Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Petike nagyot megy...Gerince eddig sem volt, azt tudtuk jól, de ez így szintlépés még tőle is.
"A külügyminiszter úr tájékoztatott arról is, hogy az Egyesült Államok átmenetileg leállította az Ukrajnának szánt katonai támogatást. Én pedig tájékoztattam őt arról, hogy Európában, főleg annak nyugati felében egy szervezkedés zajlik Donald Trump és a béketerve ellen - folytatta."
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
általában szokott lenni valami bullshit post, idézet bármi.nagy a csönd a tegnapi találkozóról.mi lehetett azon kívül, hogy vagy ez lesz vagy az lesz, itt az idő dönteni, viszlát.
Amadeus the Young
tanácsokat kért? elkérte Lavrov mobilszámát?
Gyurma Pappa
Most teljes kuss van.
több mint 1 éve
nagy a csönd a tegnapi találkozóról.mi lehetett azon kívül, hogy vagy ez lesz vagy az lesz, itt az idő dönteni, viszlát.
Amadeus the Young
tanácsokat kért? elkérte Lavrov mobilszámát?

több mint 1 éve
nagy a csönd a tegnapi találkozóról.
több mint 1 éve
én hülye beleolvastam Szijjártó fb oldalába... szédületes a sötétség...feltételezem előfordulhat azért e esetleg egy olyan szcenárió, hogy ezek közül néhányan egy szentpétervári számítógépben születtek meg és valóságban nem szavaznak magyarországi választásokon, hiszen csak a fb szerint léteznek?
nem véletlenül mondta baggio, hogy lehet nagy pofáraesések jönnek itt még, iszonyat sok megvezetett, buta ember van még a rossz oldalon, akiket semmivel nem tudsz meggyőzni
NB2
ettől függetlenül én se zárom ki sajnos a pofáresést, csak nem a fb kommentek miatt gondolom ezt
több mint 1 éve
Pontosan ez a Fidesz. Meg a követő is. pic.twitter.com/2mOm5rlbeO
— Ádám (@criticaledgehun) March 5, 2025
XD XD XD XD XD XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Igen, nem túl vicces a dolog egyébként, de mostanában nagyon sok helyen érzékelem én is a Pető Péter (24.hu Három harmad podcast) felvetett jelenséget, hogy olyan szintű párhuzamos valóságérzékelés van, hogy finoman szólva is egyszerre tud "igaz lenni" minden és az ellenkezője is.Basszus, már majdnem elhittem.Ez most bobi0092 + kávé, de elsőre simán hihető nem ? 😀Ez most hírcsárda?Nemzeti és európai elkötelezettségből jeles: 24.hu/belfold/2025/03/05/kovacs-gergely-sandor-fegyir-orosz-ukran-haboru-emlekmu/Kirekesztőnek és sértőnek nevezte a Mandiner.hu megkeresésére Böröcz László (I. kerület polgmármestere) a XII. kerület kezdeményezését, majd hozzátette, hogy a Budavári Önkormányzat is emlékművet állít a szomszédunkban zajló háborúban elesett orosz katonáknak és hősöknek.
Dzsokijuing
A szobrot a Civil Összefogás Fórum és a Betlehen Alapítvány által felajánlott adományokból építik, mérete kettő és félszerese lesz a XII. kerületiének.
bobi0092
Amadeus the Young
bobi0092
Dzsokijuing
Szerkesztette: bobi0092
több mint 1 éve
Basszus, már majdnem elhittem.Ez most bobi0092 + kávé, de elsőre simán hihető nem ? 😀Ez most hírcsárda?Nemzeti és európai elkötelezettségből jeles: 24.hu/belfold/2025/03/05/kovacs-gergely-sandor-fegyir-orosz-ukran-haboru-emlekmu/Kirekesztőnek és sértőnek nevezte a Mandiner.hu megkeresésére Böröcz László (I. kerület polgmármestere) a XII. kerület kezdeményezését, majd hozzátette, hogy a Budavári Önkormányzat is emlékművet állít a szomszédunkban zajló háborúban elesett orosz katonáknak és hősöknek.
Dzsokijuing
A szobrot a Civil Összefogás Fórum és a Betlehen Alapítvány által felajánlott adományokból építik, mérete kettő és félszerese lesz a XII. kerületiének.
bobi0092
Amadeus the Young
bobi0092
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ez most bobi0092 + kávé, de elsőre simán hihető nem ? 😀Ez most hírcsárda?Nemzeti és európai elkötelezettségből jeles: 24.hu/belfold/2025/03/05/kovacs-gergely-sandor-fegyir-orosz-ukran-haboru-emlekmu/Kirekesztőnek és sértőnek nevezte a Mandiner.hu megkeresésére Böröcz László (I. kerület polgmármestere) a XII. kerület kezdeményezését, majd hozzátette, hogy a Budavári Önkormányzat is emlékművet állít a szomszédunkban zajló háborúban elesett orosz katonáknak és hősöknek.
Dzsokijuing
bobi0092
Amadeus the Young
több mint 1 éve
sajnos nem.Ez most hírcsárda?Nemzeti és európai elkötelezettségből jeles: 24.hu/belfold/2025/03/05/kovacs-gergely-sandor-fegyir-orosz-ukran-haboru-emlekmu/Kirekesztőnek és sértőnek nevezte a Mandiner.hu megkeresésére Böröcz László (I. kerület polgmármestere) a XII. kerület kezdeményezését, majd hozzátette, hogy a Budavári Önkormányzat is emlékművet állít a szomszédunkban zajló háborúban elesett orosz katonáknak és hősöknek.
