NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

22 feliratkozó

6 hónapja
NB2 New England Patriots 29 755 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 22 055
MÁRTON VIVIANÁRA BÜSZKÉK VAGYUNK, DE A MAGYAR KOMMENTÁTOR NEM TUDJA, HOGY MIÉRT BÜSZKE ARRA, HOGY SPANYOLORSZÁGBAN SZÜLETETT

Hála istennek, néztem a taekwondós Márton Viviana olimpiai döntőjét. Bevallom, ehhez a sportághoz tök hülye vagyok. Nagyjából kilogikáztam, hogy lehet ütni, de az igazán menő a fejrúgás. A 18 éves magyar lány leradírozta szerb ellenfelét, megnyerte az első és a második menetet, aztán amikor győzött, az edzőjével körberohangált egy piros-fehér-zöld zászlóval. Ami a kommentátort illeti, tőle szinte semmit nem tudtam meg a szabályokról, de a teteje az, hogy amikor a lányunk körberohangált a piros-fehér-zöld zászlóval, felkapott egy másik zászlót, és azzal is ünnepelt, a magyar kommentátor meg se nyekkent. Szerintem 100 magyar nézőből 99-nek fogalma nem volt, hogy a magyar zászló után miért ünnepelt egy másikkal. Na most tényleg az az igazság, hogy nekem fogalmam nem volt, hogy ez a lány Tenerifén született, nyilván magyar apától és anyától, mellesleg az Újpest igazolt sportolója. Na de az, hogy a magyar aranyérmes a nemzeti lobogó után felkap egy másik zászlót, az azért egy normális kommentátornál megért volna néhány szót. Nem azért, mert az unokáim Tenerifén nőttek fel, és nem azért, mert van ott egy házam, de azt azért sejtettem, hogy ez a 18 éves magyar lány joggal érezte úgy, hogy tartozik a szülőhazájának, ezért lengette boldogan a Kanári-szigetek (Tenerife) zászlaját, ami egyébként fehér-kék-sárga színű, és a közepén egy címer látható. Nagyon komolyan kérdezem: hogy lehet az olimpiai közvetítéshez ennyi f@szt megtalálni? Nem verte ki a szemét ennek a szerencsétlen riporternek, hogy a piros-fehér-zöld után ez a zseniális, magyar kislány egy furcsa színű zászlóval ünnepel? Na igen, a Szajna szaros. (Ágnes: ,,Derüljön már ki, hogy a Tanár Úr nem az Eurosportot, hanem sajnálatos módon, az MTVA-t nézte!”)

m4sport.hu/olimpia2024/video/2024/08/09/marton-viviana-olimpiai-bajnok
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 9 082
És az ausztrál breaktáncosról még itt lehet nem is volt szó 😀

Heisman nádor
ez kiesik mint a csavo aki majdnem belefulladt es sorolhatnam a rengeteg peldat a rengetegf sportoloval aki a legjobbhoz kepest benan uszik/ kezizik/ cselgancsozik.....
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 9 082
Szerintem haladni kell a korral. A break, deszka, bmx ezerszer nagyobb kozonseget vonz a vilagon, mint a hagyomanyos sportok tomkelege. Ezutan az olimpia utan megint lehet majd szamszerusiteni hogy mennyi kezilabdazo, kardozo, vizilabdazo, 10 km uszo megy le a sportkozpontokba. 5tusa a triatlonnal osszevetve es sorolhatnam. Pedig szerintem a lenyeg hogy egy menjenek le sportolni es ne a szobajukba uljenek. ( Nekunk nem volt miert ott ulni es az is fantasztikus jatek volt hogy a kereket hajtottuk bottal ) Ma nem igaz hogy mindenkeppen kimennek es csak a sport fele kell terelni oket es kivalogatni a legjobbakat. Ha meg sporthatalom akarunk lenni akkor meg az egy masik beszelgetes de ebben nem vagyunk lemaradva es nem is lesz soha senki. Egy vizilabdaban ( pelda ) akkor maradunk a toppon, top10ben 2 magyar is legyen az osszes poszton hogy rengeteg gyerek menjen le es akarjon vizilabdazni ( csak pelda ). De a vizilabda meg nalunk sem olyan vonzo pedig a kremben van az orszag. A nagy penzu sportokhoz meg ....

Es ezek fognak jonni krikett, amifoci, baseball, es a tomegsportok.

