Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Én ma nem akartam poiltizálni, de reggel buli után felkelve a telefont egyből ez fogadott, és a 21-et különösen kell nézni a júnusi wow után, amikor kurvapontos számokat hoztak.
24.hu/kozelet/2024/10/23/21-kutatokozpont-tisza-part-kozvelemeny-kutatas-tisza-part-fidesz/
dawyd728
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Máshogy értelmezzük a büfészakot, aminek az az oka, hogy két jelentése van. Én nem a diploma hasznosságára használom, hanem a képzés elvégzésének nehézségére, amiben szerintem a legkönnyebbek között lehet, bár csak közvetetett tapasztalataim vannak. De pl. nekem jogi diploma megszerzése után a közgáz is büfészaknak tűnt annyival egyszerűbb volt megcsinálni (ettől még klasszikus büfészaknak nem mondanám a közgázt mielőtt valaki nekem esik).Fenét. Ez is csak olyan mint bármilyen más diploma, lehet így is, meg úgy is megszerezni. Az, hogy a politológusok 95%-a utána semmit nem tud kezdeni a diplomájával annak több köze van az ország méretéhez és a poltikai rendszer struktúrájához, mint a képzéshez.Van egy politológus mesterdiplomája, ami értem, hogy sokak szerint büfé szak,Szerintem nincs olyan, aki szerint nem az. Van politológus barátom, ő is így gondolja és nem is használja semmire a diplomáját.
MC12
Jughead
Az összes politológus úgy kezdi, hogy ő lesz a következő naaaagy kampány guru, naaaagy elemélet kitalàlója, naaagy szakértő, aztán amikor kiderül, hogy ez nem így lesz, akkor jön az, hogy á, semmire nem jó, büfé stb. Miközben csak ez a 95% mérte fel rosszul a piacot és a saját képességeit.
MC12
több mint 1 éve
Fenét. Ez is csak olyan mint bármilyen más diploma, lehet így is, meg úgy is megszerezni. Az, hogy a politológusok 95%-a utána semmit nem tud kezdeni a diplomájával annak több köze van az ország méretéhez és a poltikai rendszer struktúrájához, mint a képzéshez.Van egy politológus mesterdiplomája, ami értem, hogy sokak szerint büfé szak,Szerintem nincs olyan, aki szerint nem az. Van politológus barátom, ő is így gondolja és nem is használja semmire a diplomáját.
MC12
Jughead
Az összes politológus úgy kezdi, hogy ő lesz a következő naaaagy kampány guru, naaaagy elemélet kitalàlója, naaagy szakértő, aztán amikor kiderül, hogy ez nem így lesz, akkor jön az, hogy á, semmire nem jó, büfé stb. Miközben csak ez a 95% mérte fel rosszul a piacot és a saját képességeit.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
"Az egész ország láthatta ki mit csinált az EU-ban" - broáf, az ő beszéde után elkapcsolt az M1 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Húúúúú, jönnek a csodás víziók, a keletről jövő ukrán NATO katonákról és a magyar szabadságharcról...

több mint 1 éve
Van egy politológus mesterdiplomája, ami értem, hogy sokak szerint büfé szak,Szerintem nincs olyan, aki szerint nem az. Van politológus barátom, ő is így gondolja és nem is használja semmire a diplomáját.
MC12
több mint 1 éve
Van egy politológus mesterdiplomája, ami értem, hogy sokak szerint büfé szak, de attól még el kell végezni, és egyébként Deák nem is volt hülye, ha jól rémlik a választási rendszerek összehasonlítása volt az egyik szakdolgozata plusz amikor - nagyon anno - dumáltam vele, abszolút lejött, hogy érti ő - mint a legtöbben - a dolgokat, van eleméleti és gyakorlati tudása, csak az a fránya pénz és a hübrisz.Deák Dani szakértő?Deák Dani szerint a hibrid módszertan valami kuruzslás (a nézőpont pár hónapja állt át erre), Török szerint meg nem a biztos pártválasztók a fontosak jelenleg hanem a teljes népesség (marhaság). Nagyot mennek ma a szakértő kollégák, és hol van még a Pulai - Horn - Závecz hármas….
