Darts
20 feliratkozó
25 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#17 Peter Wright: Mikey
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
Menetrend:
Hétfő délután:
1. meccs : #31 Krzysztof Ratajski vs Alexis Toylo
2. meccs : #21 Andrew Gilding vs Martin Lukeman
3. meccs : #18 Josh Rock vs Rhys Griffin
4. meccs : #7 Jonny Clayton vs Mickey Mansell
Hétfő este:
1. meccs : #28 Gian van Veen vs Ricardo Pietreczko
2. meccs : #26 Daryl Gurney vs Florian Hempel
3. meccs : #6 Dave Chisnall vs Ricky Evans
4. meccs : #5 Rob Cross vs Scott Williams
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
Alapvetően tényleg bejött, amit írtál, jó meccsek voltak. Rodriguez sajnos elchokerkedte, amikor a döntő szettért dobhatott.OK, visszaszívom.Van der Voort Hoppon maradt (as I predicted)."Képes lehet megszorítani" = as I predicted. TIL 😊
empty taxi
Jakehomer
Ellenben Rodrigueznél maximálisan bejött 😛
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
OK, visszaszívom.Van der Voort Hoppon maradt (as I predicted)."Képes lehet megszorítani" = as I predicted. TIL 😊
empty taxi
Jakehomer
Ellenben Rodrigueznél maximálisan bejött 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Van der Voort Hoppon maradt (as I predicted)."Képes lehet megszorítani" = as I predicted. TIL 😊
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Van der Voort Hoppon maradt (as I predicted).
Madden hates me.
több mint 8 éve
Megölték a bulit 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Wardy
11
Egyébként úgy érzem, addig korrekt tippelni, amíg egy tippelőnek se esett ki versenyzője.Ez esetben +1 MvG. Minden mellette szól: kiváló forma, határtalan önbizalom, könnyű ág és hozzá még igencsak motivált is.
Szóval amíg mindenki bent van, addig tippelhet bárki bátran.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Elég egyértelmű meccsek lesznek maRodriguez és Hopp sztem képes lehet megszorítani az ellenfelét, a másik 2 valóban fix 1-esnek tűnik.
Jelle Klaasen (10) v Jeffrey de Graaf
Vincent van der Voort (20) v Max Hopp
Dave Chisnall (7) v Rowby-John Rodriguez
Kim Huybrechts (13) v James Wilson
Farky
Madden hates me.
több mint 8 éve
Elég egyértelmű meccsek lesznek maJelle Klaasen (10) v Jeffrey de Graaf
Vincent van der Voort (20) v Max Hopp
Dave Chisnall (7) v Rowby-John Rodriguez
Kim Huybrechts (13) v James Wilson
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Az első a kalapban 😀 Sima 3-0 😀James Wade! 😀 Még valaki aki neki szurkol? Remélem sikerül maradandót alkotnia végreÉn mindig neki szurkolok. Sajnos a játéka nagyon függ az állapotától, de remélem most jó a polaritása 😊
Volford
Simán benne van valóban, hogy már ma kiesik, de nyomok egy bold-predictiont: negyeddöntőbe jut!
H_Marko
több mint 8 éve
Azért ahhoz h negyeddöntőbe jusson a mai meccsen kívül csak Steve Beatont ill. papírforma szerint Michael Smitht kell elvernie, annyira ez nálam nem bold 😊James Wade! 😀 Még valaki aki neki szurkol? Remélem sikerül maradandót alkotnia végreÉn mindig neki szurkolok. Sajnos a játéka nagyon függ az állapotától, de remélem most jó a polaritása 😊
Volford
Simán benne van valóban, hogy már ma kiesik, de nyomok egy bold-predictiont: negyeddöntőbe jut!
H_Marko
| Rögvest érkezik Mócsa Úr, mint Michael Smith magyarországi pallósa 😀 |
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
James Wade! 😀 Még valaki aki neki szurkol? Remélem sikerül maradandót alkotnia végreÉn mindig neki szurkolok. Sajnos a játéka nagyon függ az állapotától, de remélem most jó a polaritása 😊
Volford
Szerkesztette: H_Marko
több mint 8 éve
Szerintem Wade ma kiesikNem elképzelhetetlen, bár szerintem most összeszedett, nincs pszihés gondja, már amennyire ezt objektiven meg eleht itélni abból a pár mondatból amit az utóbbi időben hallottam nyilatkozni. Én bizom benne !
Farky
több mint 8 éve
Szerintem Wade ma kiesik
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
James Wade! 😀 Még valaki aki neki szurkol? Remélem sikerül maradandót alkotnia végre
több mint 8 éve
Legyen Peter Wright
több mint 8 éve
Egyébként úgy érzem, addig korrekt tippelni, amíg egy tippelőnek se esett ki versenyzője.és a tippek közül leghamarabb kiesőre is tippelünk? 😊
Szóval amíg mindenki bent van, addig tippelhet bárki bátran.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
legyen nekem Barneveld. Tippmixen is megraktam 40x penz volt, hatha😊
több mint 8 éve
Egyébként úgy érzem, addig korrekt tippelni, amíg egy tippelőnek se esett ki versenyzője.Szóval amíg mindenki bent van, addig tippelhet bárki bátran.
több mint 8 éve
Zseniális Barneveld mezének a hátulján az a vigyorgó Béni 😀
Madden hates me.
több mint 8 éve
egy vitorlás versenyen mit lehet élvezni?😊főleg egy ilyen "röviden"?😀
több mint 8 éve
és hol vannak a Vendée Globe versennyel kapcsolatos mély elemzések, esélylatolgatások?Jogos.. úgyhogy akkor emelek 😛www.youtube.com/watch?v=MSy3_XMcxfE(elmult ket evben asszem jol tippeltem)Nyet. Tavaly Klaasenre tippeltél. Markó, Shilkor, Jakehomer és jómagam találtuk el Garyt.
Igor
2 éve valóban te és Löfli találtad el az Anderson-győzelmet.
Szívesen. 😊
empty taxi
És Klaasen nem menetelt nagyot? Mindkétszer telibe lőttem a meglepetésembert.. tavaly nem volt nagy kunszt már Garyre voksolni..
(amúgy úgy rémlik sztem Anderson és közte filóztam, még ha a végén Klaasent írtam be..)
Mindegy, a lényeg az, hogy mindkét bőven tipp jobb volt mint a standard, Taylor-MVG tippek.. 😛
Igor
Tito05
www.youtube.com/watch?v=TjiEN8PrmzE
Igor
lehet megvan az első olyan rétegsport amit még Igor Te sem követsz teljes alapossággal? 😉
több mint 8 éve
Snakebite-ra mehet még egy szavazat??
több mint 8 éve
Nem semmi meccs volt ez, nem vágtam, hogy cullen így tud dartsozni 😀megtettem őt is 2,15-ért elég jó biznisz volt
peach
több mint 8 éve
Nem semmi meccs volt ez, nem vágtam, hogy cullen így tud dartsozni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Én bírom Lewist, de szerintem a 8ba jó ha bejutA Cullen-Cadby meccs győztesével fog játszani, utána meg papírforma szerint Barneveld érkezik...
Farky
Madden hates me.