Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Már mint azt nevezzük kárnak, hogy az Apa férfi, az Anya nő? Nem vágom pontosan a teljes módosítást, de mintha ilyesmit olvastam volna. Mert ez esetben el kell fogadni, hogy ez egy normális létforma nagyon sok ember elképzelésében évszázadok óta. Szóval emiatt nagyon is lehet velük szimpatizálni. Kár, hogy sok más miatt nem.Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
"A kormany kiterjeszti a lakasfelujitasi tamogatást az ereszcsatornara is, mert a szakertok szerint ott szokik ki a legtobb meleg."
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Ezért is nehéz Orbánon (Vargán, Pintéren, Lázáron) kívül mással is szimpatizálni.
De én nem vagyok a Fideszben.
Csak ha nincs jobb, akkor rájuk szavazok. És hát nincs jobb. 😉
Egyébként szerintem el fogják engedni ezt a "buzibasztatást", és keresnek jobbat, ahogy a "börtönbizniszt" is elengedték. Majd a thinktankek, spindoctorok találnak jobbat, mert bár a magyar szavazó alapvetően homofób, és a libernyák bolsi ellenzékiek nem engedték eddig meg maguknak a buzizást, szóval jó ötletnek tűnt, de most a Szájer-ügy miatt az ellenzéki szavazók is legálisan kibuzizhatják magukat az "én csak a hippokritaságra, álszentségre meg az alkotmányíró megtévedésére gondoltam" alapon, így ezzel már sokat nem érnek el.
Szerintem van annyi esze Orbánnak, hogy elengedi a melegek basztatását, és keresnek valami olyat, mint a migráns, ami a kutyát nem zavarja, legalábbis akiről szól, az nincs is, vagy megoldja kápéban.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
A fideszes hipokrita alapallas megveteset melegellenesseg vadjaval illetni, aztan mar a pedofiliat is besorozva a Szajer sztory kapcsan az ervrendszerbe (nem, nem pedofil a csavo, muszaj ezt?), es azt hangoztatni hogy nem torvenyellenes azonos nemuekkel orgiazni (ki mondta hogy az?), mar mar a XXI.szazadi mumagyar mukeresztenydemokrata Chubakka vedelem 2.0. Bayerzsoooooti melyseg a harag utjan. Az meg csak a gyasz 2.stadiuma. A kovetkezo az alkudozas lesz.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/12/05/szajer-jozsef-brusszel-europai-parlament/amp/Szeretnék én így "mindent elveszíteni" 🤣
40 millás végkielégítés, nem rossz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Van valami mosógéped, amine mindent beszórol, aztán Rodolfó eccercsak hirtelen bedobja a megoldást?Aki a Szájer ügy kapcsán engedve a homofóbiájának a meleg szálat rakja fókuszba a megsértett járványügyi szabályok, semmibe vett vírusvédekezés (vagy ízlés szerint a hippokritaság, álszentség, drogfogyasztás, -birtoklás) helyett.nem bele bukott, hanem bebukott. nagy difi... ezért pedig egy vállaltan meleg embert 2 milkóra megbüntettek. akkor most ki is buzizik ???"Csak kérdezem, 2015-ben Ungár Klára nyilvánosan azt mondta, hogy Kocsis Máté és Szájer József meleg.
Ezért kétmillió forintra büntette a bíróság, mert nem tudta bizonyítani!
Szerintetek akkor most egy millió forint visszajár neki?" Az egyik már bebukott!
ozibozi
Nem abba bukott bele Szájer, hogy meleg.
De látom, buzizni ellenzékiként is jó.
Sobri Jóska
ozibozi
Sobri Jóska
homofóbia
valszeg te is tisztában vagy azzal, hogy a meleg szubkultúra sem a népi egységről híres, s vannak olyan elfajzások, peremek, melyeknek megtűrése belül is elég nagy indulatokat generál
homofóbia
A, fordításban a mindenkia négyfalközt ugy sexuál, ahogy
B, fordításban 25 beamfetaminozott baszdühös hímtarisznya fitymaszakadásig kúr mindentamimozog ( s igen a vén buzikat gatyáig leperkáltatják a ficsúr műhomók )
az A pontban felhúzott tolerancia vonalak néha B pont szembejövetelével megkuszálódnak, főleg, ha az A pontot is kurvanehezen sikerült gombócként lenyeletni
ez a mi relációnkban azt jelenti, hogy a pávák meghozzák a homofóbiámat, ahogy az arabok is elhozzák a fasizmusodat 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ez nem homofóbia, csak konzervatív maradiság, illetve szavazatmaximalizálási elképzelés.Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
"A kormany kiterjeszti a lakasfelujitasi tamogatást az ereszcsatornara is, mert a szakertok szerint ott szokik ki a legtobb meleg."
