Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem mondtam, hogy nem volt az, de Ronin is látszott hogy azért kellett hozza szerencse.Az volt. Attól függ, hogy áll meg a két golyó az 1. lökés után, egyfalközép vagy ez a háromfal szokott "maradni". Ebben csak az a kockázat, ha a felső ívre löki, mert akkor jön vissza a fekete. Egyébként megy a felső rövidfalra.4.break 66-66 😀Szerintem az direkt lökés volt, amivel behúzta a visszarakott feketét. Pool-versenyeken még alacsonyabb szinten is előfordul ilyen lökés kiszorított helyzetben, ott nem annyira bonyolult megvalósítani, snookerben szerintem top100-200-as tudás kell hozzá a méretek miatt. Mindenesetre én szándékosnak véltem. 😀
Trump elbalfaszkodta ezt a 4.-et, Roninak egyszer peche volt a ráadásban meg nagy mákja 😀
Toca
adam8
A szünetben löketni kellett volna Jimmyvel párat, milyen hatékonysággal működik.
csipkelli
Amúgy simán megérdemelte a nagyon szép zöld eltetel után becsorgott a fehér is ezért lett egyáltalán X.
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Az volt. Attól függ, hogy áll meg a két golyó az 1. lökés után, egyfalközép vagy ez a háromfal szokott "maradni". Ebben csak az a kockázat, ha a felső ívre löki, mert akkor jön vissza a fekete. Egyébként megy a felső rövidfalra.4.break 66-66 😀Szerintem az direkt lökés volt, amivel behúzta a visszarakott feketét. Pool-versenyeken még alacsonyabb szinten is előfordul ilyen lökés kiszorított helyzetben, ott nem annyira bonyolult megvalósítani, snookerben szerintem top100-200-as tudás kell hozzá a méretek miatt. Mindenesetre én szándékosnak véltem. 😀
Trump elbalfaszkodta ezt a 4.-et, Roninak egyszer peche volt a ráadásban meg nagy mákja 😀
Toca
adam8
A szünetben löketni kellett volna Jimmyvel párat, milyen hatékonysággal működik.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 2 éve
hétszilvafás adam8
2 647
4.break 66-66 😀Szerintem az direkt lökés volt, amivel behúzta a visszarakott feketét. Pool-versenyeken még alacsonyabb szinten is előfordul ilyen lökés kiszorított helyzetben, ott nem annyira bonyolult megvalósítani, snookerben szerintem top100-200-as tudás kell hozzá a méretek miatt. Mindenesetre én szándékosnak véltem. 😀
Toca
több mint 2 éve
Azèrt csak szorosabb lett, jó lesz ez 😊 egyik fèl sem hibázhat.
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Jimmyt odaküldhetnék egy asztal mellé, hogy lökdössön 3-falakat.
több mint 2 éve
Akkor Trump és Ronnie, hajrá öregfiú 😛
több mint 2 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Trumpnak a mák után volt esze elszámolni 10-ig, és nyugodtan lökni. Williamsnek kétszer se.Trump rendesen gyakorolhatta idén a mák utáni lökéseket...😀 már McGill ellen ki kellett volna kapnia...na de majd Ronnie intézi a 7,5-es hendit 😀
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Trumpnak a mák után volt esze elszámolni 10-ig, és nyugodtan lökni. Williamsnek kétszer se.
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Nem érdekli a tét, leszarja az eredményt, vagy nem tudom. Tempó, bevállalások, tényleg élmény nézni. 15-15Williams baromi nagyot játszik az 1. szakasz óta, de amiatt csak most érte utol Trumpot. 14-14, szünet után 3 nyert frame a döntőért.Hatalmasat megy Williams, akárki jut innen a döntőbe, a másik joggal lesz baromi csalódott.
csipkelli
somoskovig
több mint 2 éve
Williams baromi nagyot játszik az 1. szakasz óta, de amiatt csak most érte utol Trumpot. 14-14, szünet után 3 nyert frame a döntőért.Hatalmasat megy Williams, akárki jut innen a döntőbe, a másik joggal lesz baromi csalódott.