Dzsokijuing
bobi0092
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ez most hírcsárda?Nemzeti és európai elkötelezettségből jeles: 24.hu/belfold/2025/03/05/kovacs-gergely-sandor-fegyir-orosz-ukran-haboru-emlekmu/Kirekesztőnek és sértőnek nevezte a Mandiner.hu megkeresésére Böröcz László (I. kerület polgmármestere) a XII. kerület kezdeményezését, majd hozzátette, hogy a Budavári Önkormányzat is emlékművet állít a szomszédunkban zajló háborúban elesett orosz katonáknak és hősöknek.
Dzsokijuing
bobi0092
több mint 1 éve
Nemzeti és európai elkötelezettségből jeles: 24.hu/belfold/2025/03/05/kovacs-gergely-sandor-fegyir-orosz-ukran-haboru-emlekmu/Kirekesztőnek és sértőnek nevezte a Mandiner.hu megkeresésére Böröcz László (I. kerület polgmármestere) a XII. kerület kezdeményezését, majd hozzátette, hogy a Budavári Önkormányzat is emlékművet állít a szomszédunkban zajló háborúban elesett orosz katonáknak és hősöknek.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Nemzeti és európai elkötelezettségből jeles: 24.hu/belfold/2025/03/05/kovacs-gergely-sandor-fegyir-orosz-ukran-haboru-emlekmu/
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
hvg.hu/itthon/20250305_Schmidt-Maria-arra-hivatkozva-tagadna-meg-kozerdeku-adatok-kiadasat-hogy-azokat-kulfoldrol-finanszirozott-ujsag-igenyelte-ebxMariskának valaki elmesélhetné a "közérdekű adat" fogalmát, az külön szép, hogy az ilyen és ehhez hasonló, eleve vesztésre ítélt, sajtó- és adatkikérési pereket is mi fizetjük persze...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Szijjártó: ne nézzük már, ki az agresszor és ki a megtámadott!Ez a helyes idézet:
youtu.be/YvQO7rwg_QU?si=muvS4uNOQjjiLeaE
A király szerepében Petike, a királyfi Zelenszkij, Sir Lancelot pedig Putyin.
Dzsokijuing
coub.com/view/38em99
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2025/03/05/podcast-della-martha-imre-rakosrendezo-donald-trump/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szijjártó: ne nézzük már, ki az agresszor és ki a megtámadott!youtu.be/YvQO7rwg_QU?si=muvS4uNOQjjiLeaE
A király szerepében Petike, a királyfi Zelenszkij, Sir Lancelot pedig Putyin.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Orbán Balázs: Fogadjunk, hogy nem lesz Pride!www.youtube.com/watch?v=3XHCf7v4i5I
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
én hülye beleolvastam Szijjártó fb oldalába... szédületes a sötétség...nem véletlenül mondta baggio, hogy lehet nagy pofáraesések jönnek itt még, iszonyat sok megvezetett, buta ember van még a rossz oldalon, akiket semmivel nem tudsz meggyőzni
több mint 1 éve
Petike nagyot megy...Élvezi, hogy nem csak Lavór ánuszrózsájához fér hozzá.
"A külügyminiszter úr tájékoztatott arról is, hogy az Egyesült Államok átmenetileg leállította az Ukrajnának szánt katonai támogatást. Én pedig tájékoztattam őt arról, hogy Európában, főleg annak nyugati felében egy szervezkedés zajlik Donald Trump és a béketerve ellen - folytatta."
NB2
Remélem sikerült neki Rogánt levetetnie, mert annál fontosabb kérésünk az USA felé most nincs.
több mint 1 éve
Petike nagyot megy..."A külügyminiszter úr tájékoztatott arról is, hogy az Egyesült Államok átmenetileg leállította az Ukrajnának szánt katonai támogatást. Én pedig tájékoztattam őt arról, hogy Európában, főleg annak nyugati felében egy szervezkedés zajlik Donald Trump és a béketerve ellen - folytatta."
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/03/04/dk-tavoltartas-kapcsolati-eroszak-fidesz-szavazas-igazsagugyi-bizottsagsosenem szavaztak meg semmit sem, amit az ellenzék javasolt. ha mégis használható valami, azt saját indítványra terjesztik be, hogy a magukénak hirdethessék.
Beki
több mint 1 éve
Sose volt nála otthon senki..."Az Országgyűlés elnöke arról is beszélt, hogy szerinte Ukrajna a történelemben egy „sosemvolt ország”, aminek a neve is határvidéket jelent."Fupasszmek, Kover Lacanal nagyon elmentek otthonrol.
Ugyanitt felsír Österreich, mint keleti vég.
Amadeus the Young
Lúdas Solymi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
"Az Országgyűlés elnöke arról is beszélt, hogy szerinte Ukrajna a történelemben egy „sosemvolt ország”, aminek a neve is határvidéket jelent."Fupasszmek, Kover Lacanal nagyon elmentek otthonrol.
Ugyanitt felsír Österreich, mint keleti vég.
Amadeus the Young