PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Tudna segíteni valaki abban, hogy hol találom a meg a Flea Ficker-t Maddenben?
több mint 14 éve
Hmm.... :/Akkor ez topikot is felavatjuk.Érthetően írtál, csak nekem pont úgy jelenik meg ahogy te szeretnéd 😊
Xbox360 tulajoktól kérnék segítséget hogy Madden Nfl 11-ben hogy tudom beállítani hogy ha védekezek akkor háttal lássam a védelmet.
Mert NFL Superstar módban így van, és Madden 08-ban PSP-n, és itt furcsa hogy magammal szemben kell védekezni.
Remélem érthetően írtam, kicsit reggel van.sirarcheer
És sajnos én nem tudok ebben segíteni !
Továbbra is aki neten nyomja a maddent csak nyugodtan vegyen fel ismerősnek , a nevem a következő : WoodsierBigL79Big L
A user optionsban miket állítottál be?
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Ded_95ZKJdY&feature=player_embeddedmit gondoltok a defekt megoldásáról? szerintem nagyon senkiházi... :/
több mint 14 éve
Akkor ez topikot is felavatjuk.Érthetően írtál, csak nekem pont úgy jelenik meg ahogy te szeretnéd 😊
Xbox360 tulajoktól kérnék segítséget hogy Madden Nfl 11-ben hogy tudom beállítani hogy ha védekezek akkor háttal lássam a védelmet.
Mert NFL Superstar módban így van, és Madden 08-ban PSP-n, és itt furcsa hogy magammal szemben kell védekezni.
Remélem érthetően írtam, kicsit reggel van.sirarcheer
És sajnos én nem tudok ebben segíteni !
Továbbra is aki neten nyomja a maddent csak nyugodtan vegyen fel ismerősnek , a nevem a következő : WoodsierBigL79
több mint 14 éve
Akkor ez topikot is felavatjuk.Xbox360 tulajoktól kérnék segítséget hogy Madden Nfl 11-ben hogy tudom beállítani hogy ha védekezek akkor háttal lássam a védelmet.
Remélem érthetően írtam, kicsit reggel van.
I wanna' that ring again!