Raadasul a break is komoly gyakorlast igenyel es nem egy himi-humi sport. sot sokkal inkabb fair mert barki tudja jol ( egy bizonyos korig ) es nem kedvez egy bizonyos testfelepites. Ami nagy szo
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 954 — Vikings fan

YoungZeeZee
És Ő olimpia bajnoknak mondhatja magát. Cseh Laci meg nem...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Igen, ilyen ez ha valaki a legjobb az olimpian a szamaban valaki meg nem.
Az egyik olimpiai bajnok lesz a másik meg nem…
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
És az ausztrál breaktáncosról még itt lehet nem is volt szó 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
Ez a maraton pálya nem vicc.
somoskovig
Az etióp hegyimenő, a japán pedig komolyan lejtmenetezik😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 720 — Chiefs GM
YoungZeeZee
A korrupciólobbi ereje
szaba
Világos hogy meg akarják szólítani a fiatalokat, kell egy-két ilyen töltelék is, pedig amúgy a falmászás, a gördeszka, a szörf, pl szerintem simán bele tud simulni az olimpiába.
Ahogy nézem LA-ben jön majd krikett, squash, baseball, lacrosse és flag foci.
Én azt becsülöm a NOB-ban, hogy próbálkozik, és színesíti a palettát, mégha becsúsznak ilyen balesetek is.
Tony Adams
Viszont az zavaró, hogy hagyományos sportágakat háttérbe szorítanak.
Inkább legyen egy hónapos a sorozat, de férjen bele minden.
Dzsokijuing
Mi az, amit a hagyományosok közül hiányolsz?

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 720 — Chiefs GM
Ez a maraton pálya nem vicc.

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 521 — Saturday Night Lights

YoungZeeZee
A korrupciólobbi ereje
szaba
Világos hogy meg akarják szólítani a fiatalokat, kell egy-két ilyen töltelék is, pedig amúgy a falmászás, a gördeszka, a szörf, pl szerintem simán bele tud simulni az olimpiába.
Én azt becsülöm a NOB-ban, hogy próbálkozik, és színesíti a palettát, mégha becsúsznak ilyen balesetek is.
Tony Adams
Viszont az zavaró, hogy hagyományos sportágakat háttérbe szorítanak.
Inkább legyen egy hónapos a sorozat, de férjen bele minden.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"

YoungZeeZee
A korrupciólobbi ereje
szaba
Tony Adams
Emiatt sajnos hogy breaking többször nem hiszem hogy bárki bekapcsolja a TV-t. Inkább volt egy 3-igenes produkció, mint egy olimpiai arany 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 977 — Colts Fan

YoungZeeZee
A korrupciólobbi ereje
szaba
több mint 2 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 189

YoungZeeZee
A korrupciólobbi ereje
több mint 2 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hobby Horsingot az OLIMPIÁRA 😁😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 589 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

YoungZeeZee

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 987
több mint 2 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
It'sMa'am Khelif meg is nyerte, ahogy az várható volt.
Peszinter Ferenc
Mehet haza és verheti a 🥕t......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 806 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma 10.30-kor lesz az első èrdemi magyar versenyzès kajak-kenuban, aztán már reméljük sűrű lesz 😊
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 259 — no es importante
 en.m.wikipedia.org/wiki/Nicol%C3%A1s_Garc%C3%ADa_(taekwondo)

Híres taekwondósuk is volt már, de ő ezüstig jutott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 259 — no es importante
olvasom a spanyol nyelvű kommenteket, a kanári-szigetekiek is nagyon büszkék Márton Viviana sikerére. ha jól értem még nem volt olyan, hogy egy Kanári-szigeteken született sportoló olimpiai aranyat nyert volna egyéniben.
deyell
 en.m.wikipedia.org/wiki/Luis_Doreste

Ja ő egy páros tagja volt, akkor lehet

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 13 020 — Sworn to the Dark
olvasom a spanyol nyelvű kommenteket, a kanári-szigetekiek is nagyon büszkék Márton Viviana sikerére. ha jól értem még nem volt olyan, hogy egy Kanári-szigeteken született sportoló olimpiai aranyat nyert volna egyéniben.

built for this shit

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
Amúgy most visszanéztem még párszor a szlovén dán végét, és valóban nem volt hetes, hamarabb felvették a faultot, minthogy betotyorogtak volna.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 164 — Illegális gyakorló
Ha valaha is kötelezővé teszik női strandröpiben ezt a nadrágot, amit most a brazilok is viseltek, tényleg elhagyom ezt a bolygót a francba.

több mint 2 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Hát a brazilok nyertek, pedig Kanadának volt több szerzett pontja, és játszott jobban összességében

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 13 020 — Sworn to the Dark
a DJ amúgy fasza ezen az olimpián, hogy pozitívumot is mondjak. dragon ball z zenék a bevonulásnál, most meg amikor összevesznek strandröpiben benyom egy nyugtató zenét 😀

built for this shit

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 871 — Csodabogár
LOL - imagine a keménykedés után 😀