NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
192
31
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Dögöljek meg ha értem mi számít valid találatnak ebben a sportban 😀
3 hónapja
nem emlékszem Tokióra, de ezen az olimpián iszonyat mennyire tájékoztató jellegű a műsora mi migránsunknak kéne már harcolnia, erre még egy női meccs van előtte, ami legalább 10 perc
3 hónapja
Lol amcsi gyereknél már szólt a zöldlámpa, amikor még guggolt 😀
3 hónapja
ja igen foleg amit az olaszok muveltek az eleg csunya volt.férfi csapatsportoknál tényleg csak az kell, hogy juss tovább, aztán ott bármi lehetgecc horvátok kiverték a spanyolokatazert nagyon kemeny, hogy ez a spanyol csapat, amely szerintem most elegge kiemelkedik a mezonybol, nem jut negybe. raadasul elozo olimpian sem jutottak dontobe.
németek mennyivel a vége előtt egyenlítettek???
NB2
csebi
kéziben sem sokon múlt, hogy a 4. kiverje az elsőt (OT-ban ugye nekünk is sikerült Izlandot)
de pólóban szerintem iszonyat nagy taktikázások mentek
NB2
horvatok nem taktikaztak sztem, csak egyszeruen USA nagyon felszivta magat utolso meccsre. de lathatoan nekik jol jott ez a pofon.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
az kemény, és volt köztük jópár karfiolfülű is, na ezt nem gondoltam volnanem látom azt a küzdősportot amelyik ellen a legjobb teakwondosnak bármekkora esélye is lenne 1 v1-ben.youtu.be/_72pwAuuXw4?si=3QCO6P47zQ9eDGR-
eaglesmcnabb
youtu.be/PgEOeCJ0RjI?si=z-fBjFAb3_9yd4Hx
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanígy youtube-os videók alapján meg voltam győződve hogy a birkózó/judos kb. verhetetlen, de akkor nem teljesen. Való igaz MMA-t nem nézek, és nem is igazán vonz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
férfi csapatsportoknál tényleg csak az kell, hogy juss tovább, aztán ott bármi lehetgecc horvátok kiverték a spanyolokatazert nagyon kemeny, hogy ez a spanyol csapat, amely szerintem most elegge kiemelkedik a mezonybol, nem jut negybe. raadasul elozo olimpian sem jutottak dontobe.
németek mennyivel a vége előtt egyenlítettek???
NB2
csebi
kéziben sem sokon múlt, hogy a 4. kiverje az elsőt (OT-ban ugye nekünk is sikerült Izlandot)
de pólóban szerintem iszonyat nagy taktikázások mentek
3 hónapja
Akkor azt még lehetett, de most már azonnali hetes jár érte. Ezért kell finoman faultolni 😊azt csinálták mint tegnap a mi csajaink 😀Egyszer kb 20-25 évvel ezelőtt egy Pécs-Komló kézimeccsen egygólos Pécs vezetésnél támadott a komló ilyen pár tizenmásodperccel a vége előtt. Na abban a pár mp-ben 2 vagy 3 (nem emlékszem már pontosan) pécsi játékost állítottak ki. De nyertek.
sosem értettem, hogy amikor tizenx mp van csak hátra és nem szabad gólt kapni, miért nem faultolgatnak a csapatok?
eaglesmcnabb
zinedine5
3 hónapja
Dikk a pápuai, hogy tud már szakítaniA karodat is a helyéről, ha már jól átsült... 😊
Sixo
3 hónapja
azt csinálták mint tegnap a mi csajaink 😀Egyszer kb 20-25 évvel ezelőtt egy Pécs-Komló kézimeccsen egygólos Pécs vezetésnél támadott a komló ilyen pár tizenmásodperccel a vége előtt. Na abban a pár mp-ben 2 vagy 3 (nem emlékszem már pontosan) pécsi játékost állítottak ki. De nyertek.
sosem értettem, hogy amikor tizenx mp van csak hátra és nem szabad gólt kapni, miért nem faultolgatnak a csapatok?
eaglesmcnabb
3 hónapja
nem látom azt a küzdősportot amelyik ellen a legjobb teakwondosnak bármekkora esélye is lenne 1 v1-ben.youtu.be/_72pwAuuXw4?si=3QCO6P47zQ9eDGR-
eaglesmcnabb
youtu.be/PgEOeCJ0RjI?si=z-fBjFAb3_9yd4Hx
3 hónapja
spanyol kői kosarasoknak egyszer már bejött a mínusz húsz, gondolták megint megpróbálják. csak benézték, mert most nem a magyar válogatott az ellenfél, meg Székely Norbi az ellenfél...
Szerkesztette: slowmotion
3 hónapja
Azt az iráni taekwandos csajt tuti lefejezik ha hazaér. Amint épp a győzelmét ünnepelte, egy kis rész a hajából kibújt a lepedő alól.
3 hónapja
Sikeres kísérlettel kezdett a kiribatii gyerek ! Mondjuk 95öt még én is kiszakítok. De nem is 61 kilo vagyok.
3 hónapja
az nem gond, arra lehet gyógyszert szedni, csak nem indulhatsz 400 meg 800onmegbuknék a kromoszóma vizsgálaton, mert tesztosz a tenorazt csinálták mint tegnap a mi csajaink 😀be kéne állnod a magyar női válogatottba
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
3 hónapja
megbuknék a kromoszóma vizsgálaton, mert tesztosz a tenorazt csinálták mint tegnap a mi csajaink 😀be kéne állnod a magyar női válogatottba
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
azt csinálták mint tegnap a mi csajaink 😀be kéne állnod a magyar női válogatottba
eaglesmcnabb
3 hónapja
azt csinálták mint tegnap a mi csajaink 😀 sosem értettem, hogy amikor tizenx mp van csak hátra és nem szabad gólt kapni, miért nem faultolgatnak a csapatok?
3 hónapja
hehe, köcsög franciák mennek a levesbemondjuk nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen
3 hónapja
Jézus már ÚJvári, mi az, hogy ha időben volt? xD Utána ment egy full támadás, hogy járhatott volna le az idő.