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Ezért is nehéz Orbánon (Vargán, Pintéren, Lázáron) kívül mással is szimpatizálni.
Egyébként szerintem el fogják engedni ezt a "buzibasztatást", és keresnek jobbat, ahogy a "börtönbizniszt" is elengedték. Majd a thinktankek, spindoctorok találnak jobbat, mert bár a magyar szavazó alapvetően homofób, és a libernyák bolsi ellenzékiek nem engedték eddig meg maguknak a buzizást, szóval jó ötletnek tűnt, de most a Szájer-ügy miatt az ellenzéki szavazók is legálisan kibuzizhatják magukat az "én csak a hippokritaságra, álszentségre meg az alkotmányíró megtévedésére gondoltam" alapon, így ezzel már sokat nem érnek el.
Szerintem van annyi esze Orbánnak, hogy elengedi a melegek basztatását, és keresnek valami olyat, mint a migráns, ami a kutyát nem zavarja, legalábbis akiről szól, az nincs is, vagy megoldja kápéban.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
És az országgyűlés szavaz és dönt, nem a miniszterelnök egyszemélyben.
Orbán nem homofób, a migránsokkal vagy Sorossal sincs baja, csak pragmatikusan használja ezeket a toposzokat, nem zsigerből, őszintén.
Hazugnak, hippokritának mondhatod.
Illetve Szájernek is van felesége, gyereke, szóval azért vannak megoldások, ha valaki tényleg gyereket akar.
több mint 5 éve
A migráns is visszajöhet, de a márciusban a járvány miatt elsikkadt börtönbizniszezés nem gondolom, hogy akkora "siker" lett volna. (Áprilisban nemzeti konzultáció is lett volna a börtönbizniszről).Börtön károsultak ügye még visszatérhet simán, csak a jarvany miatt került le a napirendről de simán lehet h jarvany után meg jobban be lehet hülyíteni az emebereket (“ilyen nehéz gazdasági helyzetben is a bűnösök pénzt követelnek mikor nem is bunhodtek igazán “).Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
csebi
Szerintem ez már ergya, max. akkor lehet sikeres, ha Szájerhez hasonlóan betrükköznek valami ellenzéki nagykutyát nemi erőszakkal, emberöléssel, és arra kötik rá valahogy.
Mert valami ilyen jön most, hogy tromfolja a Szájer ügyet.
"Karácsony halálra verte a feleségét, Márki-Zay megerőszakolta a titkárnőjét, stb."
Végülis megoldható, körülményes és sokba kerül. De adja magát egy ilyen ügy.
Olvastunk, láttunk elég krimit ahhoz, hogy tudjuk, hogy van annyi pénz, drog, fejlett technika és emberi gyarlóság, hogy bárkire össze lehet rakni egy ilyet.
több mint 5 éve
Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
több mint 5 éve
Aki a Szájer ügy kapcsán engedve a homofóbiájának a meleg szálat rakja fókuszba a megsértett járványügyi szabályok, semmibe vett vírusvédekezés (vagy ízlés szerint a hippokritaság, álszentség, drogfogyasztás, -birtoklás) helyett.nem bele bukott, hanem bebukott. nagy difi... ezért pedig egy vállaltan meleg embert 2 milkóra megbüntettek. akkor most ki is buzizik ???"Csak kérdezem, 2015-ben Ungár Klára nyilvánosan azt mondta, hogy Kocsis Máté és Szájer József meleg.
Szerintetek akkor most egy millió forint visszajár neki?" Az egyik már bebukott!
ozibozi
Sobri Jóska
ozibozi
több mint 5 éve
Börtön károsultak ügye még visszatérhet simán, csak a jarvany miatt került le a napirendről de simán lehet h jarvany után meg jobban be lehet hülyíteni az emebereket (“ilyen nehéz gazdasági helyzetben is a bűnösök pénzt követelnek mikor nem is bunhodtek igazán “).Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
nem bele bukott, hanem bebukott. nagy difi... ezért pedig egy vállaltan meleg embert 2 milkóra megbüntettek. akkor most ki is buzizik ???"Csak kérdezem, 2015-ben Ungár Klára nyilvánosan azt mondta, hogy Kocsis Máté és Szájer József meleg.
