NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
24
6
18:00 North Carolina vs TCU
[NET4+ / Disney+]
[NET4+ / Disney+]
Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
most akkor az m5-ön lesz Abigél meccse?még nem kezdődött el
deyell

több mint 10 éve
aztánrájöttem, elkezdtem a neten nézni.na nemár, hogy Abigél meccsekor kezd interjúztatni az m4Még most kezdte a német-brazil meccset.
kapitnono
danyly

több mint 10 éve
most akkor az m5-ön lesz Abigél meccse?
built for this shit
több mint 10 éve
Meg nem mondtam volna, hogy Kulcsár Győző 76 éves, jól tartja magát
több mint 10 éve
na nemár, hogy Abigél meccsekor kezd interjúztatni az m4Még most kezdte a német-brazil meccset.
kapitnono
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
na nemár, hogy Abigél meccsekor kezd interjúztatni az m4

több mint 10 éve
Nem tudom a szőnyegbeosztást, de Tcheumeot úgy eltalálta a brit Powell h eleredt a szája vére, így az egyik szőnyegen most áll a küzdelem, remélem nem csúszik Abigél meccse.csússzon inkább, mert elég fáradtnak tűnt. 2 meccse volt eddig, míg Harrisonnak csak 1 gyors.
empty taxi
built for this shit
több mint 10 éve
Na a jó öreg Szamszonov legalább egy szettet fogott a második számú kínai ellen. Az előző szettben meg 10-7-ről bukott öt pontot zsinórban, szóval nem játszik rosszul, de amikor a kínai pörgetései ülnek, azzal a sebességgel már nem tud mit kezdeni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Justin Rose hole-in-one-t ütött az első napon, nem semmi
több mint 10 éve
Nem tudom a szőnyegbeosztást, de Tcheumeot úgy eltalálta a brit Powell h eleredt a szája vére, így az egyik szőnyegen most áll a küzdelem, remélem nem csúszik Abigél meccse.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
dawyd728
4 323
Ilyenkor szokott borulni.
több mint 10 éve
Abigél vs Kayla Harrisonév / match / win / loss
2016 1 1 0 100.0 %
2014 1 1 0 100.0 %
2012 1 0 1 0.0 %
2010 2 2 0 100.0 %
Total 5 4 1 80.0 %
built for this shit
több mint 10 éve
Gvinasvili nagyon meggyőző, az egyébként nem gyenge Nikiforovot úgy dobálta, mint a lisztes zsákot.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Első szettben rosszul esett, majd a bokáját kezelték a 2-ban. Volt egy-két szép poén Laurától, de benne maradt pár + pont. Persze akkor sem nyert volna még egy szettet sem, de jobb lett volna a szájíze. A leütéseket többet kellett volna erőltetni, illetve nagyobb erőt belevinni.Szegény Sárosi. Az ág is húzza.pont nem látom. Mi történt?
danyly
diverdoc
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
17 06 tól akkor hajrá Abigél megint, jó lenne visszavágni az amerikainak!!

több mint 10 éve
Közben az uraknál egy komoly meglepetés, kiesett a 3x-os vb-ezüstérmes holland Grol, a nem túl híres francia Maret ellen.

Madden hates me.
több mint 10 éve
az a Kayla Harrison lesz Joó Abigél ellenfele, aki ellen 4 éve Londonban vezetett addig, amíg megsérült. Abigél róla azt mondta az olimpia előtt, hogy az ő stílusa fekszik neki. de szép lenne ha visszavágna neki
built for this shit
több mint 10 éve
Nem láttam sajnos. Ha kijött 10-ből, akkor OKSzegény Sárosi. Az ág is húzza.azért ez várható volt, atollas jelenleg nem a mi sportunk. A kijutás is szép eredmény tőle
danyly
kapitnono

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Szegény Sárosi. Az ág is húzza.azért ez várható volt, atollas jelenleg nem a mi sportunk. A kijutás is szép eredmény tőle
danyly

több mint 10 éve
Abigél tovább tovább tovább
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
A bokáját jegelték.Szegény Sárosi. Az ág is húzza.pont nem látom. Mi történt?
danyly
diverdoc
több mint 10 éve
dawyd728
4 323
IGEN! EZAZ!!!!
több mint 10 éve
nagyon kemény volt, grat neki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Bravó Abigél!

Madden hates me.