Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerbek be fogják állîtanu a Kemény csapat sorozatát ....fuck....Amikor Rióhoz hasonlóan megint épp csak átszenvedték magukat a csoportkörön, én már tudtam.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Vannak peches nemzetekNekünk is voltak ilyenjeink
Törökország 8 érem, 0 arany
Lengyelország, 9 érem, 1 arany
Brazília, 20 érem, 3 arany... 🤦♂️
Üzbrgisztán meg 13 érem, 8 arany
Milyen fordulatos fortuna
Chargers LT
1936: 10-1-5
1972: 6-13-16
több mint 1 éve
Szerbek be fogják állîtanu a Kemény csapat sorozatát ....fuck....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Vannak peches nemzetekTörökország 8 érem, 0 arany
Lengyelország, 9 érem, 1 arany
Brazília, 20 érem, 3 arany... 🤦♂️
Üzbrgisztán meg 13 érem, 8 arany
Milyen fordulatos fortuna
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Már jött is az anyjától, hogy mindenki rasszista azért
MI A GECI
Bár a románok nagy balhét csaptak amúgy itt.
zacknorb
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
MI A GECI
Bár a románok nagy balhét csaptak amúgy itt.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
mind a röpi, mind a kézidöntő bántóan sima 😕
több mint 1 éve
Hajdú B. picit összekeverte a horvátokat a szerbekkel. Nem baj. Testvérnép.Jól van: Petrovics Mátyás is.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A női 82+ kilot elképesztő simán nyerte Li Wenwen. Ezzel kb megnyerte a kínaiaknak az éremtáblázatot.
több mint 1 éve
elkezdődött a jugoszláv derbi, eddig 1-0 a kockásoknak
több mint 1 éve
még van 4 perc, és most vannak 21 gólnál. Ekkora ellenállást szerintem bármelyik csoportból továbbjutó csapat képes lett volna kifejteni, mint azt amit a németek ma letesznek az asztalra.A németeket bealázzák?Egy félidő alatt 20 felett fognak dobni a dánok, azért az kemény…
shagi0206
somoskovig
több mint 1 éve
A németeket bealázzák?Egy félidő alatt 20 felett fognak dobni a dánok, azért az kemény…
shagi0206
több mint 1 éve
Olasz női röpisek brutálisakAz olimpia alatt 1 szettet veszítettek ebben a mezőnyben 🔥
2-0 ra verik USA-t is eddig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
2-0 az olaszoknak, kézin meg mészárlás zajlik
több mint 1 éve
Baloghnak talán jár egy sorry a teljes öttusatársadalomtól...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ej de sajnálom, hogy erről az öttusa aranyról lemaradtam 😕Szerintem ez egy jó olimpia volt, bár sose követem közel se annyira intenzíven, mint itt sokan, de az hbo max eléggé közel hozta nekem és számos olyan sportágat néztem, amit soha korábban.
Azt bevallom, hogy a csapatsportágakban kifejezetten ellendrukkerkedtem és van is bennem nem kis káröröm, szerintem a kézilabda és a vízilabda is egyaránt borzalmas irányba halad, teljesen betagozódva a nerbe, az érmeseinknek (pláne az aranyat nyerőknek), de még a meglepetés negyedik helyet elérőknek viszont szívből lehet örülni, minden forintot meg is érdemelnek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2024/06/ottusa-megszuletett-a-dontes-az-olimpiai-keret-osszetetelerolvan 3 komment, érdekes 😊
biztos, hogy ha nem nyer érmet szétszedik Baloghékat, de azért érthető a döntés, tényleg sokkal megbízhatóbb volt Michelle, egy kurva ló ne döntsön már
több mint 1 éve
Tazhudinov tussal nyert a döntőben, az ellenfelét két vállán leszorította. ilyet olimpiai döntőben még nem is láttam. a bahreiniek jobban tudnak kaukázusi birkózót honosítani, mint mi. ezzel megvan történetüknek első férfi által nyert olimpiai aranya.Bezzeg engem nem akartak honosítani franc a pofájukat.
deyell
több mint 1 éve
A németeket bealázzák?
több mint 1 éve
Tazhudinov tussal nyert a döntőben, az ellenfelét két vállán leszorította. ilyet olimpiai döntőben még nem is láttam. a bahreiniek jobban tudnak kaukázusi birkózót honosítani, mint mi. ezzel megvan történetüknek első férfi által nyert olimpiai aranya.
internal primates forever
több mint 1 éve
Persze, mert a keirin a legjobb szám.nem hiszem el, hogy ez a rohadt pályakerékpár ennyire népszerű lenne, hogy azt kell adni 😕Pedig kurva jó, ez a keirin döntő rendben volt a végén 😊
NB2
somoskovig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk ez a fejbelövés szabály esetenként nettó faszság. A kapus hajolt bele fejjel a lövésbe.
több mint 1 éve
nem hiszem el, hogy ez a rohadt pályakerékpár ennyire népszerű lenne, hogy azt kell adni 😕Pedig kurva jó, ez a keirin döntő rendben volt a végén 😊
NB2