asszem tőled is olvastam, hogy oldschool verzióban megfirkálnánk a világot. Mi változott, vagy miben volt más régen?
Hanni
Utána vívás
Úszás
Lovaglás
És futás....
Ez volt a klasszikus 5 tusa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nagyon regen 5 nap alatt volt az ot versenyszám, valami 1200 pont körül lehetett szerezni versenyszamonkent, mindegyik számnak kb azonos súlya volt. Ebből lett először egy nap, 5 versenyszám, lövészet, vívás, úszás, lovaglás, futás sorrendben, meg volt csapatverseny is. Ebből jött a kombinált laser run, meg ez a korvivasos, bónusz vivasos ize. Most meg ugye lovaglás is off.Simán levenném 2 secre, és teljesen jó lenne. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a jövőben a paripák nélül.Ha Guzi mit rontott el,hogy olyan hátul volt?vívást. vívásban egy asszó 5 mp a futásra, mivel volt 35 asszó, kb 10 asszó különbség egy perc, az életben nem dolgozod le. Vicc hogy egy asszó a vívásban 5 mp ószást ér, dehát ez van, a vívásra kell leginkább rágyúrni.
ThundersNFL a Paraszt
eaglesmcnabb
Amúgy tegnap asszem tőled is olvastam, hogy oldschool verzióban megfirkálnánk a világot. Mi változott, vagy miben volt más régen?
Hanni
több mint 1 éve
Az igen, ez WR lett?Patsbe beférne oda? 😅
Nomac
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az igen, ez WR lett?Jah
Nomac

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Az igen, ez WR lett?
több mint 1 éve
Simán levenném 2 secre, és teljesen jó lenne. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a jövőben a paripák nélül.Ha Guzi mit rontott el,hogy olyan hátul volt?vívást. vívásban egy asszó 5 mp a futásra, mivel volt 35 asszó, kb 10 asszó különbség egy perc, az életben nem dolgozod le. Vicc hogy egy asszó a vívásban 5 mp ószást ér, dehát ez van, a vívásra kell leginkább rágyúrni.
ThundersNFL a Paraszt
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ez a két hölgy arany (tékvando, öttusa) azért nagyot javított az összképen.Meg így legalább kijött egalra az itthoni és a külföldi felkészüléssel szerzett aranyak száma, jöhet a sikerpropaganda 😊
szaba
több mint 1 éve
youtu.be/Q0yYWXCa-lM?si=r-IgTNrWxugnacgpAkkor szóljon a legjobban kinéző magyar olimpikonnak ez az amúgy botrányszar dal.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a két hölgy arany (tékvando, öttusa) azért nagyot javított az összképen.
több mint 1 éve
Komoly ez a Párizs, ha "Misike viszkizett akkor Micigan kicsibe'"
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Világcsúcs bakker... Az baszó 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Rangsoroló vívás nem jött össze.Ott van!Blankával mi történt?
Szegény Guzi
ThundersNFL a Paraszt
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerintem te összekeversz valakivel.Nah ugye Kampman, mondtam neked.1 hete baszogatsz hogy miért mondtam hogy öttusában aranyesélyünk van.
Sixo
Komoly hogy ki se akarták vinni Gulyást az olimpiára. Ferkás sapka nélkül ráadásul!
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
A pontra az I-t feltette. Felkente? Mi történt a kommentátorral hogy ekkora faszságokat besézl?
több mint 1 éve
Ha Guzi mit rontott el,hogy olyan hátul volt?vívást. vívásban egy asszó 5 mp a futásra, mivel volt 35 asszó, kb 10 asszó különbség egy perc, az életben nem dolgozod le. Vicc hogy egy asszó a vívásban 5 mp ószást ér, dehát ez van, a vívásra kell leginkább rágyúrni.
ThundersNFL a Paraszt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!