NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
20
8
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Azt hittem összejön az amcsi srácnak a WR basszus, ha nem billen hátra a súly sima lett volna.
3 hónapja
RIP Irawan. Nem jött neki össze a zsinórban 5 olimpiai érem. Pápua 5. hely, Kiribati 7. hely 😮
3 hónapja
deyell
11 702
rosszulTöbbet se kell digó cigánynak szurkolni, a baltás úgy elintézte, mint annak a rendje.M4 azt írja vigaszágas
zacknorb
Heisman nádor
choose life
3 hónapja
Többet se kell digó cigánynak szurkolni, a baltás úgy elintézte, mint annak a rendje.M4 azt írja vigaszágas
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Többet se kell digó cigánynak szurkolni, a baltás úgy elintézte, mint annak a rendje.
3 hónapja
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/parizs-2024-kovacs-richarddal-sokan-egyetertenek-a-mosz-turelmet-kerEskü nem fingottam
Ez de szép lesz, ha kiengedik ezt a szellemet a palackból... 😀
somoskovig
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/parizs-2024-kovacs-richarddal-sokan-egyetertenek-a-mosz-turelmet-kerEz de szép lesz, ha kiengedik ezt a szellemet a palackból... 😀
3 hónapja
Ha van élő esemény, akkor a köcsög M4 miért ismétléseket ad mindkét csatornán? Ráadásul nem is magyar vonatkozásúak.most értem haza, ezen "hisztiztem" én is
somoskovig
3 hónapja
www.nemzetisport.hu/vizilabda/2020/06/vizilabda-te-voltal-az-egyetlen-akire-igazan-felneztem-sapics-a-nagy-ellenfel-benedek-tiborrolLinket!Pont ma olvastam vissza, hogy Sapic mit írt anno Benedek halála után…megható még mindig.Görög-szerb 10-10 utolsó negyedbenCsak a szerbek essenek ki... ne sikerüljön nekik az, ami Benedekéknek
zacknorb
de amúgy is hajrá Hellas
Chargers LT
Sinisa
Hanni
3 hónapja
Linket!Pont ma olvastam vissza, hogy Sapic mit írt anno Benedek halála után…megható még mindig.Görög-szerb 10-10 utolsó negyedbenCsak a szerbek essenek ki... ne sikerüljön nekik az, ami Benedekéknek
zacknorb
de amúgy is hajrá Hellas
Chargers LT
Sinisa
3 hónapja
Vágom, ott néztem a szakítást.Nem hiszem el, hogy sehol sem mutatják a súlyemelést ...Eurosporton előbb adták
Sixo
zavi27
3 hónapja
Ha van élő esemény, akkor a köcsög M4 miért ismétléseket ad mindkét csatornán? Ráadásul nem is magyar vonatkozásúak.
3 hónapja
Pont ma olvastam vissza, hogy Sapic mit írt anno Benedek halála után…megható még mindig.Görög-szerb 10-10 utolsó negyedbenCsak a szerbek essenek ki... ne sikerüljön nekik az, ami Benedekéknek
zacknorb
de amúgy is hajrá Hellas
Chargers LT
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Nem hiszem el, hogy sehol sem mutatják a súlyemelést ...Eurosporton előbb adták
Sixo
3 hónapja
Kovi kor sima lesz a szerbeknek, jo eselyuk van a triplazasra
3 hónapja
loool Srbija
3 hónapja
Kedves Löfli. Mikor tervezted elmondani, hogy fellépsz a Szigeten?3 hónapja
Sajna Omar Salim Geri is kiesik, ott szurkolni kell a kurva digó döntőnek, hogy legyen vigaszág
3 hónapja
Egyébként állítom nektek, ha nem törlik az utolsó két futamot, simán bejön érmesnek Vadnai. A perui azzal előzte meg, hogy bemákolt egy futamot az elején.
3 hónapja
Görög-szerb 10-10 utolsó negyedbenCsak a szerbek essenek ki... ne sikerüljön nekik az, ami Benedekéknek
zacknorb
de amúgy is hajrá Hellas
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Görög-szerb 10-10 utolsó negyedben
3 hónapja
NB2
Talán akkor mondanom se kell, hogy nézzetek NCAA volleyballt, Nebraskában világrekordot döntöttek egy focistadionban rendezett meccsel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Na amúgy ez a jó mentalitás, ahogy örül a szakkommentátor ennek a 4. helynekA végén a fúbazdmeg bocsánat 😀
Wester
Lesz ez még így se!