Olimpia

22 feliratkozó

13 napja
NB2 New England Patriots 28 054 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
33 nekem is. Tegnap meg 14 körül futottam gátat.Matthew99
36

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 696 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bolt ismét jelesre vizsgázott. 😀
szaba
Nemes gesztus. Ráadásul ha jól látom pont Sanya Richards-Ross eredményhirdetése volt éppen.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 228
Bolt ismét jelesre vizsgázott. 😀
több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
27 😀

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man
33 nekem is. Tegnap meg 14 körül futottam gátat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
33 champion!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 696 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.google.hu/

Nah, ki mennyit dobott be?😛Vrijbloed
Vacak 30 :/Wyatt
24 eddig a csúcs. De én mindig béna vagyok az ilyesmihez (is).
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 www.google.hu/

Nah, ki mennyit dobott be?😛Vrijbloed
Vacak 30 :/

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 www.google.hu/

Nah, ki mennyit dobott be?😛
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ilyen mikor lesz az M1-en ? 😊
http://pic.lg.ua/x/10/fd040b/abb87bc7.gifsüti
Szerintem mutatták ezt, bár lehet, hogy az Eurosporton néztem.Pocs
Jaja, az eurosporton állandóan mutatták ez. És azt hiszem, hogy az m1 is ugyanezt a képet kapja tornáról, ezért ott is kellett lennie ennek.

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
süti
Szerintem mutatták ezt, bár lehet, hogy az Eurosporton néztem.

több mint 13 éve
süti
Rögtön azután hogy leadják a Mátrix trilógiát. 😊
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 13 éve
Az megvan, hogy a mai papíralapú Nemzetei Sport szerint a kubai nyerte a női rúdugrást (aki végül 2. lett)? Ezzel az erővel Isinbayevát is kihozhatták volna aranyérmesnek. 😊
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 445 — "Grammar maci"

kár hogy nálunk nem írnak ki ilyen történeteket, szívesebben nézném ezeket a mindigi-tv reklámok helyett 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Evolúció:
 www.nytimes.com/interactive/2012/08/05/sports/olympics/the-100-meter-dash-one-race-every-medalist-ever.html

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 530 — Whoops, looks like something went wrong.
 hircsarda.blog.hu/2012/08/06/nevet_valtoztat_berki_krisztian?fb_action_ids=3761046902103&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%223761046902103%22%3A10151976347665024}&action_type_map={%223761046902103%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

😀 😀 😀

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
mivel nem voltam itthon szerdától, valaki röviden összefoglalná, hogy nem magyar szempontból nagyjából mik történtek? 😊
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 252 — Bears & Illinois fan
jajj ez de gáz istenem

sportgeza.hu/2012/london/cikkek/magyari_peter_nyerte_a_lolengest_az_olimpian/

Reggel még azon röhögtünk, hogy Magyari kolléga írt egy cikket Gyurta és Én címmel, ami nem is Gyurta Dánielről szólt, hanem a fotelből okoskodó, irigy, "én is simán megcsinálnám, ha annyit edzenék" típusú potrohos tévénézőkön élcelődött. De megdöbbentően sok embernek - nem megy az alapvető magyar szövegértés - nem esett le a tantusz, és azt hitték, itt Gyurta-gyalázás folyik
jjncaa
Szerintem a humor az egyik legnehezebb műfaj. Hiába gondolod, hogy vicces vagy, ha senki sem röhög a poénodon. Ez az átlagéletben is szar, de ha ezt hivatásszerűen űzné ezt, vagy csak újságíróként jópofizni akar, akkor sokkal durvább. Ha nem röhög senki az általam viccesnek vélt íráson, akkor nem ők a hülyék, hanem én voltam gyenge. Ezek a gyerekek ezt nem értik.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 index.hu/napirajz/2012/08/06/igazi/
😀

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
jajj ez de gáz istenem

sportgeza.hu/2012/london/cikkek/magyari_peter_nyerte_a_lolengest_az_olimpian/

Reggel még azon röhögtünk, hogy Magyari kolléga írt egy cikket Gyurta és Én címmel, ami nem is Gyurta Dánielről szólt, hanem a fotelből okoskodó, irigy, "én is simán megcsinálnám, ha annyit edzenék" típusú potrohos tévénézőkön élcelődött. De megdöbbentően sok embernek - nem megy az alapvető magyar szövegértés - nem esett le a tantusz, és azt hitték, itt Gyurta-gyalázás folyik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
1 kis NFL-es kötödés: Sanya Richards-Ross és a Jags CBje Aaron Ross a 400m döntője után.

Ma pedig remélem a - magyarok jó szereplése mellett persze(nem leszek itthon, szóval én mindent megtettem 😊 )- Isinbayeva történelmet ír. Ha jól tudom soha nem nyerte meg egy nő se még3× zsinórban ugyanazt a számot atlétikában.
több mint 13 éve
süti
Felemáskorláton még durvább lenne a difi...
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 13 éve
Remélem ma megduplázodik a Londonban szerzett aranyaink száma Parsnak és Berkinek köszönhetően. Ha Hidvégi is felállna a dobogóra az lenne a hab a tortán.

Ja és Sanya Richards-Ross is fusson be 1. ként 400on, ha már a kedves férje olyan sokat utazott miatta.