NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

22 feliratkozó

6 hónapja
NB2 New England Patriots 29 756 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 221 — Jó ötletnek tűnt!
 www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-ilyen-nincs-a-tollasozo-beesett-egy-lyukon-a-palya-kozepen-2519187
hát ez mikemény, egy tollasozó alatt beszakadt a padló, és beleesett egy kb 15 cm-es lyukba. Erre nem hogy kicserélnék a padlót, szigetelőszalaggal beragasztják. Igazi magyar munkásmegoldás.
kapitnono
ja ennyi erővel mi is pályázhatnánk rendezőnek, oh wait...

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 618 — WHO DAT!!!!
 www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-ilyen-nincs-a-tollasozo-beesett-egy-lyukon-a-palya-kozepen-2519187
hát ez mikemény, egy tollasozó alatt beszakadt a padló, és beleesett egy kb 15 cm-es lyukba. Erre nem hogy kicserélnék a padlót, szigetelőszalaggal beragasztják. Igazi magyar munkásmegoldás.

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 624 — Dolphins fan
Jó kis meccs megy a tollasozóknál is. 2. számú kínai vegyes páros ellen simán versenyben vannak a lengyelek (3. legjobb páros Európában). 3. szettben vannak.
danyly
Ja, ja. Ziebaék vagy 20 éve együtt játszanak. A pécsi BEK-en találkoztam velük (kezeltem) és nagyon szimpatikusak voltak.Jó lenne..... de nem hiszem
diverdoc
Én reménykedek. Szimpik tényleg a lengyelek. Első meccset bukták (kell a W), míg a kínaiak az Adcock család ellen is szenvedtek tegnap.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
dawyd728 4 323
Sidinek mindenképpen javulni kéne, mert a kombinált 50m puska számban, ahol ténylegesen döntő esélyes, ott is kell fekve lőni.
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Jó kis meccs megy a tollasozóknál is. 2. számú kínai vegyes páros ellen simán versenyben vannak a lengyelek (3. legjobb páros Európában). 3. szettben vannak.
danyly
Ja, ja. Ziebaék vagy 20 éve együtt játszanak. A pécsi BEK-en találkoztam velük (kezeltem) és nagyon szimpatikusak voltak.Jó lenne..... de nem hiszem

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hétpróba az M5n
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 770 — Panthers fan
Sidi 103,8 a negyedik sorozatban, a 20-25. hely között limbózik, ebből nem lesz döntő.

Szabián már 30-on kívül.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 756 — nabege2@yahoo.com
a görög-japán 8-7 és az ausztrália-japán 8-6 után felfoghatatlan a mai eredmény
több mint 10 éve

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor sportlövőink elszálltak...megint...
több mint 10 éve
Sidi visszaesett, az utolsó 2-3 lövése ebben a sorozatban (103) nem volt valami fényes

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem árt javítani a gólarányon (persze ennek nincs nagy jelentősége). A 2. legtöbb gólt mi kaptunk, viszont holtversenyben a legtöbbet dobtuk. Tehát tudjuk hol kell javítani.

Szerkesztette: danyly

több mint 10 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
most legalább mi vagyunk a nyócegy jobbik felén

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Szabián a harmadik sorozatában 102,7 nagyon messzire került az élmezőnytől.

Sidi egyelőre 20-ban van, de ő se ronthat már.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Uff ezt bezúzta
több mint 10 éve
Sidi hogy áll?
ThundersNFL
Az első sorozatát totál elkúrta, 103 kör alatt maradt, a másodikban szépen javított (104,7), de 104 fölötti átlag kell a legjobb 8-hoz, van még munka

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Azért a sportlövőkről írhattok hogy állunk 😉
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 618 — WHO DAT!!!!
végre legalább japán ellen örömvizilabda van. Hátha ez lendületet ad majd a srácoknak a brazilok ellen.

több mint 10 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sidi hogy áll?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Leheet ma nem x el a polo csapat ?
4-1
Janek
Inkább jobb ha nem írunk semmit 😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 104 — Apu ökölbeszorított keze
Leheet ma nem x el a polo csapat ?
4-1

több mint 10 éve
A másik csóka 103,5 az első sorozatban, az se túl erős, de még talán nem szállt el.

Jól van, azóta már elszállt...

Vagy mégsem 😊

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
dawyd728 4 323
Sidi nagyon szarul kezdett.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Éremtábla érdekességek

CAN Oleksiak nélkül 0A 0E 3B
HUN Katinka nélkül: 2A 1E 1B

Brazilok elég szarul állnak eddig (1A 1E 1B) , még akkor is ha sok számuk a 2. hétre esik.. én többet vártam tőlük.

Fidzsi, Koszovó és a Független résztvevők pedig megelőzik Dél-Afrikát, Azerbajdzsánt, Észak-Koreát, vagy Ukrajnát.
Igor
vagy éppen Koszovó veri Szerbiát 😊
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
3 érmet várok ma éjjel. Katinka arany, Bogi ezüst, Laci minimum bronz. szép lenne 😊