Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Akkor sajnos megmagyarázva sem értetted meg. Nem futok még egy kört, innentől rád bízom. 😊Na, örülök, hogy nem magyaráztál el semmit, de írtál sokat. Biztos megérte a belefeccölt időt.Már mint azt nevezzük kárnak, hogy az Apa férfi, az Anya nő? Nem vágom pontosan a teljes módosítást, de mintha ilyesmit olvastam volna. Mert ez esetben el kell fogadni, hogy ez egy normális létforma nagyon sok ember elképzelésében évszázadok óta. Szóval emiatt nagyon is lehet velük szimpatizálni. Kár, hogy sok más miatt nem.Azt ugye vágod, hogy egy apa csak férfi lehet, egy anya meg csak nő? Gondolod, hogy azért tették bele az alkotmányba, nehogy eszébe jusson esetleg egy apának gyereket szülni? 😀
kristóf17
Szóval, ha nem vágod pontosan a módosítást, szívesen elmagyarázom: az egésznek semmi más értelme nem volt, mint migránsozni egyet. A saját radikálisoknak adni valami rágcsálnivalót. Gondolom úgy érezték (vagy simán kimérték), hogy kezdenek morgolódni, hogy túl sokan halnak covidban. Ezzel így ellesznek egy ideig, nem a covidra koncentrálva. Részükről peches véletlen, hogy Szájernek éppen néhány napra rá támadt kedve gangbangezni egyet.
peterk2005
kristóf17

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem jött át, de úgy látom másnak sem 😀 de mea culpaHa látnál a szemedtől tudnád, hogy nem Orbánról szól a hszemEz a baj ha O1G színvonalon interpretálsz egy problémát, hogy a 3 mondatod ok-okozati összefüggései is megbicsaklanak.Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
"A kormany kiterjeszti a lakasfelujitasi tamogatást az ereszcsatornara is, mert a szakertok szerint ott szokik ki a legtobb meleg."
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Ezért is nehéz Orbánon (Vargán, Pintéren, Lázáron) kívül mással is szimpatizálni.
De én nem vagyok a Fideszben.
Csak ha nincs jobb, akkor rájuk szavazok. És hát nincs jobb. 😉
Egyébként szerintem el fogják engedni ezt a "buzibasztatást", és keresnek jobbat, ahogy a "börtönbizniszt" is elengedték. Majd a thinktankek, spindoctorok találnak jobbat, mert bár a magyar szavazó alapvetően homofób, és a libernyák bolsi ellenzékiek nem engedték eddig meg maguknak a buzizást, szóval jó ötletnek tűnt, de most a Szájer-ügy miatt az ellenzéki szavazók is legálisan kibuzizhatják magukat az "én csak a hippokritaságra, álszentségre meg az alkotmányíró megtévedésére gondoltam" alapon, így ezzel már sokat nem érnek el.
Szerintem van annyi esze Orbánnak, hogy elengedi a melegek basztatását, és keresnek valami olyat, mint a migráns, ami a kutyát nem zavarja, legalábbis akiről szól, az nincs is, vagy megoldja kápéban.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
Toca
samu09
több mint 5 éve
Ha látnál a szemedtől tudnád, hogy nem Orbánról szól a hszemEz a baj ha O1G színvonalon interpretálsz egy problémát, hogy a 3 mondatod ok-okozati összefüggései is megbicsaklanak.Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
"A kormany kiterjeszti a lakasfelujitasi tamogatást az ereszcsatornara is, mert a szakertok szerint ott szokik ki a legtobb meleg."
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Ezért is nehéz Orbánon (Vargán, Pintéren, Lázáron) kívül mással is szimpatizálni.
Egyébként szerintem el fogják engedni ezt a "buzibasztatást", és keresnek jobbat, ahogy a "börtönbizniszt" is elengedték. Majd a thinktankek, spindoctorok találnak jobbat, mert bár a magyar szavazó alapvetően homofób, és a libernyák bolsi ellenzékiek nem engedték eddig meg maguknak a buzizást, szóval jó ötletnek tűnt, de most a Szájer-ügy miatt az ellenzéki szavazók is legálisan kibuzizhatják magukat az "én csak a hippokritaságra, álszentségre meg az alkotmányíró megtévedésére gondoltam" alapon, így ezzel már sokat nem érnek el.
