NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

22 feliratkozó

6 hónapja
NB2 New England Patriots 29 755 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
hajrá abigél

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 810 — Így remélem megfelelek nektek.....
Laci szavaiból az jött le, hogy tudja mi a baj, és azt is tudja nem tud változtatni rajta....

Hajrá Abigél!

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ja jó, már átkapcsoltak

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Abigél meccsét m5-ön fogják adni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
dawyd728 4 323
Valaki most már tényleg elmondhatná mi a baj az úszókkal. Meleg a víz vagy túl klóros? Már a 10. nem tudja mi volt a baj.
Matthew99
Nem tudom, de tényleg fura. Viszont marha kíváncsi voltam, hogy más nemzeteknél mi a helyzet, Ráböktem az éremtáblázat második auszikra, és elkezdtem megnézni, hogy mit úsztak idén (főként a saját nemzeti bajnokságukon, ők onnan kvalifikálnak), és mit úsztak az olimpián. Az első 12 embert néztem eddig (6 számot), ebből 1 úszott jobbat az olimpián, mint a hazai válogatón, és 10 úszott rosszabbat. (1-et kizártak, vagy visszalépett)

Folytatom, mert most már érdekel a végeredmény, és valószínűtlennek tartom, hogy a Gyurta az auszikat is sorba dugta volna 😀 Báááár .... ez megmagyarázná, hogy Gyurta maga miért lehetett ilyen erőtlen 😀: 😀

(Katka viszont állítom, fél éve büntiben lehet, Shane hozzá se nyúlt, mert úgy úszik mint egy vidra 😀 )
peterk2005
Én csak azt nem értem, egy úszás utáni lihegős interjút minek kell ennyire komolyan venni. Nem tudja mi volt a gond. Na és? Lényeg a verseny után 1 nappal/héttel tudja már.
több mint 10 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gyurta nem belőtte hanem ellőte magát jó sokszor 😋

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 624 — Dolphins fan
Murray egy kisebb bajban: 6-1, 2-6, 0-3. És nem az ő javára.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 201 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valaki most már tényleg elmondhatná mi a baj az úszókkal. Meleg a víz vagy túl klóros? Már a 10. nem tudja mi volt a baj.
Matthew99
Nem tudom, de tényleg fura. Viszont marha kíváncsi voltam, hogy más nemzeteknél mi a helyzet, Ráböktem az éremtáblázat második auszikra, és elkezdtem megnézni, hogy mit úsztak idén (főként a saját nemzeti bajnokságukon, ők onnan kvalifikálnak), és mit úsztak az olimpián. Az első 12 embert néztem eddig (6 számot), ebből 1 úszott jobbat az olimpián, mint a hazai válogatón, és 10 úszott rosszabbat. (1-et kizártak, vagy visszalépett)

Folytatom, mert most már érdekel a végeredmény, és valószínűtlennek tartom, hogy a Gyurta az auszikat is sorba dugta volna 😀 Báááár .... ez megmagyarázná, hogy Gyurta maga miért lehetett ilyen erőtlen 😀: 😀

(Katka viszont állítom, fél éve büntiben lehet, Shane hozzá se nyúlt, mert úgy úszik mint egy vidra 😀 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
rögbis csapatokban mennyire játszanak a legjobb játékosok?
braxa88
Nate Ebner 😃

Draft

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
rögbis csapatokban mennyire játszanak a legjobb játékosok?
több mint 10 éve
újabb nem tudom mi történt...
lehet valami kox-szal leálltak az úszók?
NB2
Akkor tudnák, nem? 😊
Jakehomer
lehet, hogy tudja, de kamerába csak nem mondaná be, hogy bocs, de hirtelen megijedtünk az új ellenőrzéstől és leálltunk a kox-szal😊
NB2
Nyilván, de némelyik olyan kétségbeesett arccal nyilatkozik, mint aki bevette a szert, de az nem működött 😊
Jakehomer
Azt hitte valami király cucc, de csak C vitamin volt 😉

Draft

több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 770 — Panthers fan
NB2
Akkor tudnák, nem? 😊
Jakehomer
lehet, hogy tudja, de kamerába csak nem mondaná be, hogy bocs, de hirtelen megijedtünk az új ellenőrzéstől és leálltunk a kox-szal😊
NB2
Nyilván, de némelyik olyan kétségbeesett arccal nyilatkozik, mint aki bevette a szert, de az nem működött 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Matthew99
Gyurta nem dugta még 😇

Draft

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 201 — The only discipline that lasts, is self discipline
Katka már most majd fél mp-el jobbat úszottmint a világ idei legjobbja
kapitnono
Brutális. Előfutamban jobb időt úszott, mint tavaly a VB-n, amivel bronz érmes lett. Az előfutamok alapján abban se vagyok biztos, hogy van a mezőnyben most olyan, aki ennyit tudna... Az előfutam alapján Seebohm-ból most nem nézem ki....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
sztem csak nagyok voltak a bulik a faluban
több mint 10 éve
NB2
Akkor tudnák, nem? 😊
Jakehomer
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 620 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 997
NB2
a mi kokszunk úgy általában gyengébb, a doppinglaborjaink K+F költségvetése pedig elment az úszó vb megvételére pályázatára
több mint 10 éve
NB2
Vagy a nyelestojással

Draft

több mint 10 éve
NB2
Akkor tudnák, nem? 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 618 — WHO DAT!!!!
Katka már most majd fél mp-el jobbat úszottmint a világ idei legjobbja

több mint 10 éve
Hosszú itt is dominálta az előfutamot

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
egyéni legjobbtól 3 mp-cel kevesebb, azért az kemény
több mint 10 éve
ez a nő valszeg nem 100as 😀 felirattal nézzétek
 www.youtube.com/watch?v=mAvyojeegCE