Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
lemaradtam, miért álltak föl a kezdőkör szélére?A napokban megkéselt rendőr, és felesége miatt.
Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 330
lemaradtam, miért álltak föl a kezdőkör szélére?csak a szokásos: terrorista támadás
Löfli
több mint 8 éve
lemaradtam, miért álltak föl a kezdőkör szélére?
több mint 8 éve
Kezdők (jobboldalról -» balra (én így szeretem leírni)) :Franciao.: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Kanté, Matuidi - Coman, Payet, Martial - Giroud
Albánia : Berisha - Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli - Lila, Abrashi, Kukeli, Memushaj, Lenjani - Sadiku
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
dr0725
482
Az kemény, hogy se Pogba, se Griezmann nem kezd.Martial leiskoláz majd mindenkit. 😉
Hanni
több mint 8 éve
mindenhol Franciaországot tippeltem 2-0-val, szóval tuti X lesz.. nem egy sikeres nap ez.meglesz az 2-0 😉
gamerkr
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Fiola kivételével mindenki edzhetett ma, ő viszont nem biztos, hogy játszhat szombaton. az izlandi bal oldal nekem veszélyesebbnek tűnt, így különösen fontos lenne, hogy rendbe jöjjön, Besének azért még elég mély lenne ez a víz.az a boka pedig nem nézett ki jól...én azt hittem rögtön lecserélik, de így még van azért remény, hogy sok fáslival és egy kis fájdalomcsillapítással pályára lépjen.
kristof
több mint 8 éve
mindenhol Franciaországot tippeltem 2-0-val, szóval tuti X lesz.. nem egy sikeres nap ez.én az első gólt a ruszkikra tettem, az bukó. viszont 10 másodperccel maradtam le a szlovák második góllal, pont lezárt a rendszer...
gamerkr
viszont a román első gólt eltaláltam o_o
több mint 8 éve
mindenhol Franciaországot tippeltem 2-0-val, szóval tuti X lesz.. nem egy sikeres nap ez.
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-orosz-fanatikusok-edzesben-igy-keszultek-az-eb-balhera-2507211értelem nélkül hogy lehet értelmesen eltölteni az időt? az egy kiszabott összeférhetetlenség...
Bammeg, lehetne értelmesebben is tölteni az időt, na mindegy...
Vrij6
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-orosz-fanatikusok-edzesben-igy-keszultek-az-eb-balhera-2507211Bammeg, lehetne értelmesebben is tölteni az időt, na mindegy...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Az kemény, hogy se Pogba, se Griezmann nem kezd.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Fiola kivételével mindenki edzhetett ma, ő viszont nem biztos, hogy játszhat szombaton. az izlandi bal oldal nekem veszélyesebbnek tűnt, így különösen fontos lenne, hogy rendbe jöjjön, Besének azért még elég mély lenne ez a víz.
több mint 8 éve
hát egyik csapat se hajtotta túl magát az egyenlítő gól után, gondolom felesleges volt kockáztatniuk, szinte biztos, hogy mindkét csapat továbbjut 4-4 ponttalpersze röhögni fogok, ha albánia megveri a románokat 😀
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Az a baj, hogy ez a svájc most annyira szar, hogy új hc-t fognak kapni a vb selejtezőkre akivel nyílván majd megtáltosodnak...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
jó meccs volt
több mint 8 éve
Ha egy csapatnak nem jó a döntetlen, miért a 91. percben cserél csatárt, mint most a svájciak?Embolot már becserélték Seferovic helyett
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Ha egy csapatnak nem jó a döntetlen, miért a 91. percben cserél csatárt, mint most a svájciak?
több mint 8 éve
Langnak nem volt elég a tegnapi meccs, újított egy parókát, meg egy kis műszakállt : D
több mint 8 éve
ghstzR
1 279
Erik mar az a svajci gol 😊 shaqiri tenyleg nagyon gyatran tolja, nem tudom mi tortent vele...
több mint 8 éve
Mikey
18 753
kezdek meggyőződni abban, hogy Shaqirinek nagyobb a füstje, mint a lángja. már a sztókszitiben is tett ezért, de itt az EB-n konkrétan kritikán aluli amit csinál.
több mint 8 éve
Mehmedi mekkora gól 😀
több mint 8 éve
Mikey
18 753
El vannak tolódva a románok. Szégyelljék magukat.
több mint 8 éve
A Román Tudományos Akadémia minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a románok és a rómaiak közös gyökerekkel rendelkeznek: kutatásaik alapján az a bizonyos farkas nem két, hanem 3 gyereket nevelt; Romulust, Remust és Romanust. De Romanusnak már nem jutott tej, csak az apja f@sza, ezért is hívják őket dákó románoknak. xDu.i.: Szeretnék saját magamtól is elhatárolódni 😀 😀