NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
2
2
2:20
Darts
20 feliratkozó
25 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#17 Peter Wright: Mikey
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
Menetrend:
Hétfő délután:
1. meccs : #31 Krzysztof Ratajski vs Alexis Toylo
2. meccs : #21 Andrew Gilding vs Martin Lukeman
3. meccs : #18 Josh Rock vs Rhys Griffin
4. meccs : #7 Jonny Clayton vs Mickey Mansell
Hétfő este:
1. meccs : #28 Gian van Veen vs Ricardo Pietreczko
2. meccs : #26 Daryl Gurney vs Florian Hempel
3. meccs : #6 Dave Chisnall vs Ricky Evans
4. meccs : #5 Rob Cross vs Scott Williams
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
Ha Markó dobja.Az a 9 nyilas Adrian Lewistől nem semmi volt.Melyik kilenc nyilas "semmi"?
Coolearie
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
lolAz a 9 nyilas Adrian Lewistől nem semmi volt.Melyik kilenc nyilas "semmi"?
Coolearie
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Az a 9 nyilas Adrian Lewistől nem semmi volt.Melyik kilenc nyilas "semmi"?
Coolearie
több mint 8 éve
Az a 9 nyilas Adrian Lewistől nem semmi volt.aranyos amúgy ahogy a kommentátorok számolják hogy
Coolearie
úgymond kinek hány 9 nyilasa van közülük!! 😊
több mint 8 éve
Az a 9 nyilas Adrian Lewistől nem semmi volt.
több mint 8 éve
Taylor! Lewis!!! Csak Gary hibázott.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
szombaton kezdődik a snooker-vb, most folynak a selejtezők.a második körben Ebdon, a 2002-es világbajnok, Gerard Greene-nel meccselt. az első két frame-et Ebdon nyerte - aztán a következő nyolcat Greene. onnan 3-8, 3-9, aztán 5-9. na itt mentem el lefeküdni, elkönyvelve, hogy lefőtt a kávé Ebdonnak (meg a szelvényem is elment).
aha. 3-9-ről nyert egymás után hét frame-et, és épphogy becsusszant a harmadik körbe.
több mint 8 éve
Az elődöntő után mit lehetne erre mondani? 😀😀😀Samuels előtt le a kalappal, végigcipelte a válogatottat a hátán, 11-3-ról, wow.. úgy hogy Gayle és Simmons semmit se csinált. Braithwaite, már amit dobott az se volt csúnya (kiszedte Buttlert és Root-ot pl, az utolsó kulcswicket, nagyon jó economy rate-tel), az az utolsó over meg nem normális-kategória, mégha a négyből három elég szar labda is volt.. klasszikus Windies-módra golfozta a hatosokat 😊
Hullámvasút ehhez képes Hortobágy. A vége meg a '99-es BL döntőt idézte. EL-KÉ-PESZ-TŐ!!!
Carlos Brathwaite, remember the name!
www.icc-cricket.com/world-t20/videos/media/id/8769/the-final-thrilling-12-balls-of-the-2016-final-including-brathwaites-four-sixes
Ezután mondja azt vki, a krikett unalmas. Kiröhögöm! 😀
A meccs alatt először Badree, majd Buttler és Root tűnt MVP esélyesnek, aztán jött Samuels és a végén Brathwaite, aki ugyan nem lett man of the match, de a hős mindenképp.
dawyd728
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Figyelmetlen voltál. A hsz magában rejti a megfejtést. 😉Az elődöntő után mit lehetne erre mondani? 😀😀😀De végülis ki nyert?
Hullámvasút ehhez képes Hortobágy. A vége meg a '99-es BL döntőt idézte. EL-KÉ-PESZ-TŐ!!!
www.icc-cricket.com/world-t20/videos/media/id/8769/the-final-thrilling-12-balls-of-the-2016-final-including-brathwaites-four-sixes
A meccs alatt először Badree, majd Buttler és Root tűnt MVP esélyesnek, aztán jött Samuels és a végén Brathwaite, aki ugyan nem lett man of the match, de a hős mindenképp.
dawyd728
Sobri Jóska
több mint 8 éve
soha nem értem miért trollkodsz...Az elődöntő után mit lehetne erre mondani? 😀😀😀De végülis ki nyert?
dawyd728
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Az elődöntő után mit lehetne erre mondani? 😀😀😀De végülis ki nyert?
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Az elődöntő után mit lehetne erre mondani? 😀😀😀Hullámvasút ehhez képes Hortobágy. A vége meg a '99-es BL döntőt idézte. EL-KÉ-PESZ-TŐ!!!