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
"Csak kérdezem, 2015-ben Ungár Klára nyilvánosan azt mondta, hogy Kocsis Máté és Szájer József meleg.
ozibozi

több mint 5 éve
"Csak kérdezem, 2015-ben Ungár Klára nyilvánosan azt mondta, hogy Kocsis Máté és Szájer József meleg.Ezért kétmillió forintra büntette a bíróság, mert nem tudta bizonyítani!
több mint 5 éve
Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Én nem vagyok homofób, így nem tud fájni, ha egy fideszes meleg.Tudom hogy ez most faj Joska.Breaking news:
[color][/color]
RedFive
Sobri Jóska
Fajhat meg belegondolni is hogy ugyanazon a laptopon amin europa legkonzervativabb alaptorvenyet irogatta, egy masik mappaban milyen az elobbi muvet szembekopo kep es videogyujtemenyt tarolhatott.
Nem, nincs itt semmi melegellenesseg, pusztan a hipokrita alapallas megvetese.
A rendre a pride ra a kordonon tulrol kigyot bekat uvolto hipokritak megvetese.
De te allod a sarat. Ezert nagy respect! Meg a internet legmelyebb purgatoriumaba is lemereszkedtel hogy kulturaltan elmondd a vadhajtasok egybites verbarmainak, hogy mikent kell ezekben az idokben ezt lekommunikalni. Igen, olvastalak, s bar en rohogni jarok oda, a te hozzaszolasod dicseretes volt, bar olyan komposztra hullott gondolataid magja, ami inkabb csak eromuvi salak. Csoda, hogy normalis hsz-ed nem lett a hely szinvonalan mozgo (hehe) admin aldozata.
Disznok koze szortal igazgyongyot.
A Karc FM en a Palaver c.musorba telefonalj. Mondd el nekik is, bar tul sokat ne remelj. Ott meg a hircsarda boduletes fassagait is keszpenznek vevo retard nyuggerek tuningoljak egymas hitrendszeret. Egy probat azert meger.
Ez egy video linkje a meleg szinesz altal alakitott hetero figura monologja egy orokervenyu igazsagrol:
files.fm/f/5d6388mne
RedFive
Se az, hogy milyen melegpornó van a gépén.
A meleg nem pedofil, ne keverd össze.
Bár ti, homofóbok előszeretettel kötitek össze ezt a két teljesen különálló szexuális irányultságot. Pedig pedofil lehet meleg is, hetero is, nem ettől függ.
Szájer egyetlen törvénytelen dolgot csinált, megszegte a járványügyi szabályokat, semmibe vette a vírusvédekezést. Ez módfelett kapjabeafaszom dolog.
Illetve kábitószert találtak a táskájában, de az ebben való bűnössége még nem nyert bizonyítást, megilleti az ártatlanság vélelme, de ha kiderül, hogy ő a helyi mdma-király, én azt is leszarom, mert liberálisként engem nem zavar, ha valaki azt vesz a szervezetébe, amit csak akar.
Tény, jól csőbehúzta, aki odavitte, vagy aki szólt arról, hogy ott van, de nem hiszem, hogy ellene irányult volna személyében, hiszen ő ezt csinálja évtizedek óta, de Orbán csak most köpött a német nagytőke levesébe. Én Szájert sose kedveltem, személyes szimpátiám sose volt irányába, de ez irreleváns.
Inkább Orbánnak üzentek, kérdés mit indukál benne ez az üzenet, de ez is mellékvágány.
Engem a hipokritaság sem zavar, könnyen tolerálom, de megértem ha mást meg igen.
De ha szerinted a Szájer-sztorinak a hippokritaság a lényege, akkor a poénod miért mégis a "buziságra" van kihegyezve?
Mert homofób vagy?
Az zavar. Azt nem tudom tolerálni.
(Én csak ide írok, más oldalakra nem. Még csak kommentet se szoktam, valamit benéztél.)
több mint 5 éve
Tudom hogy ez most faj Joska.Breaking news:
[color][/color]
RedFive
Sobri Jóska
Fajhat meg belegondolni is hogy ugyanazon a laptopon amin europa legkonzervativabb alaptorvenyet irogatta, egy masik mappaban milyen az elobbi muvet szembekopo kep es videogyujtemenyt tarolhatott.
