Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
igazolni kőllene, kérjük Griezmannt, a franciák megkapják Hodgsont XDDDDDD
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Ez a francia csapat egy tisztességes csoportból kiesne....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Kampman
28 330
na meg lesz az első 0-0 ? 😊a franciák be fognak mákolni egy gólt, de mindegy, az első valamire való ellenfél ellen végük
gamerkr
több mint 8 éve
na meg lesz az első 0-0 ? 😊hát remélem Albánia talál egy gólt xD
gamerkr
több mint 8 éve
na meg lesz az első 0-0 ? 😊
több mint 8 éve
Én meg azt, hogy deschamp 3at is posztra cserélt...A Pogba-Martial nem posztra ment, sőt, nem is oldalra, de összességében megoldotta három cseréből, hogy pont annyit változtatott végül a csapaton, hogy Zsinyak van bent tízhelyzetkellagólhoz Giroud helyén.
peach
több mint 8 éve
Azért azt, hogy Gignac mexicóba focizik még mindig nehezen hiszem el.Szereti a tequilát.
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Plusz Kálmán még 2006-ban is azt hitte, hogy Mitterand életben van.(igazából Chiracot nézte Mitterandnak). Emlékszem másnap hogy kicikizte az Index, hogy még a francia kiejtése is milyen szar, ahhoz képest, hogy évekig játszott ott.És mi van akkor, ha valami Uri Geller elmondta a torna előtt a stábnak, hogy Mitterrand szelleme ott van és segíti őket?Plusz ne felejtsük el Francois Mitterand köztársasági elnököt, aki végig ott állt a csapat mellett, ezt Kovács Kálmán is kiemelte egy 2006-os VB közvetítés során | Mitterrand '96-ban meghalt |Barthezt ne hagyjuk ki 😊Meg Karembeu 😊a a '98-as francia kezdő megvan gombfociban, most elő akartam keresni, hogy lefotózzam, de már a padláson van valószínű : DGuivarch volt a legjobb arc
Hanni
Kampman
csi77
empty taxi
Kampman
Cáfold meg, de kérem a bizonyítékot! Kálmán valószínűleg belső ember volt, tudott ezt-azt.
Stez
több mint 8 éve
Azért azt, hogy Gignac mexicóba focizik még mindig nehezen hiszem el.39 meccsen 28 gól azért nem szar : D Elment királykodni a kis ombrékhoz.
alatriste
több mint 8 éve
Én meg azt, hogy deschamp 3at is posztra cserélt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Azért azt, hogy Gignac mexicóba focizik még mindig nehezen hiszem el.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
És mi van akkor, ha valami Uri Geller elmondta a torna előtt a stábnak, hogy Mitterrand szelleme ott van és segíti őket?Plusz ne felejtsük el Francois Mitterand köztársasági elnököt, aki végig ott állt a csapat mellett, ezt Kovács Kálmán is kiemelte egy 2006-os VB közvetítés során | Mitterrand '96-ban meghalt |Barthezt ne hagyjuk ki 😊Meg Karembeu 😊a a '98-as francia kezdő megvan gombfociban, most elő akartam keresni, hogy lefotózzam, de már a padláson van valószínű : DGuivarch volt a legjobb arc
Hanni
Kampman
csi77
empty taxi
Kampman
Cáfold meg, de kérem a bizonyítékot! Kálmán valószínűleg belső ember volt, tudott ezt-azt.
több mint 8 éve
Henry azért szépen vágta a gólokat. Trezeguet volt, aki kevesebbet lőtt, cserébe a legfontosabb pillanatokban, 2000-ben ugye ő döntött el az Eb-döntőt, meg Wiltord is rúgdosott egyet-egyet.Ok, csak emlékszem, hogy szidták akkor a francia csatárokat, hogy a középpályások szerzik a gólokat. Később azért Henry-ék is rákapcsoltak.Jó, felsorolhattam volna másik öt játékost alaphangon, aki király volt. A lényeg azon volt, hogy az a csapat brutális volt, hiába voltak egyénileg klasszisok páran, abszolút a csapat nyerte a tornákat. Deschamps egyébként rossz nem volt, ezt sem mondtam. De edzőként helye nem lenne egy topcsapat és egy francia válogatott élén sem, mint ahogy Blanc-nak sem a PSG élén.És Dugarry neked smafu? 😊Zidane senki sem lett volna Henry és Trezeguet nélkül, ami a válogatott sikereket illeti. .pvalamint játékos pályafutása sikereiből él.az meg zidane miatt lett az ami :d
Stez
ha a fradi igazolná le Lila-t szebb lenne :d
eaglesmcnabb
De ez persze vissza is igaz, ez a hármas ütött. Meg hát az a védelem Blanc-nal, Thurammal, Dessailly-val, Lizarazuval, középpályán Vieira... Brutális volt. És ők már fiatalon ugye a válogatott gerincét alkották.
Stez
98-ban egyébként a középpálya nyerte meg a vb-t nekik, abban Deschamp is jócskán kivette a részét. Ja és Pires
csi77
Persze ha odarakod, megnyeri a bajnokságot, de azzal a kerettel bárki megnyeri. És a BL-ben is kb. eljut addig, ameddig. De ez nem teljesítmény egy csapattól, amiben ennyi pénz van és ilyen klasszisok.
