NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Darts
20 feliratkozó
28 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#17 Peter Wright: Mikey
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
Menetrend:
Péntek délután
1. meccs : #9 Damon Heta vs Luke Woodhouse
2. meccs : #7 Jonny Clayton vs #26 Daryl Gurney
3. meccs : #8 Stephen Bunting vs Madars Razma
Péntek este
1. meccs : #10 Gerwyn Price vs #23 Joe Cullen
2. meccs : Jermaine Wattimena vs #17 Peter Wright
3. meccs : #1 Luke Humphries vs Nick Kenny
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 6 éve
goldenarrowschannel.info/stream1.htmlKöszi Mindenkinek, ez lesz szerintem a befutó 😊
ez mondjuk csúszik
Löfli
Bébé
több mint 6 éve
nesztek, sport1 streamwww.youtube.com/watch?v=6AlpcaLAMNQ
aztán legyen pofátok a Rose Bowlt is nézni ám :p
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ace Stream: 1c14883164419285b005a7f96d502489e80b8dc4Kezdődik!!!Linkje van esetleg valakinek?
gaben
Bébé
több mint 6 éve
kiváncsi vagyok, hogy most is Cross mellé áll-e a közönség, mint MvG ellen (nem hiszem 😊)
több mint 6 éve
Igen, valóban.Nem igazán vagyok otthon a témában, de nincsen TV előfizetésem.Linkje van esetleg valakinek?Sport1 adja.
Bébé
Horizon go? Tv go?
Sobri Jóska
Ahogy néztem ezekhez valami kéne.
Bébé
Esetleg:
elokozvetites.com/sport1-tv-sport-1-televizio-adas-eloben-kozvetites-online-live-stream-elo.html
több mint 6 éve
Nem igazán vagyok otthon a témában, de nincsen TV előfizetésem.Linkje van esetleg valakinek?Sport1 adja.
Bébé
Horizon go? Tv go?
Sobri Jóska
Ahogy néztem ezekhez valami kéne.
több mint 6 éve
Hajrá Öreg, távozzon diadallal. Bár ez a döntő szerintem már felér azzal, voltak nála esélyesebbek is. Akkor sem bosszankodok, ha Cross nagy játékkal nyer, mert abszolút megérdemelné ilyen játékkal, mint az eddigi.Beszarás amúgy, hogy Cross kb. 2 éve egy amatőr tornán tűnt fel 😀
Dehát a villanyszerelők jól bírják a feszültséget 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Sport1 adja.Kezdődik!!!Linkje van esetleg valakinek?
gaben
Bébé
Horizon go? Tv go?
több mint 6 éve
Kezdődik!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Lehet meg kellene néznem ismétlésben???sport2-n most megy és akkor nem is kell keresgélni
gaben
több mint 6 éve
1x a bullra ha jól emlékszem1) Mindenki hozta a saját szettjét, és ebből a szempontból is Cross volt előnyben.Egyébként az szerintetek miért lehet, hogy pl 4-4 / 0-2-nél (tehát Cross előnynél) is Gerwen-re 1.4, Cross-ra 2.7 volt az odds? (Már persze ha lehet hinni a magyar közvetítésnek).Mert MvG a világ legjobb játékosa.
H_Marko
És milyen igazuk volt a fogadóirodáknak, hiszen ilyen állásról is az ő kezében volt a meccs.
Jughead
2) Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de azért mintha Crossnak előbb lett volna (kétszer is) meccsnyila.
3) Egyébként én azt tudom elképzelni, hogy nem olyan arányban jöttek be a fogadások, ahogy az a fogadóirodának jó lett volna és így akarták kiegyenlíteni a dolgot :/
H_Marko
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
1) Mindenki hozta a saját szettjét, és ebből a szempontból is Cross volt előnyben.Egyébként az szerintetek miért lehet, hogy pl 4-4 / 0-2-nél (tehát Cross előnynél) is Gerwen-re 1.4, Cross-ra 2.7 volt az odds? (Már persze ha lehet hinni a magyar közvetítésnek).Mert MvG a világ legjobb játékosa.
H_Marko
És milyen igazuk volt a fogadóirodáknak, hiszen ilyen állásról is az ő kezében volt a meccs.
Jughead
2) Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de azért mintha Crossnak előbb lett volna (kétszer is) meccsnyila.
3) Egyébként én azt tudom elképzelni, hogy nem olyan arányban jöttek be a fogadások, ahogy az a fogadóirodának jó lett volna és így akarták kiegyenlíteni a dolgot :/
több mint 6 éve
Lehet meg kellene néznem ismétlésben???hát ha nem láttad (Óriási hiba!!!!!), akkor mindenképp, ha láttad akkor is 😀
gaben
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Lehet meg kellene néznem ismétlésben???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
és hamarabb is fog kiégni, lásd brady :dEgyébként jó látni, hogy jönnek az ilyen fiatalok, mint Lewis meg Cross, és ennek mindenki örül, mert őrségváltás stb., de megjegyezném, hogy MvG ugyanannyi idős, mint ők. 😀Nem teljesen, mert Crossnál másfél, Lewisnál 2 és fél évvel idősebb 😀
Jughead
Amúgy valóban, de mivel ő kb serdülő kora óta benne van a körforgásban, így fel sem tűnik.
Bálesz
smithnél 2 évvel, van den berghnél meg hattal(!!!) idősebb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Egyébként jó látni, hogy jönnek az ilyen fiatalok, mint Lewis meg Cross, és ennek mindenki örül, mert őrségváltás stb., de megjegyezném, hogy MvG ugyanannyi idős, mint ők. 😀Nem teljesen, mert Crossnál másfél, Lewisnál 2 és fél évvel idősebb 😀
Jughead
Amúgy valóban, de mivel ő kb serdülő kora óta benne van a körforgásban, így fel sem tűnik.
Szerkesztette: Bálesz
több mint 6 éve
Jughead
5 288
Egyébként az szerintetek miért lehet, hogy pl 4-4 / 0-2-nél (tehát Cross előnynél) is Gerwen-re 1.4, Cross-ra 2.7 volt az odds? (Már persze ha lehet hinni a magyar közvetítésnek).Mert MvG a világ legjobb játékosa.
H_Marko
több mint 6 éve
Egyébként az szerintetek miért lehet, hogy pl 4-4 / 0-2-nél (tehát Cross előnynél) is Gerwen-re 1.4, Cross-ra 2.7 volt az odds? (Már persze ha lehet hinni a magyar közvetítésnek).
több mint 6 éve
Itt a topikja, akkor uccu neki, kezdjünk szervezni 😊Szintén 😊Ha kell egy utolsó helyezett, akkor jelentkeznék 😀na akkor januárban megyünk dobálni egyet? 😊Én hivatalosan is megpróbálnám újra életre hívni a Bowl.hu PL-t
Löfli
Farky
Bálesz
StormST
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Végre, végre!! Ebben a meccsben minden szépsége benne volt a sportágnak! És végre elkapták a malacfejűt is, de jó volt látni!
több mint 6 éve
Szintén 😊Ha kell egy utolsó helyezett, akkor jelentkeznék 😀na akkor januárban megyünk dobálni egyet? 😊Én hivatalosan is megpróbálnám újra életre hívni a Bowl.hu PL-t
Löfli
Farky
Bálesz
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!