Nem, nincs itt semmi melegellenesseg, pusztan a hipokrita alapallas megvetese.
A rendre a pride ra a kordonon tulrol kigyot bekat uvolto hipokritak megvetese.
De te allod a sarat. Ezert nagy respect! Meg a internet legmelyebb purgatoriumaba is lemereszkedtel hogy kulturaltan elmondd a vadhajtasok egybites verbarmainak, hogy mikent kell ezekben az idokben ezt lekommunikalni. Igen, olvastalak, s bar en rohogni jarok oda, a te hozzaszolasod dicseretes volt, bar olyan komposztra hullott gondolataid magja, ami inkabb csak eromuvi salak. Csoda, hogy normalis hsz-ed nem lett a hely szinvonalan mozgo (hehe) admin aldozata.
Disznok koze szortal igazgyongyot.
A Karc FM en a Palaver c.musorba telefonalj. Mondd el nekik is, bar tul sokat ne remelj. Ott meg a hircsarda boduletes fassagait is keszpenznek vevo retard nyuggerek tuningoljak egymas hitrendszeret. Egy probat azert meger.
Ez egy video linkje a meleg szinesz altal alakitott hetero figura monologja egy orokervenyu igazsagrol:
files.fm/f/5d6388mne
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
felháborító, hogy azt gondolják, hogy fidesz csak drogos buzikból áll, mikor van még ott rengeteg heteró, homofób, rasszista, vak komondort is nevelő, nőverő, álszent alkoholista is bőven. 😊
több mint 5 éve
Breaking news:
RedFive
több mint 5 éve
Én arra tippelek, hogy megkérdeznék, milyen megfontolások állnak a javaslatod hátterében, mérlegelnék az érveidet, majd ennek megfelelő döntést hoznának.jó de azért igaza van, képzeld el elmész Szaud-Arábiába és kivered a hisztit, hogy ne legyen ramadan. Szerinted mi történne?😊Nagyon komoly, hogy már van város a franciáknál, ahol ökológiára és muszlimokra hivatkozva nincs Karifa állítás. Anno a komcsiknál volt ilyesmi azt hiszem, csak más dumával. Európai irányelvek, ideológia art it's best. Milyen sikeres elképzelések ezek mindig. Beteg, beteg világ. 😊a maga nemében mindig minden világ beteg volt
kristóf17
mondasz egy "érát" mondok egy beteg dolgot
Negritis
NB2
több mint 5 éve
Breaking news:"A kormany kiterjeszti a lakasfelujitasi tamogatást az ereszcsatornara is, mert a szakertok szerint ott szokik ki a legtobb meleg."
több mint 5 éve
azután, hogy lefejeznek, már semmi semjó de azért igaza van, képzeld el elmész Szaud-Arábiába és kivered a hisztit, hogy ne legyen ramadan. Szerinted mi történne?😊Nagyon komoly, hogy már van város a franciáknál, ahol ökológiára és muszlimokra hivatkozva nincs Karifa állítás. Anno a komcsiknál volt ilyesmi azt hiszem, csak más dumával. Európai irányelvek, ideológia art it's best. Milyen sikeres elképzelések ezek mindig. Beteg, beteg világ. 😊a maga nemében mindig minden világ beteg volt
kristóf17
Negritis
NB2
több mint 5 éve
jó de azért igaza van, képzeld el elmész Szaud-Arábiába és kivered a hisztit, hogy ne legyen ramadan. Szerinted mi történne?😊Nagyon komoly, hogy már van város a franciáknál, ahol ökológiára és muszlimokra hivatkozva nincs Karifa állítás. Anno a komcsiknál volt ilyesmi azt hiszem, csak más dumával. Európai irányelvek, ideológia art it's best. Milyen sikeres elképzelések ezek mindig. Beteg, beteg világ. 😊a maga nemében mindig minden világ beteg volt
kristóf17
Negritis
több mint 5 éve
Nagyon komoly, hogy már van város a franciáknál, ahol ökológiára és muszlimokra hivatkozva nincs Karifa állítás. Anno a komcsiknál volt ilyesmi azt hiszem, csak más dumával. Európai irányelvek, ideológia art it's best. Milyen sikeres elképzelések ezek mindig. Beteg, beteg világ. 😊a maga nemében mindig minden világ beteg volt
kristóf17
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!