Stez
csi77
Tény, hogy nem a támadók lődöztek minden gólt, inkább szépen el volt osztva. Ugye a horvátok ellen például Thuram döntött, de volt, hogy Henry, a 98-as döntő meg fullra Zidane-ról szólt, két pontrúgásból két fejes gól.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Plusz ne felejtsük el Francois Mitterand köztársasági elnököt, aki végig ott állt a csapat mellett, ezt Kovács Kálmán is kiemelte egy 2006-os VB közvetítés során | Mitterrand '96-ban meghalt |Barthezt ne hagyjuk ki 😊Meg Karembeu 😊a a '98-as francia kezdő megvan gombfociban, most elő akartam keresni, hogy lefotózzam, de már a padláson van valószínű : DGuivarch volt a legjobb arc
Hanni
Kampman
csi77
empty taxi
több mint 8 éve
a a '98-as francia kezdő megvan gombfociban, most elő akartam keresni, hogy lefotózzam, de már a padláson van valószínű : Daz nekem is megvan valahol 😀 de sztem otthon szüleimnél 😀
Hanni
kár hogy egy jó darabig nem mék haza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
www.prospectmagazine.co.uk/wp-content/uploads/2010/05/171_feature_goldblatt5.jpgLehet vizualizálni. 😀 Sosem bírtam őket, de a 98-as csapat az alap, valóban. 😊
Természetesen Lizarazu volt a legnagyobb. 😛
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Székely Dávid: Giroud nem peches, hanem balfasz. Már gólkirály lehetne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Barthezt ne hagyjuk ki 😊Meg Karembeu 😊a a '98-as francia kezdő megvan gombfociban, most elő akartam keresni, hogy lefotózzam, de már a padláson van valószínű : DGuivarch volt a legjobb arc
Hanni
Kampman
csi77
Madden hates me.
több mint 8 éve
Meg Karembeu 😊a a '98-as francia kezdő megvan gombfociban, most elő akartam keresni, hogy lefotózzam, de már a padláson van valószínű : DGuivarch volt a legjobb arc
Hanni
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Ok, csak emlékszem, hogy szidták akkor a francia csatárokat, hogy a középpályások szerzik a gólokat. Később azért Henry-ék is rákapcsoltak.Jó, felsorolhattam volna másik öt játékost alaphangon, aki király volt. A lényeg azon volt, hogy az a csapat brutális volt, hiába voltak egyénileg klasszisok páran, abszolút a csapat nyerte a tornákat. Deschamps egyébként rossz nem volt, ezt sem mondtam. De edzőként helye nem lenne egy topcsapat és egy francia válogatott élén sem, mint ahogy Blanc-nak sem a PSG élén.És Dugarry neked smafu? 😊Zidane senki sem lett volna Henry és Trezeguet nélkül, ami a válogatott sikereket illeti. .pvalamint játékos pályafutása sikereiből él.az meg zidane miatt lett az ami :d
Stez
ha a fradi igazolná le Lila-t szebb lenne :d
eaglesmcnabb
De ez persze vissza is igaz, ez a hármas ütött. Meg hát az a védelem Blanc-nal, Thurammal, Dessailly-val, Lizarazuval, középpályán Vieira... Brutális volt. És ők már fiatalon ugye a válogatott gerincét alkották.
Stez
98-ban egyébként a középpálya nyerte meg a vb-t nekik, abban Deschamp is jócskán kivette a részét. Ja és Pires
csi77
Persze ha odarakod, megnyeri a bajnokságot, de azzal a kerettel bárki megnyeri. És a BL-ben is kb. eljut addig, ameddig. De ez nem teljesítmény egy csapattól, amiben ennyi pénz van és ilyen klasszisok.
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Gyakorlatilag Zidane-al 4 világversenyen voltak, abból 2-t megnyertek, egy döntő, zidane lőtte a 4 vb döntős gólukból 3-at. Nem a csatárok.Zidane a vb-döntőkben a fejesekben jeleskedett, akár a 2 góljára akár Materazzira gondolok, nekem ink a fejes ugrik be, mint a lövés.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
a a '98-as francia kezdő megvan gombfociban, most elő akartam keresni, hogy lefotózzam, de már a padláson van valószínű : DGuivarch volt a legjobb arc
Hanni
több mint 8 éve
Sose szerettem a franciákat, és bár a régi időkben több volt az ellenszenves játékosuk, valahogy sose tudok nekik drukkolni. 😀 Nia nia albánia.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Zidane senki sem lett volna Henry és Trezeguet nélkül, ami a válogatott sikereket illeti. .pmondjuk teljesen véletlenül akkor döntőztek vb-n amikor zidane ott volt (1998, 2006), amikor zizou visszavonult, vagy sérült volt (2002, 2010) akkor meg vége volt a dalnak a csoportkörben. Pedig a keret 90-80%-ban ugyanaz volt akkor mikor kiestek egyből mint mikor döntőzött, kivéve persze zidane-t. 2002-ben sérült volt, ki is estek a picsába, pedig a keret 90%-a összerakható volt a 98-as meg a 2006os vb-döntős csapatból. Lehetett akármekkora bivaly csapat, zidane nélkül nem ért szart se :d a döntő, és a csoportutolsó között meg elég nagy a kontraszt.
Stez
Ez Zidane, ő nem CR vagy Messi, ő ha kell vitte a csapatot egyedül a hátán.
Gyakorlatilag Zidane-al 4 világversenyen voltak, abból 2-t megnyertek, egy döntő, zidane lőtte a 4 vb döntős gólukból 3-at. Nem a csatárok.
Ilyen véletlenek nincsenek :d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
a a '98-as francia kezdő megvan gombfociban, most elő akartam keresni, hogy lefotózzam, de már a padláson van valószínű : DSzedd elő, milliókat ér. xd
Hanni
Nekem a brazil is megvan egyébként, csak költözködésnél el lett pakolva valamerre.