PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haromt természetesen. mint mindenhol. de A-20assal jobban jársz ha nem futsz belém 😛 A SU85 107mm-es ágyúja könnyen megesz még annál nagyobb dolgokat is 😊bár most van vicc tankom, mert ráálltam hogy szerzek egy tigrist. egyenlőre még a PZIIIA van csak azon a vonalon. Bár szerencsére nem sokáig már. a low tierben iszonyatosan ostobák nyomják.
több mint 14 éve
Megkereslek. Arra, hogy te beírtad, arra emlékeztem.Köszi!haromt néven játszik. Engem is megkeresel? visi a nevem a játékban.visi_b
Na akkor végre elárulod, hogy milyen nick-kel játszol?
Az A-20-asom most már simán beléd futhat, mert jönnek a SZU-100-asok is.vadibandi
(csagataj)

több mint 14 éve
Köszi!haromt néven játszik. Engem is megkeresel? visi a nevem a játékban.
Na akkor végre elárulod, hogy milyen nick-kel játszol?
Az A-20-asom most már simán beléd futhat, mert jönnek a SZU-100-asok is.vadibandi
több mint 14 éve
Köszi!Na akkor végre elárulod, hogy milyen nick-kel játszol?
Az A-20-asom most már simán beléd futhat, mert jönnek a SZU-100-asok is.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Emlékszem még a Bartók Béla úti QWERTY-ben vettem meg úgy, hogy sohasem hallottam róla előtte, de amint megnéztem a leírást, tudtam, hogy be fog jönni!idegesítő a magyarítás, de lusta vagyok visszaváltani az angolra.
Más. WoT.
1. Hogy tetszik nektek a magyarítás?
2. Mit jelent a csata előtti rosteren a néhány jármű előtt felbukkanó ezüst pajzs 1-2-es számokkal?vadibandi
a pajzs asszem azt jeleni hogy hány tiszt ül abban a tankban. alapesetben akkor lesz tiszt a crewban a parancsnok, ha eléri a 100%ot alapképzésben és legalább 1 kiegészítőben is. ugye a 100% után mindig felmegy egyet a rang.
több mint 14 éve
Emlékszem még a Bartók Béla úti QWERTY-ben vettem meg úgy, hogy sohasem hallottam róla előtte, de amint megnéztem a leírást, tudtam, hogy be fog jönni!Más. WoT.
1. Hogy tetszik nektek a magyarítás?
2. Mit jelent a csata előtti rosteren a néhány jármű előtt felbukkanó ezüst pajzs 1-2-es számokkal?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ismerős valakinek ez a játék? 😊már sokszor kifejtettük hogy a valahavolt legjobb stratégiai játék 😛
Ork
több mint 14 éve
Dread Knight ha jól emlékszem egyedül a heroes 3-ban volt se előtte se utánaOrkPontosan ez a problémám. 😊 Legjobb egység volt.
A VI-ba akkor remélem a maradék vár a törpöké lesz, bár nem valószínű, hogy az V mindkét kiegjé is benne lesz.
90 (!) perces TOR gameplay: http://www.justin.tv/archive/archive_popout?id=285836649
Addig nézzétek még le nem tiltják. 😀
több mint 14 éve
Dread Knight ha jól emlékszem egyedül a heroes 3-ban volt se előtte se utánaOrkcsak a barbárok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Dread Knight ha jól emlékszem egyedül a heroes 3-ban volt se előtte se utána
több mint 14 éve
az ötöt is már full magyarul vettem meg, és a hat is rögtön magyar felirattal került a boltokbaNem azon van a hangsúly, hanem hogy ott tart a magyar játékfejlesztés, hogy világméretű címeket fejleszthetünk. Igaz szerintem az Ubinak szerintem nagyobb szempont, hogy olcsón megcsinálja valaki. A BlackHole pedig már a Warhammerrel is odatette magát.
úgy nekiállnék az egytől végigtolni megint a teljes sorozatot, csak örökélet kóddal, a pályákon végigrohanva is elmenne vele egy hónapom...JJ
Attól én se félek, hogy szar lesz a VI, de elnézegetve a videókat és képeket nem sokat fejlődött az V-höz képest. Bár a Civ V-öt is leegyszersítették mégis ugyanolyan jól eljátszok vele "Még egy kört". Csak én necro fanként rosszul élem meg, hogy elvettek a Dred Knightot. 😛
Ahogy pedig Bálesz mondta, akinek bejön a Heroes az ne hagyja ki az elődjét, a King's Bountyt sem. Mostani résszel eléggé odatették magukat ismét.
több mint 14 éve
nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de most kaptam meg az 576 nyári katalógusát, amiből megtudtam, hogy szeptemberben jön a Heroes 6 (!), és már elő is rendelhetőÉn is 576 katalógusban láttam. Biztos, hogy ki fogom próbálni, nosztalgiázni jó lesz.
debut trailer még tavalyról, hidegrázós
http://www.youtube.com/watch?v=wEBGPcRBnQUJJ
több mint 14 éve
Nekem a Kings Bounty sokkal jobban bejött, mint a Heroes, abból végigtoltam az alapot és az Armored Princess-t is, most a második kiegen a sor. 😊

