NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
29
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
Agyborzalom ez a meccs. A bírókat is elküldeném továbbképző tanfolyamra.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Jenő szerint: Kapás 6-ként fordul, tehát 4-en előzik meg. Istenem!
több mint 10 éve
Feljöttünk 9-10-re. De rengeteg kiállítás van. Szinte nincs olyan támadás, hogy ne lenne kiállítás.kiállitás v büntető
danyly
több mint 10 éve
Feljöttünk 9-10-re. De rengeteg kiállítás van. Szinte nincs olyan támadás, hogy ne lenne kiállítás.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Párosban is volt máris egy jó mérkőzés (tollas). A japán páros (8. a világranglistán) megverte a 2. számú kínai párost (5. a világranglistán) a férfiaknál egy igen szoros, jó kis mérkőzésen. Korábban pedig az orosz páros is győzelemmel kezdett a 2. számú tajvani egység ellen.
több mint 10 éve
rossz nézni ezt a női bénázást a vízben
több mint 10 éve
Bor Barna mikor lesz? És Abigél?holnap és 20:30
peach
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Bor Barna mikor lesz? És Abigél?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Akkor hajrá csajok.
több mint 10 éve
dawyd728
4 323
Nyilván előnyből máshogy küzdesz, de azért egy intéssel ment csak az amerikai. Ettől nem hiszem, h felelőtlen támadásba kezdett volna Abigél. Még hátra volt a meccs fele. Annyi történt, h nem figyelt a földharcra eléggé. :/Ja. Csak hátrányban pl lehet nem így alakult volna h leszorítás a vége...Ez gyors volt sajna. Mondjuk az elején ha megadják a jukot...Lényegtelen, mert nem ippon volt.
peach
dawyd728
peach
több mint 10 éve
na gyerünk Csajok.Csak sikerült hazaérni (rohadjon meg az egész Sziget ott ahol van), láttam Abigélt leszorították. Vigaszágon mindent bele!!!4
több mint 10 éve
17:45-től Axelsen-Ponsana (tollas). Jó meccsnek ígérkezik, bár a thai srác idén nincs nagy formában. De volt 2013-ban világranglista 4 (jelenleg 30.). A dán jelenleg a világ 4. legjobbja.
több mint 10 éve
Ja. Csak hátrányban pl lehet nem így alakult volna h leszorítás a vége...Ez gyors volt sajna. Mondjuk az elején ha megadják a jukot...Lényegtelen, mert nem ippon volt.
peach
dawyd728
több mint 10 éve
a kubait talán meg tudja verni Abigél vigaszágon, aztán előre a bronzért.
built for this shit
több mint 10 éve
dawyd728
4 323
Ez gyors volt sajna. Mondjuk az elején ha megadják a jukot...Lényegtelen, mert nem ippon volt.
peach
több mint 10 éve
Ez gyors volt sajna. Mondjuk az elején ha megadják a jukot...
több mint 10 éve
Rohadt leszorítás. A francba.
több mint 10 éve
picsábairány a vigaszág

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én egy kicsit bezavarodtam. Mert Abigél Harrison elleni meccse már ki volt írva. Ezért nem értettem. Bocs.most fog kezdődni
danyly

több mint 10 éve
Én egy kicsit bezavarodtam. Mert Abigél Harrison elleni meccse már ki volt írva. Ezért nem értettem. Bocs.
több mint 10 éve
5 órakor annyi élő műsor van, hogy kb 5 csatorna nem elég ráde a köztévé talált magának egy beszélgetést...
több mint 10 éve
Ez felvétel basszus.