NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Darts
17 feliratkozó
10 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, ervinator, JéBé, Matthew99, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: deyell, iktriad, Jughead, Toca
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#21 Dave Chisnall: dande
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead
#4 Stephen Bunting: Bálesz
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Willie Parker
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#21 Dave Chisnall: dande
#22 Daryl Gurney: Sonics
#30 Peter Wright: ervinator, warr_b
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 12 éve
ugye? az a szemét 4-es szektor 😀
több mint 12 éve
a kevesebb hajjal rendelkező finn egy az egyben Gyula.
több mint 12 éve
Damn, lemaradtam, a holland-polákba kapcsolódtam bele.Igazából ez elég vicces meccs, a gyengébb német/finn elég ótvar szinten dobál 😀Igornem tudom láttad-e az ausztrál-horvátot, de ott mindkettő kockának nagyon varázslatos technikája volt. a te dobómozdulatod tankönyvbe illő azokhoz képest 😀shawnka
Na még a végén meccs lesz.... csak mondanom kellett, kezdenek beindulni.
Mondjuk ez a másik finn is érdekesen dob.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Igazából ez elég vicces meccs, a gyengébb német/finn elég ótvar szinten dobál 😀Igornem tudom láttad-e az ausztrál-horvátot, de ott mindkettő kockának nagyon varázslatos technikája volt. a te dobómozdulatod tankönyvbe illő azokhoz képest 😀
több mint 12 éve
Igazából ez elég vicces meccs, a gyengébb német/finn elég ótvar szinten dobál 😀Komulának kb. egyedül kell megnyernie, és így is meg fogja. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
jó ez a tag team verseny, szeretni fogom ezt a VB-t 😀
több mint 12 éve
Nem tud dobni a röhögéstől, beszarok ezen a két hollandon 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
tessék, meg is érkezett MvG 😊
több mint 12 éve
Ez egy fasza meccs lesz... Mike sehol, a polákok vérszagot éreznek, Barney meg helyrerakja őket. 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
MAGNIFICENT MICHAEL VAN GERWEN ! 😀megdobja most 😛
Ezt a 17 nyilat egész életemben elnézném. Egy kibaszott zseni.berger90
több mint 12 éve
MAGNIFICENT MICHAEL VAN GERWEN ! 😀Ezt a 17 nyilat egész életemben elnézném. Egy kibaszott zseni.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Lewis tajparaszt beszédstílusát még mindig nem tudom hova tenni. Taylor meg teljesen jogosan volt mérges rá.
több mint 12 éve
és mindez Németországban.. beszarás 😊
több mint 12 éve
azért a végére odarakták magukat 😀utána pedig Barney és Mighty Mike, az se lesz piskóta.
jönnek az angolok!shawnka
Mindig jövőre
több mint 12 éve
azért a végére odarakták magukat 😀jönnek az angolok!
több mint 12 éve
Kezd izzasztó lenni ez a meccs a skótoknak, 4-0-ról 4-3.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
áh, Whitlock 😀 zseni a faszi.shawnkaNicholson már megint nem tud kiszállni... Whitlock az isten.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
áh, Whitlock 😀 zseni a faszi.
több mint 12 éve
tévedtem, most még az ausztrálok jönnek. 😀www.firstrow1.eu/watch/166535/1/watch--pdc-world-cup-of-darts,-germany---group-matches,-day-1.html
több mint 12 éve
elkezdődött a World Cup of Darts. most megy egy remek Wales-Spanyolország rangadó, de utánuk jönnek a hollandok a lengyelek ellen, de lesz még Phil Taylor-Adrian Lewis páros a japánok ellen is.
több mint 12 éve
Pénteken PDC-versenyen játszik Bezzeg Nándor és Mészáros Zsolt, a World Cup of Darts-on.Azon szörnyülködtem, hogy ha sikerülne behúzni a második helyet a csoportban (nyilván a kenguruk behúzzák a sajátjukat), akkor a mieink Whitlock-ék ellen játszanak egyet... bővebb infó a dartsvilag.hu-n, remek írásokkal.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Rapport Ricsi 16 évesen megnyerte a holland tatasteel szupertorna B-csoportját, ami bravúros teljesítmény, így jövőre az A-csoportba automatikus meghívása lesz, és kipróbálhatja magát a sakk elitje ellen is! Dupla zárójel, hogy Carlsen meg 7 győzelemmel nyerte a nagytornát 6 döntetlen mellett...sportgeza.hu/sakk/2013/01/29/a_tabla_mellett_kijon_az_allat_belolem/
www.chessgames.com/perl/chess.pl?tid=80073&crosstable=1
www.rapportrichard.hu/
www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=6165
www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=6230DoM

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem Players? en.wikipedia.org/wiki/Gentlemen_v_PlayersSchleckde, király vagy, köszi 😊
több mint 12 éve
pont a krikett is benne van a topik nevében, szal itt kérdeznék. 1970-ig gentlemennek hívtak az amatőr játékosait a sportnak, de mi volt a neve a profiknak? könnyítésnek csak három közül kell választani: staff, workers, players. (én a középsőre tippelek, de rövid és felületes keresés után nem találtam ilyenre utalót jelet 😀)kristofNem Players? en.wikipedia.org/wiki/Gentlemen_v_Players