Szerintem van annyi esze Orbánnak, hogy elengedi a melegek basztatását, és keresnek valami olyat, mint a migráns, ami a kutyát nem zavarja, legalábbis akiről szól, az nincs is, vagy megoldja kápéban.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
Toca
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
De ha már logika sincs benne akkor csak fröcsögés.Ez a baj ha O1G színvonalon interpretálsz egy problémát, hogy a 3 mondatod ok-okozati összefüggései is megbicsaklanak.irreleváns hogy van-e benne logika
Toca
az üzenet elég erős
Negritis
több mint 5 éve
Ez a baj ha O1G színvonalon interpretálsz egy problémát, hogy a 3 mondatod ok-okozati összefüggései is megbicsaklanak.irreleváns hogy van-e benne logika
Toca
az üzenet elég erős
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez a baj ha O1G színvonalon interpretálsz egy problémát, hogy a 3 mondatod ok-okozati összefüggései is megbicsaklanak.Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
több mint 5 éve
Sheldon: Szarkazmus?Ez komoly logika 🤣🤣🤣Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
davemayer
Csak te szoktál bele szaladni 😃
több mint 5 éve
Nem tudom volt-e már, de MZP-nek igaza volt hogy igenis vannak melegek a Fideszben 😀 Ilyen egy hiteles politikus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ha logika, akkor ez az alap.napirohej.blog.hu/2010/07/25/van_akvariumod_1?layout=5
—Van akváriumod?
— nincs
—akkor buzi vagy.
/Hofi/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Ez komoly logika 🤣🤣🤣Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Majd legközelebb a netes mémekhez csillaggal jelzett magyarázatokat is mellékelni kell, hogy más is értse. Sebaj."Csak kérdezem, 2015-ben Ungár Klára nyilvánosan azt mondta, hogy Kocsis Máté és Szájer József meleg.Ungár Klára megnyerte a pert, nem kellett 2 milkát fizetnie. Sebaj.
Ezért kétmillió forintra büntette a bíróság, mert nem tudta bizonyítani!
Szerintetek akkor most egy millió forint visszajár neki?" Az egyik már bebukott!
ozibozi
nagylaza
* első fokon a Bíróság 2 milkóra büntette Ungert. Másodfokon az őt Klári bácsinak nevező Kocsis javára döntöttek. Nyilvánvaló, hogy itt miről szól a dolog amikor 2 meleg buzizza a másikat. Nemáá, hogy nem megy át. 😉
több mint 5 éve
Hm.Robika megint előadta, hogy ő a legfrankóbb csávó (is). Senki nem látja, amit Ő lát. Hüje ellenzék!
www.youtube.com/watch?v=-h78X5MGm0s
iktriad
több mint 5 éve
Nem értem a kérdést, a cikkben ott a dátum......Ajánlom davemayer szíves figyelmébe: a polgári körök idején meleg konzervatív fideszesek is akartak egyet alakítani. A polgári körök főszervezője, Hende Csaba nem akarta elhinni, hogy van ilyen, provokációnak hitte az egészet. Aztán, amikor személyesen is találkozott velük, meggyőződött róla, hogy valódi kezdeményezésről van szó, de akkor meg annyit mondott nekik, hogy kösz, nem.Hány éve volt ez?