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Fletcher sérülése talán lehető legjobbkor jött, ha lehet ilyet mondani. 😀 Simmons óriásit játszott a helyén. Charles is végre vmi nagyot durrantott. Russell meg Russell. Boom or bust.Én upsetet érzek (legalábbis reménykedem), ha a Windies odacsap valahol, ez lesz az, itt és most.. Gayle-t pihentették a 47 labdás centuryje óta (még Mr. Kohlinak se volt 200 feletti strike rate-je..)Sima Új-Zéland 😀 de a Windies - India az viszont nagy meccs volt.
Fletcher és Yuvraj sérültek ha jól olvastam, ez mondjuk inkább Windiesnek hátrány.. hát, nem lesz könnyű 😕
A másik oldalon sima Új-Zéland győzelem, és szerintem ők behúzzák a döntőt is majd, magasan a legmélyebb csapat.
Igor
Igor
Amúgy, ami mázlija volt a Windies-nek, én inkább angolokra tennék.
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Most jutottam el oda, h végignéztem mindkét elődöntőt. Tombol bennem az adrenalin. 😀Samuels kiesésénél 10-90-et adtam WI-nek. Onnan visszajönni. Az a két no ball és a Kohli elkapás, ami végül 6-os lett... Nagyon meleg volt. Tényleg, aki nem látta nézze meg, brutális meccs volt. Pár éve IPL döntő volt ehhez fogható.
www.espncricinfo.com/indian-premier-league-2014/engine/current/match/734049.html
Innentől a döntő örömjáték lesz, legyen bármi a vége. Főleg, mert egyik haveromnál nézem, aki megrögzött angol fan. Részemről hadd örüljön. A rugby vagy fociban úgy sincs sikerélménye.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
Én upsetet érzek (legalábbis reménykedem), ha a Windies odacsap valahol, ez lesz az, itt és most.. Gayle-t pihentették a 47 labdás centuryje óta (még Mr. Kohlinak se volt 200 feletti strike rate-je..)Sima Új-Zéland 😀 de a Windies - India az viszont nagy meccs volt.
Fletcher és Yuvraj sérültek ha jól olvastam, ez mondjuk inkább Windiesnek hátrány.. hát, nem lesz könnyű 😕
A másik oldalon sima Új-Zéland győzelem, és szerintem ők behúzzák a döntőt is majd, magasan a legmélyebb csapat.
Igor
több mint 8 éve
Mi mással is ejthette volna ki Taylor Smitht 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Azért az duurva hogy Anderson 8-ról nem tudott kiszállni 😀
több mint 8 éve
Lecsó
3 119
Köszi, alaposabban utánna kell járnom mert ez nagyon durva😮Szerintem kezd el nézni, még ha nem is érted, közben olvasgass utána és egy test match végére kb megvilágosulsz. 😊
De mindenkinek ment a pacsi!
Coolearie
Én tavaly Channel Islands-en kezdtem el nézni, akkor volt a The Ashes, és minden kocsmában az ment, szóval nem volt választásom.... De legalább volt hangulat.
több mint 8 éve
Én upsetet érzek (legalábbis reménykedem), ha a Windies odacsap valahol, ez lesz az, itt és most.. Gayle-t pihentették a 47 labdás centuryje óta (még Mr. Kohlinak se volt 200 feletti strike rate-je..)Fletcher és Yuvraj sérültek ha jól olvastam, ez mondjuk inkább Windiesnek hátrány.. hát, nem lesz könnyű 😕
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Kialakult az elődöntők párosítása:Új-Zéland - Anglia (szerda 14:30 CET)
Karib-térség - India (csütörtök 14:30 CET)
Tippre Új-Zéland - India döntőn, a hazaiak nyernek majd jövő vasárnap. Fura egy történet lenne, ahogy Bangladesh ellen a kiesés torkából visszatérve, a mai ausztrál verés és a tavalyi egynapos vb siker után, ezt is behúznák.
Ja és Virat Kohli tényleg isteni.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
Thornton se normális van 50-e azt megcsinálja T10 D10-zel 2 nyilból 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mennyire kell nyomorultnak lenni egy ilyen kinézethez???Hajrá Phil!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Barney b@szod, kiszálló!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Thornton 2014. május 1-e után nyert ismét PL meccset 😀 igaz, tavaly nem játszott, de most is sikerült majdnem elbasznia 5-2-ről 😀
több mint 8 éve
Köszi, alaposabban utánna kell járnom mert ez nagyon durva😮De mindenkinek ment a pacsi!