NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
168
28
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
megérdemelték a németek, türelmesen, jól játszottaka franciák a végén 3 percig is támadhattak, nonszensz
3 hónapja
Na végre egy végjáték az olimpián, amikor a végén nem a csigások örülnek
3 hónapja
MIVAAAAAANN RATATOULLEEE
3 hónapja
csipkelli
4 008
Az mi végjáték.
3 hónapja
franciák időt kérnek, úgy, hogy nincs időkérésük? xDtudod mint az olaszok vivasban. annyi VARjuk van amennyit akarnak.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
gecc horvátok kiverték a spanyolokatazert nagyon kemeny, hogy ez a spanyol csapat, amely szerintem most elegge kiemelkedik a mezonybol, nem jut negybe. raadasul elozo olimpian sem jutottak dontobe.
németek mennyivel a vége előtt egyenlítettek???
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
De adnám ha kiesnének a franciák.Nem kösz, mondták a németek.
Sixo
3 hónapja
Kollégám ránézett a Jendoubira a taekwondodo-n, és megállapította, hogy ő lopta el gyerekkorában a 'cangáját egy szabolcsi faluból.
3 hónapja
Úú bammeg, az amcsi lány műugrása túl közel volt, és forgás közben bekúrta a két lábát az elugró deszkába
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
5. hely a reálisaz éremről ennyit akkor.Az britet asszem 5 hellyel kéne verni hozzászekeres is hozza a szintet: "vadnai első, egyelőre mindenkit előz akik előtte vannak összetettben", nem gondoltam volna gectalán a bronzérem meglehet.
eaglesmcnabb
deyell
Wester
deyell
Lesz ez még így se!
3 hónapja
deyell
11 702
az éremről ennyit akkor.Az britet asszem 5 hellyel kéne verni hozzászekeres is hozza a szintet: "vadnai első, egyelőre mindenkit előz akik előtte vannak összetettben", nem gondoltam volna gectalán a bronzérem meglehet.
eaglesmcnabb
deyell
Wester
choose life
3 hónapja
deyell
11 702
A kubaiakkal meg mi az isten van. Miért számít a kubai tag migránsnak?mert disszidált gondolom.
Sixo
choose life
3 hónapja
Milyen "magyaros"hibát csinált végén Mem, jóég!
3 hónapja
és beborult rip 😕Az britet asszem 5 hellyel kéne verni hozzászekeres is hozza a szintet: "vadnai első, egyelőre mindenkit előz akik előtte vannak összetettben", nem gondoltam volna gectalán a bronzérem meglehet.
eaglesmcnabb
deyell
Wester
Lesz ez még így se!
3 hónapja
gecc horvátok kiverték a spanyolokatnémetek mennyivel a vége előtt egyenlítettek???