index.hu/belfold/melegpolgari/
nagylaza
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Na, örülök, hogy nem magyaráztál el semmit, de írtál sokat. Biztos megérte a belefeccölt időt.Már mint azt nevezzük kárnak, hogy az Apa férfi, az Anya nő? Nem vágom pontosan a teljes módosítást, de mintha ilyesmit olvastam volna. Mert ez esetben el kell fogadni, hogy ez egy normális létforma nagyon sok ember elképzelésében évszázadok óta. Szóval emiatt nagyon is lehet velük szimpatizálni. Kár, hogy sok más miatt nem.Azt ugye vágod, hogy egy apa csak férfi lehet, egy anya meg csak nő? Gondolod, hogy azért tették bele az alkotmányba, nehogy eszébe jusson esetleg egy apának gyereket szülni? 😀
kristóf17
Szóval, ha nem vágod pontosan a módosítást, szívesen elmagyarázom: az egésznek semmi más értelme nem volt, mint migránsozni egyet. A saját radikálisoknak adni valami rágcsálnivalót. Gondolom úgy érezték (vagy simán kimérték), hogy kezdenek morgolódni, hogy túl sokan halnak covidban. Ezzel így ellesznek egy ideig, nem a covidra koncentrálva. Részükről peches véletlen, hogy Szájernek éppen néhány napra rá támadt kedve gangbangezni egyet.
peterk2005
több mint 5 éve
"Csak kérdezem, 2015-ben Ungár Klára nyilvánosan azt mondta, hogy Kocsis Máté és Szájer József meleg.Ungár Klára megnyerte a pert, nem kellett 2 milkát fizetnie. Sebaj.
Ezért kétmillió forintra büntette a bíróság, mert nem tudta bizonyítani!
Szerintetek akkor most egy millió forint visszajár neki?" Az egyik már bebukott!
ozibozi
több mint 5 éve
m.youtube.com/watch?v=vmBuCjzi8u8Nem kap ő semmit Belgiumban, ezredszer is mondom, diplomáciai mentesség ... meglepődnek ha lemondana erről (vagy h az ottani mentelmi bizottság megtenne ezt, bár nem tudom a pontos szabályokat EP kapcsán).Szájer elviszi a drogbalhét, kap érte 2 évet Belgiumban, amit majd felfüggesztenek. Az ottani az egyik legenyhébb rendszer.Ez nem homofóbia, csak konzervatív maradiság, illetve szavazatmaximalizálási elképzelés.Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
És az országgyűlés szavaz és dönt, nem a miniszterelnök egyszemélyben.
Orbán nem homofób, a migránsokkal vagy Sorossal sincs baja, csak pragmatikusan használja ezeket a toposzokat, nem zsigerből, őszintén.
Hazugnak, hippokritának mondhatod.
Illetve Szájernek is van felesége, gyereke, szóval azért vannak megoldások, ha valaki tényleg gyereket akar.
Sobri Jóska
Igazoltatásnál csak ő volt ruhában, ergo a melegorgiában való részvételt nem lehet ráverni (fúj)
Ez lett volna a koncepció, ha nem szivárogtatnak valakik, nyilván vmelyik titkosszolgálat. Hiszen a rendőrök ( pontosabban drogbevetési alakulat) még bent volt, a sajtó már képeket közölt. 4 perccel a vonulás után.
Willie Parker
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Nem kap ő semmit Belgiumban, ezredszer is mondom, diplomáciai mentesség ... meglepődnek ha lemondana erről (vagy h az ottani mentelmi bizottság megtenne ezt, bár nem tudom a pontos szabályokat EP kapcsán).Szájer elviszi a drogbalhét, kap érte 2 évet Belgiumban, amit majd felfüggesztenek. Az ottani az egyik legenyhébb rendszer.Ez nem homofóbia, csak konzervatív maradiság, illetve szavazatmaximalizálási elképzelés.Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
Orbán nem homofób, a migránsokkal vagy Sorossal sincs baja, csak pragmatikusan használja ezeket a toposzokat, nem zsigerből, őszintén.
Illetve Szájernek is van felesége, gyereke, szóval azért vannak megoldások, ha valaki tényleg gyereket akar.
Sobri Jóska
Igazoltatásnál csak ő volt ruhában, ergo a melegorgiában való részvételt nem lehet ráverni (fúj)
Ez lett volna a koncepció, ha nem szivárogtatnak valakik, nyilván vmelyik titkosszolgálat. Hiszen a rendőrök ( pontosabban drogbevetési alakulat) még bent volt, a sajtó már képeket közölt. 4 perccel a vonulás után.
