Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
WOW
több mint 10 éve
Holtverseny!!!!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Ezt én se értettem.. de végülis 3. helyen állt.Tuitert azt hitte, hogy érmes lehet? lolJakehomerCsodálkoztam is, hogy miért átkozódik. 😀Schleck
Na akkor Verweij vagy Brodka.. lengyel ezüst, wow, ezt se hittem volna. (amcsik úgyis kevesek lesznek 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Tuitert azt hitte, hogy érmes lehet? lolJakehomerCsodálkoztam is, hogy miért átkozódik. 😀
több mint 10 éve
Tuitert azt hitte, hogy érmes lehet? lol
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Értem, köszi! Shanin mondjuk a régi sem segített. 😊Az amerikai gyorskorisok ruhájával mi volt a balhé?SchleckMint a norvég vax.. lassú.Igor
több mint 10 éve
Shani nagyon besavasodott a végére. Morrison pedig most sem nyer.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Az amerikai gyorskorisok ruhájával mi volt a balhé?SchleckMint a norvég vax.. lassú.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Na, nem kell a váltóra várni, megvan a lengyel érem egyéniben, tökéletes menet volt Brodkától.
több mint 10 éve
Quicknek ez a kapukirúgás valami sajátossága a fontos meccseken? 😀Amúgy mindegyik los angelesi király kapja be.
több mint 10 éve
Gyorskorcsolyában meg a holland bajnokság színvonalasabb, mint az olimpia 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
1.48.11 után 1.48.08 és 1.48.10, pfff... szegény Konrád 😕
több mint 10 éve
Csak nálam "pazar" a Duna TV képminősége?Végre látok olyan közvetítést is ami nem műkorcsolya...
több mint 10 éve
Komoly meccs. Jenő a mezőny legrosszabbja 😊JakehomerViszont Spiller elvtárs jó döntés volt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Grat Berninek és Konrádnak is, remélem a női váltó ezek után fasza lesz. Kallára meg nincsenek szavak, tucat váltó tagjait tette olimpiai bajnokká.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jé, most nézem, hogy az orosz első köré még az övénél is lassabb volt. A lassú kezdés egyébként szerintem nem gond, a végén többet lehet veszteni 😊Ó, egy századdal jött be az orosz Konrád elé. A magyar srác utolsó 200 métere már a túlélésről szólt sajnos, de tényleg szépen felépített menet volt.JakehomerA középső 2 köre pazar volt, első körben 1 másodpercet kapott, dehát várható volt..
És utolsóban is 3 századdal jobbat ment mint Grothuis 😀Igor
Groothuis meg teljesen elfogyott az utolsó körre, mondjuk nem is csoda olyan első ezer után.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ó, egy századdal jött be az orosz Konrád elé. A magyar srác utolsó 200 métere már a túlélésről szólt sajnos, de tényleg szépen felépített menet volt.JakehomerA középső 2 köre pazar volt, első körben 1 másodpercet kapott, dehát várható volt..
És utolsóban is 3 századdal jobbat ment mint Grothuis 😀
több mint 10 éve
Ó, egy századdal jött be az orosz Konrád elé. A magyar srác utolsó 200 métere már a túlélésről szólt sajnos, de tényleg szépen felépített menet volt.
Tepper takarodj!