Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez már megvan
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Ki ez a két faszkalap bíró?Naumov már régóta a legidiótább pólóbíró, persze minden második top meccset ő is kapja.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Jo, komolytalan ez a meccs igy.
több mint 3 éve
Ki ez a két faszkalap bíró?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Na majd visszanézem valaholAdják valahol a maratont?Rég vége
bcsarli
Rajna
több mint 3 éve
Igen, en is szeretnem, ha nem a mediaban, sportvonalon meloznek, igy azert a durva hajnalozas elegge kimeriti az embert. A sokadik nap utan foleg. 😀Szöul, Peking, Tokyo + SydneyKoszi, de hat sajnos ezt teszi az olimpia, foleg egy azsiai.Részvétem 😊En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
Stez
bcsarli
Stez
Én szerettem hogy felkelek, és már megy a nagyüzem 😊
bcsarli
több mint 3 éve
Vajon a birok megtettek, hogy lesz 30 kiallitas magyar oldalon?Mindkét oldalon eszetlenül fújnak, többnyire labda nélkül gyakran kettős fórt eredményezve. Igazából rendes pólót nem nagyon látni, nem tudom, hogy ezzel jól járunk-e, de ne derül ki egy ilyen meccsből, melyik a jobb csapat.
Stez
több mint 3 éve
Adják valahol a maratont?
több mint 3 éve
Szöul, Peking, Tokyo + SydneyKoszi, de hat sajnos ezt teszi az olimpia, foleg egy azsiai.Részvétem 😊En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
Stez
bcsarli
Stez
Én szerettem hogy felkelek, és már megy a nagyüzem 😊
több mint 3 éve
Vajon a birok megtettek, hogy lesz 30 kiallitas magyar oldalon?
több mint 3 éve
Koszi, de hat sajnos ezt teszi az olimpia, foleg egy azsiai.Részvétem 😊En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
Stez
bcsarli
több mint 3 éve
Platypus
293
na, ez szép volt Jansiktól
több mint 3 éve
Részvétem 😊En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
Stez
több mint 3 éve
Platypus
293
Sok a kiállítás, remélem nem pontozódik ki a fél csapat
több mint 3 éve
En mondjuk tudnek, amikor hajnali 1 ota melozom.Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
bcsarli
több mint 3 éve
Én is, de fél 7-től tovább ki tud henyélni?Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
Platypus
több mint 3 éve
Platypus
293
Bronzmeccsünk van, sehol senki???Lehet páran így a 16. nap hajnalán már az alvást választották inkább 😀
bcsarli
több mint 3 éve
Bronzmeccsünk van, sehol senki???
több mint 3 éve
Kenny azért nagyon nagyot ment a keirin döntőben, egyedül így nyerhetett és bejött a rizikó
több mint 3 éve
Nagyon erőtlennek tűnt Hinze, de örülök Lee-nek, szép befejezése(?) olimpiai karrierjének egy bronz.
több mint 3 éve
ozibozi
17 128
Mintha észak koreai városnézés lett volna.
több mint 3 éve
Na, megkezdődött az olimpia utolsó száma.A ferfi röpi volt a classic utolso
Tudom, h van más még... de számomra igenis a férfi maratonnal zárul / csak a meleg miatt hozták ennyire előre és nem ez lesz az utolsó.
Igor
több mint 3 éve
M4en aki interjút csinált De Grasseval még angolul se tud rendesen 😀Alap a köztv-ben.
Heisman
több mint 3 éve
M4en aki interjút csinált De Grasseval még angolul se tud rendesen 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz