Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
Ennek a német srácnak disznó nagy mákja van eddig.. bár azért érmet csak nem fog behúzni vele (remélem)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Oroszok jól elvannak a síugrás alatt 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az eddigi legjobb meccs volt az orosz - amcsi, a finn - kanadai is ilyen lesz holnap. Viszont ez a szabály komolyan egy vicc. A cseheknek legalább Jagr üneplése örömet okozott.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
nem semmi emberek estek ki, remélem Kasai behúzza!
több mint 10 éve
Kasai 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Svajciak remelem verik a cseheket.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ez mekkora fos szabály, hogy az első 3 után egy valaki akárhányszor lőhet....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Este jon a negyedik arany.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
hát azért kurvára tudom sajnálni a holland csávót. :/Konrád meg IstenKirály, jó lett volna látni ötezren
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Lengyelek három érem - három arany.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A hideghaborut az USA nyerte. Orom.
több mint 10 éve
Jó meccs volt, bár az oroszoktól ennél jóval több kell. Kanada per pillanat jobb náluk!Igaz ezen a meccsen nem is volt a ruszkiknak szerencséje, illetve a körülmények nem nekik kedveztek. Siugrásig nekem semmi, kezdődhetne korábban is😊
több mint 10 éve
Vicces volt ez így, de kár, hogy nem rendes játékidőben dőlt el, így azért nagyon valószínű, hogy az oroszok lesznek a 4. kiemeltek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ennyire csalódott ezüstérmest azért talán még nem is láttunk ezen az olimpián..IgorNem is túl szimpatikus nekem ez a viselkedés.
Konrádnak pedig gratula, egy hangyányi szerencsével 23. is lehetett volna, és a kora alapján van benne még jópár olimpia.
több mint 10 éve
De buziság, hogy valaki akár háromszor is lőhet büntetőt...
több mint 10 éve
Pável kétszer nem hibázik!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Ennyire csalódott ezüstérmest azért talán még nem is láttunk ezen az olimpián..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Atyaég... miért nem adják mindkettőnek 😕 ezredek, damn it.IgorIdióta szabály az biztos. Ráadásul mivel nem együtt mentek, így hibalehetőség is van, igaz max. 1 ezred.
Viszont újfent bebizonyosodott számomra, hogy a gyorskori az egyik legnagyobb királyság 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
És milyen epic módon szakadt meg a hollandok sorozata :p
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Atyaég... miért nem adják mindkettőnek 😕 ezredek, damn it.