24.hu/kozelet/2024/10/23/21-kutatokozpont-tisza-part-kozvelemeny-kutatas-tisza-part-fidesz/
dawyd728
MC12
rob3r7o
Egy normális világban Dániel értékes munkákat írna a Politikatudományi Szemlébe, egyrészt-másrésztozna hetente egyszer egy vitaműsorban és magánban péntek este bosszankodna egy sör mellett a Fekete Kutyában hogy nem becsülik meg anyagilag a politológusokat 😊
Szerkesztette: MC12
több mint 1 éve
Sokat látott szakértő, megmondták a TV2n... 😛Deák Dani szakértő?Deák Dani szerint a hibrid módszertan valami kuruzslás (a nézőpont pár hónapja állt át erre), Török szerint meg nem a biztos pártválasztók a fontosak jelenleg hanem a teljes népesség (marhaság). Nagyot mennek ma a szakértő kollégák, és hol van még a Pulai - Horn - Závecz hármas….
dawyd728
MC12
rob3r7o

több mint 1 éve
Deák Dani szakértő?Deák Dani szerint a hibrid módszertan valami kuruzslás (a nézőpont pár hónapja állt át erre), Török szerint meg nem a biztos pártválasztók a fontosak jelenleg hanem a teljes népesség (marhaság). Nagyot mennek ma a szakértő kollégák, és hol van még a Pulai - Horn - Závecz hármas….
dawyd728
MC12
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Deák Dani szerint a hibrid módszertan valami kuruzslás (a nézőpont pár hónapja állt át erre), Török szerint meg nem a biztos pártválasztók a fontosak jelenleg hanem a teljes népesség (marhaság). Nagyot mennek ma a szakértő kollégák, és hol van még a Pulai - Horn - Závecz hármas….
dawyd728
több mint 1 éve
65 felett milyen jol mutat a DK ...
dawyd728
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
dawyd728
4 140

Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
444.hu/2024/10/22/meghalt-a-csadba-akkreditalt-magyar-katonai-attaseFelkészül OG2.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Miért, ha valaki nem akar NER-t, akkor miképp kommunikáljon? Mint mondjuk Hont András? Az szerinted hasznosabb? Vagy neked jobban bejön?Apropó: Hont ma épp megszakértette, hogy Lázár a turul-szobrot azért minősítette műemlékké, hogy így a holnapi Mi Hazánk megmozdulásnak elvegye a tétjét, így pedig MP-é, mint a Fidesz emberéé lesz a legnagyobb tömeg.
Őszentsége Sobri Jóska
Vannak bajok. 😀
több mint 1 éve
Miért, ha valaki nem akar NER-t, akkor miképp kommunikáljon? Mint mondjuk Hont András? Az szerinted hasznosabb? Vagy neked jobban bejön?Ebben nincs vita közöttünk. Ezért nem is MP-mozgására reagáltam, hanem a függetlenobjektív, true-szakértő, csak tudományos alapon kritizáló Ráczra, aki hogy hogynem most csendben van. Dehát ilyen ez ugye.Ez a konkrét téma a választók kb. egy vagy két százalékat érdekli.Nem tudom, de igény az volna rá 😊444.hu/2024/10/22/a-tisza-es-fidesz-ep-kepviseloi-sem-szavaztak-meg-a-35-milliard-euros-hitelt-ukrajnanakRácz dühödt enciklikája az áruló, oroszbérenc, keleti zsoldban álló MP-ről kijött már?
ender1112
MC12
ender1112
MP-nek elég arra vigyázni, hogy ne lehessen egyértelműen összeháborúpártizni, amikor majd 26-ban jön az új atomvilágháborús apokalipszispszichozis - ha jön egyáltalán.
Addig arra kell csak vigyáznia, hogy ne mondjon/tegyen érdemben semmit, ami ráégethető azoknál, akiknek ő a legjobb ajánlat, hogy leváltsa a NER-t/Orbánt, és ő maradjon a Kihívó No.1.
"Valakinek ezt a tetves mocskos geci rendszert meg kell döntenie"
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
több mint 1 éve
De az 🙈Majdnem jó, csak úgy kellett volna, hogy beinvitalod, aztán kilököd az ablakon és utána csukod be. 😊 Persze ha nem földszint 😊Jajj, tegnap hallottam a nyitott ablakon át... Látni nem láttam, de hang alapján egy idősebb faszi osztotta az észt valakinek: "ez az ukrán elnök... Fenyegetőzik, atomháború... Hát mit képzel ez? Ha Brüsszel meg Amerika nem támogatná, kenyere se lenne!"Nem tudom, de igény az volna rá 😊444.hu/2024/10/22/a-tisza-es-fidesz-ep-kepviseloi-sem-szavaztak-meg-a-35-milliard-euros-hitelt-ukrajnanakRácz dühödt enciklikája az áruló, oroszbérenc, keleti zsoldban álló MP-ről kijött már?
