Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
Amúgy nem lennék meglepve ha Norvégiában fejek hullanának. Én azt hittem, hogy biatlonban és sífutásban szanaszét nyerik magukat, erre eddig tök betli.És köszönöm a magyar tévének, hogy német karattyolással kellett néznem ezt a fantasztikus versenyt, Szabó Gabival tök szar lett volna!!!
több mint 10 éve
Hamlin meg elesik az komoly.
több mint 10 éve
A finn kislány elbaszta, hogy beengedte az utolsó kanyarban a belső ívre, rá kellett volna húzni 😊JakehomerTeljesen mindegy, ha már hajrá abban egyik se veri meg. A németnek kellett volna elmennie és szerintem akkor nem fogja meg Kalla csak a finnt-t, de hát ez van
több mint 10 éve
Kalla bejött, gyorsan ráugrottak 3-an, biztos jólesett neki😊
több mint 10 éve
A finn kislány elbaszta, hogy beengedte az utolsó kanyarban a belső ívre, rá kellett volna húzni 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Micsoda verseny! Milyen teljesítmény Kallától! :clap:
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
heidum 7 emberes futamban lesz
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
norvégoknál a vaxmester valamit benézett
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Durva volt amit letolt még itt a végén is.
több mint 10 éve
Kalla bmeg...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Kalla beteg...
több mint 10 éve
Viktor esélyteleneaglesmcnabbnem lett volna az, de pont rosszkor kellett befékeznie
Kalla mit megy, Hermann elkúrta, hogy nem ment el!
több mint 10 éve
Az orosz pont rosszkor vágott be Viktor elé, ez ezen ment el.
több mint 10 éve
Hát ez esélytelen volt.. 😕
több mint 10 éve
Viktor esélytelen
több mint 10 éve
Hát ha Kallának még a hajrára is marad ereje...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
a kinai magyar kiesett, 5. lettNB2Magyarországon született, édesanyja magyar volt, hívjuk már inkább a nevén, és ne kínaizzuk le, ha kérhetem. Egyébként ha jól tudom, ez országos rekord volt. Gratula!
több mint 10 éve
Ő már az előző körben is mákkal került tovább ha jól emlékszem. Knochban bízok, nézzüka kinai magyar kiesett, 5. lettNB24.Wester
több mint 10 éve
jah, tényleg😊a kinai magyar kiesett, 5. lettNB24.Wester
fél szemem a laptopon, fél szemem a tv-n😊
több mint 10 éve
4.9 volt asszem h más nyer, későn vettdm észre 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...