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Williams baromi nagyot játszik az 1. szakasz óta, de amiatt csak most érte utol Trumpot. 14-14, szünet után 3 nyert frame a döntőért.
több mint 2 éve
Én se bírom annyira Trumpot. De szerintem jelenleg a 2 legjobb Snookeres ő és ihletett Ronnie.Ronnie - Trump döntő gigászi lehetne, de Williams amit este ment az gyönyörű volt.En Ronnie-Williams döntőt szeretnek már az elejétől fogva, ahogy kijött az agrajz, amennyire nem bírtam fiatal korában Williamset, akkora kedvenc lett azóta. Ez a Trump-Selby-Robertson tejfelesszaju vonal nem bejovos, a kinaiakrol nem is beszélve.
Toca
somoskovig
több mint 2 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hát én pont az öregeket unom már, sajnáltam nagyon, hogy Lisowski kiesett. A megmaradtak közül Williamsnek szurkolok, őt kedvelem. 😀
több mint 2 éve
Ronnie - Trump döntő gigászi lehetne, de Williams amit este ment az gyönyörű volt.En Ronnie-Williams döntőt szeretnek már az elejétől fogva, ahogy kijött az agrajz, amennyire nem bírtam fiatal korában Williamset, akkora kedvenc lett azóta. Ez a Trump-Selby-Robertson tejfelesszaju vonal nem bejovos, a kinaiakrol nem is beszélve.
Toca
több mint 2 éve
Ronnie - Trump döntő gigászi lehetne, de Williams amit este ment az gyönyörű volt.
több mint 2 éve
Ez a 16. frame eléggé.Tegnap este a 7-1 vs 4-4 után nem gondoltam, hogy Williamsnek nagyobb esélye lesz a döntőre, mint Higginsnek. Elképesztő volt ma a délutáni és az esti session is.
Komoly lett. Higgins frameballja óriási hiba, adott Ronnienak esélyt villogni. Megtette.
csipkelli
több mint 2 éve
no
7 279
Most már második évben nézem a vb-t, jó ez a sport, csak egy shot clock kéne bele, elkerülendő a 3 perces gondolkodásokat, meg az asztal négyszeri körüljárását.van olyan esemeny, de ez nem az a jatek. Es pl a fociban az elcsalt 30 perc teljesen megszokott, itt egy hiba a jatszmaveszteshez vezet.
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Most már második évben nézem a vb-t, jó ez a sport, csak egy shot clock kéne bele, elkerülendő a 3 perces gondolkodásokat, meg az asztal négyszeri körüljárását.
több mint 2 éve
azért Robertsonnak leesett egy 147 😀Annyira Higginst sem fogom bánni ha úgy alakul. Csak Binghamet vagy Yaot ne ha egy mód van rá 😛 Jó vb egyébként, nincsenek feltéletlenül nagy breakek, de volt jó néhány látványos megoldás.www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-ronnie-osullivan-a-hetedik-vb-cimere-hajt-2886911hát az már nem lesz, de Ronnie már ott van az elődöntőben, mondjuk Higgins ellen mostanában inkább nem megy neki, mint igen...
Indul a buli én egy Selby Ronnie döntőt favorizálnék 😛
dande
slowmotion
dande
több mint 2 éve
Annyira Higginst sem fogom bánni ha úgy alakul. Csak Binghamet vagy Yaot ne ha egy mód van rá 😛 Jó vb egyébként, nincsenek feltéletlenül nagy breakek, de volt jó néhány látványos megoldás.www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-ronnie-osullivan-a-hetedik-vb-cimere-hajt-2886911hát az már nem lesz, de Ronnie már ott van az elődöntőben, mondjuk Higgins ellen mostanában inkább nem megy neki, mint igen...
dande
slowmotion
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-ronnie-osullivan-a-hetedik-vb-cimere-hajt-2886911hát az már nem lesz, de Ronnie már ott van az elődöntőben, mondjuk Higgins ellen mostanában inkább nem megy neki, mint igen...
dande
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-ronnie-osullivan-a-hetedik-vb-cimere-hajt-2886911Indul a buli én egy Selby Ronnie döntőt favorizálnék 😛