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Szájer elviszi a drogbalhét, kap érte 2 évet Belgiumban, amit majd felfüggesztenek. Az ottani az egyik legenyhébb rendszer.Ez nem homofóbia, csak konzervatív maradiság, illetve szavazatmaximalizálási elképzelés.Hát de Orbán belerakta az alaptörvénybe hogy az anya nő az apa férfi. Tehát homofób. Akkor aki szimpatizál Orbánnal az is homofób?De, lehet. Látod. 😊Az említett alappörvény módosítás már elég kárt csinál így is, akár abbahagyják a melegek elleni gyűlöletkeltést, akár nem. Mellesleg ez gondolom OV teljes beleegyezésével, súlyosbító körülményként sugallatával történt. Szóval már csak ezért se lehet vele szimpatizálni jó érzésű embernek. 😉Ez látod igaz.Ezt inkább a Fideszben kéne tudomásul venni(lásd még az alaptörvény "kurvára fontos" módosítása a tomboló COVID idején). 😉Breaking news:
RedFive
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
Gyanúsan.
samu09
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A véleményed szerint a lengyel vétónak van valóságalapja?Már mint azt nevezzük kárnak, hogy az Apa férfi, az Anya nő? Nem vágom pontosan a teljes módosítást, de mintha ilyesmit olvastam volna. Mert ez esetben el kell fogadni, hogy ez egy normális létforma nagyon sok ember elképzelésében évszázadok óta. Szóval emiatt nagyon is lehet velük szimpatizálni. Kár, hogy sok más miatt nem.Azt ugye vágod, hogy egy apa csak férfi lehet, egy anya meg csak nő? Gondolod, hogy azért tették bele az alkotmányba, nehogy eszébe jusson esetleg egy apának gyereket szülni? 😀
kristóf17
peterk2005
Náluk ugye az abortusztilalom a neuralgikus pont, amiből Morawieczki nem fog engedni. A von der Leyen bizottság egyik jelentése viszont a jogállamisági kritériumok között pont felsorolja az abortusz liberalizálást.
A lengyel alkotmány és közig szabályok sem engednek melegházasságot. Azt nehéz is lenne átverni egy ennyire konzervatìv keresztény nemzeten, nem beszélve az ottani erőteljes általános társadalmi jobbratolódástól.
Másik szempont ott is a centralizált bìrósági rendszer, ami a regionális felsőbírósági túlsúlyt hozta el. Ami kb felülírja pl az Alkotmánybíróságot, egyfajta igazgatási szisztemet hozott, ami nagyban hasonló a magyarhoz.
Nem lesz ez ütközőpont az EU-val? Vagy pont itt lesz kompromisszum?
több mint 5 éve
És még emléktáblát is kapott 😊24.hu/kulfold/2020/12/05/szajer-jozsef-brusszel-europai-parlament/amp/Ne akarj!
Szeretnék én így "mindent elveszíteni" 🤣
40 millás végkielégítés, nem rossz.
warr_b
Ahoz ereszt kellene másznod! 😀
zemanla
több mint 5 éve
Már mint azt nevezzük kárnak, hogy az Apa férfi, az Anya nő? Nem vágom pontosan a teljes módosítást, de mintha ilyesmit olvastam volna. Mert ez esetben el kell fogadni, hogy ez egy normális létforma nagyon sok ember elképzelésében évszázadok óta. Szóval emiatt nagyon is lehet velük szimpatizálni. Kár, hogy sok más miatt nem.Azt ugye vágod, hogy egy apa csak férfi lehet, egy anya meg csak nő? Gondolod, hogy azért tették bele az alkotmányba, nehogy eszébe jusson esetleg egy apának gyereket szülni? 😀
kristóf17
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/12/05/szajer-jozsef-brusszel-europai-parlament/amp/Ne akarj!
Szeretnék én így "mindent elveszíteni" 🤣
40 millás végkielégítés, nem rossz.
warr_b
Ahoz ereszt kellene másznod! 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