több mint 14 éve
Lehet több is. Én a 3 óta nyomom vele és várom már a legfrissebbet.Az hagyjám, hogy jön, de itt fejlesztik Magyarországon, az InfoParkban 😛tenorxaz ötöt is már full magyarul vettem meg, és a hat is rögtön magyar felirattal került a boltokba
úgy nekiállnék az egytől végigtolni megint a teljes sorozatot, csak örökélet kóddal, a pályákon végigrohanva is elmenne vele egy hónapom...JJ
több mint 14 éve
Az hagyjám, hogy jön, de itt fejlesztik Magyarországon, az InfoParkban 😛tenorxaz ötöt is már full magyarul vettem meg, és a hat is rögtön magyar felirattal került a boltokba
úgy nekiállnék az egytől végigtolni megint a teljes sorozatot, csak örökélet kóddal, a pályákon végigrohanva is elmenne vele egy hónapom...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
jó lesz 😊ok de ezért töröltem le 😊 majd a 11-el nyomhatunk egy Girot 😛haromtmajd ha kijön a 11. a 2010et már letöröltem mert a unalmas volt. a második idényre sem változtak pl a nagy körversenyek útvonalaiharomttény,de mi nem 10éves careert akarunk játszani hanem egy két versenytJoci
eddig vagyunk akkor hárman
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ok de ezért töröltem le 😊 majd a 11-el nyomhatunk egy Girot 😛tény,de mi nem 10éves careert akarunk játszani hanem egy két versenytJocina akkor már ketten vagyunk 😊majd ha kijön a 11. a 2010et már letöröltem mert a unalmas volt. a második idényre sem változtak pl a nagy körversenyek útvonalaiharomt
más?Joci
több mint 14 éve
Az hagyjám, hogy jön, de itt fejlesztik Magyarországon, az InfoParkban 😛
több mint 14 éve
én úgy vagyok vele, mint a filmekkel, semmi infora nem vagyok kíváncsi a megjelenés előtt 😊 nem aggódok, hogy nem lesz esetleg jó... a gépemet kellene tuningolnom végrenem tudom, hogy volt-e már róla szó, de most kaptam meg az 576 nyári katalógusát, amiből megtudtam, hogy szeptemberben jön a Heroes 6 (!), és már elő is rendelhetőNagy kedvenc, bár eddig a szörnyek nagyon nem fogtak meg. Főleg, hogy a kedvenc váramnak talán most vannak a leggagyibb egységei. :/ http://www.youtube.com/watch?v=K01JFZqpQlw
Elgondolkoztam a vételen is, zavvin egész baráti 7500-ért kapható, de inkább megvárom még leesik 5 alá. BlackHole miatt tuti vétel, csak azt sajnálom, hogy az Ubi ennyire megköti a kezüket.süti

---
több mint 14 éve
nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de most kaptam meg az 576 nyári katalógusát, amiből megtudtam, hogy szeptemberben jön a Heroes 6 (!), és már elő is rendelhetőNagy kedvenc, bár eddig a szörnyek nagyon nem fogtak meg. Főleg, hogy a kedvenc váramnak talán most vannak a leggagyibb egységei. :/ http://www.youtube.com/watch?v=K01JFZqpQlw
Elgondolkoztam a vételen is, zavvin egész baráti 7500-ért kapható, de inkább megvárom még leesik 5 alá. BlackHole miatt tuti vétel, csak azt sajnálom, hogy az Ubi ennyire megköti a kezüket.
WoT-be nagyon faszák lettek az új mappok, és a régiek is sokkal szebbek. Külön öröm, hogy a KV-vel mostmár tudok medium tankot is kifejleszteni. Új zenékkel sokkal hangulatosabb lett.
Viszont a balance-ot sikerült még jobban elbaszni... Tiger ellen berakot a csapatunkba egy Ltraktort... Meg engem egyre sűrűbben rak be 3, de talán 4 tierrel erősebb tankok közé is...
több mint 14 éve
tény,de mi nem 10éves careert akarunk játszani hanem egy két versenytmajd ha kijön a 11. a 2010et már letöröltem mert a unalmas volt. a második idényre sem változtak pl a nagy körversenyek útvonalaiharomtÉn nem próbáltam még, de valaki megszervezné, én jönnék, bár elég béna vagyok benne.Schleckna akkor már ketten vagyunk 😊
más?Joci
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
majd ha kijön a 11. a 2010et már letöröltem mert a unalmas volt. a második idényre sem változtak pl a nagy körversenyek útvonalaina akkor már ketten vagyunk 😊szokott valaki online PCM10-et játszani?JociÉn nem próbáltam még, de valaki megszervezné, én jönnék, bár elég béna vagyok benne.Schleck
más?Joci
több mint 14 éve
na akkor már ketten vagyunk 😊szokott valaki online PCM10-et játszani?JociÉn nem próbáltam még, de valaki megszervezné, én jönnék, bár elég béna vagyok benne.Schleck
más?
több mint 14 éve
szokott valaki online PCM10-et játszani?JociÉn nem próbáltam még, de valaki megszervezné, én jönnék, bár elég béna vagyok benne.
Ork