ender1112
MC12
ender1112
Inkább becsuktam az ablakot 😂
warr_b
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Majdnem jó, csak úgy kellett volna, hogy beinvitalod, aztán kilököd az ablakon és utána csukod be. 😊 Persze ha nem földszint 😊Jajj, tegnap hallottam a nyitott ablakon át... Látni nem láttam, de hang alapján egy idősebb faszi osztotta az észt valakinek: "ez az ukrán elnök... Fenyegetőzik, atomháború... Hát mit képzel ez? Ha Brüsszel meg Amerika nem támogatná, kenyere se lenne!"Nem tudom, de igény az volna rá 😊444.hu/2024/10/22/a-tisza-es-fidesz-ep-kepviseloi-sem-szavaztak-meg-a-35-milliard-euros-hitelt-ukrajnanakRácz dühödt enciklikája az áruló, oroszbérenc, keleti zsoldban álló MP-ről kijött már?
ender1112
MC12
ender1112
warr_b
több mint 1 éve
Jajj, tegnap hallottam a nyitott ablakon át... Látni nem láttam, de hang alapján egy idősebb faszi osztotta az észt valakinek: "ez az ukrán elnök... Fenyegetőzik, atomháború... Hát mit képzel ez? Ha Brüsszel meg Amerika nem támogatná, kenyere se lenne!"Nem tudom, de igény az volna rá 😊444.hu/2024/10/22/a-tisza-es-fidesz-ep-kepviseloi-sem-szavaztak-meg-a-35-milliard-euros-hitelt-ukrajnanakRácz dühödt enciklikája az áruló, oroszbérenc, keleti zsoldban álló MP-ről kijött már?
ender1112
MC12
ender1112

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ebben nincs vita közöttünk. Ezért nem is MP-mozgására reagáltam, hanem a függetlenobjektív, true-szakértő, csak tudományos alapon kritizáló Ráczra, aki hogy hogynem most csendben van. Dehát ilyen ez ugye.Ez a konkrét téma a választók kb. egy vagy két százalékat érdekli.Nem tudom, de igény az volna rá 😊444.hu/2024/10/22/a-tisza-es-fidesz-ep-kepviseloi-sem-szavaztak-meg-a-35-milliard-euros-hitelt-ukrajnanakRácz dühödt enciklikája az áruló, oroszbérenc, keleti zsoldban álló MP-ről kijött már?
ender1112
MC12
ender1112
MP-nek elég arra vigyázni, hogy ne lehessen egyértelműen összeháborúpártizni, amikor majd 26-ban jön az új atomvilágháborús apokalipszispszichozis - ha jön egyáltalán.
Addig arra kell csak vigyáznia, hogy ne mondjon/tegyen érdemben semmit, ami ráégethető azoknál, akiknek ő a legjobb ajánlat, hogy leváltsa a NER-t/Orbánt, és ő maradjon a Kihívó No.1.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ez a konkrét téma a választók kb. egy vagy két százalékat érdekli.Nem tudom, de igény az volna rá 😊444.hu/2024/10/22/a-tisza-es-fidesz-ep-kepviseloi-sem-szavaztak-meg-a-35-milliard-euros-hitelt-ukrajnanakRácz dühödt enciklikája az áruló, oroszbérenc, keleti zsoldban álló MP-ről kijött már?
ender1112
MC12
ender1112
több mint 1 éve
Nem tudom, de igény az volna rá 😊444.hu/2024/10/22/a-tisza-es-fidesz-ep-kepviseloi-sem-szavaztak-meg-a-35-milliard-euros-hitelt-ukrajnanakRácz dühödt enciklikája az áruló, oroszbérenc, keleti zsoldban álló MP-ről kijött már?
ender1112
MC12
több mint 1 éve
444.hu/2024/10/22/a-tisza-es-fidesz-ep-kepviseloi-sem-szavaztak-meg-a-35-milliard-euros-hitelt-ukrajnanakRácz dühödt enciklikája az áruló, oroszbérenc, keleti zsoldban álló MP-ről kijött már?
ender1112
több mint 1 éve
Mindent mérnek, még a mérést is😉Biztos erről is van statisztika. 😄Erről nem hallottam, de a melegek nagyobb százalékban mérhetően ellenzéki szavazók magyarban. És ezeket a pártokat is a kormány irányítja a háttérből.Az hogy csárdi egy ostoba fasz még nem változtat azon aEz a “meleg blokk” koalícióban van a zsidó gyíkemberekkel is ugye? Hogy a transzvesztita, nemváltó szabadkőművesekről ne is beszéljünk.
TENYen hogy az Unger-Vitézi liberálisnak álcázott meleg blokkot is a rogánék irányítják évek óta.
Ez a lényeg, a többi a gumicsont ami erről eltereli a figyelmet.
ozibozi
MC12
Ez meg tény.
ozibozi
zemanla
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/10/22/csardi-antal-lmp-foto-vitezy-david-rogan-antal-ungar-peter/
Na most akkor mi van? 😀
ender1112
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska