Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Azt is felkötném aki megszavazta a soho partyt himnusznak...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ez a lapos fogadás easy money volt, ha nem tudnám, hogy sárgában a románok játszanak, akkor is könnyen kikövetkeztethető lett volna az eb eddigi legprosztóbb játékából...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
jó a meccs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Az éjjel soha nem érhet véget,vigyázz mert ha folytatod csak excsajod lesz😀
varázsolj Nekünk valami szépet!
Repülj Velünk a Szerelem szárnyán,
Indul az utazás csak Erre vártál!!!
Ria-Ria Hungáriaaaaaaaaaa!!!
tegnap óta....öröm mámor...hihetetlen !!!
ezzel a dallal kergetem az őrületbe a kollégákat ,csajomat...mindenkit! 😀😀😀
Állandóan ezt éneklem!!! 😀😀😀D
ZoliZoltán
több mint 8 éve
Az éjjel soha nem érhet véget,varázsolj Nekünk valami szépet!
Repülj Velünk a Szerelem szárnyán,
Indul az utazás csak Erre vártál!!!
Ria-Ria Hungáriaaaaaaaaaa!!!
tegnap óta....öröm mámor...hihetetlen !!!
ezzel a dallal kergetem az őrületbe a kollégákat ,csajomat...mindenkit! 😀😀😀
Állandóan ezt éneklem!!! 😀😀😀D
több mint 8 éve
esti meccsüket marseille-ben tolják, utána meg a legészakibb stadionban játszanak. ők automatikusan megkapták az A1-etMost nézem a Románok 2 meccsüket is egy helyen játszották, ráadásul egymás után? Azért velünk hogy kicseszett a sors ilyen szempontból.A csoport a franciák csoportja, ezt lehetett tudni a torna előtt, nyilván úgy készítették előre a venue besorolást h az A-n belül akárhányas számot húzzák a csigazabálók ne kelljen kurva sokat utazniuk.
NB2
empty taxi
több mint 8 éve
Most nézem a Románok 2 meccsüket is egy helyen játszották, ráadásul egymás után? Azért velünk hogy kicseszett a sors ilyen szempontból.szerintem örülhetnek, hogy nem verték szét a buszukat a tüntetők párizsban 😛
NB2
több mint 8 éve
Most nézem a Románok 2 meccsüket is egy helyen játszották, ráadásul egymás után? Azért velünk hogy kicseszett a sors ilyen szempontból.A csoport a franciák csoportja, ezt lehetett tudni a torna előtt, nyilván úgy készítették előre a venue besorolást h az A-n belül akárhányas számot húzzák a csigazabálók ne kelljen kurva sokat utazniuk.
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kampman
28 327
Most nézem a Románok 2 meccsüket is egy helyen játszották, ráadásul egymás után? Azért velünk hogy kicseszett a sors ilyen szempontból.Az angolokkal jobban. Délről Északra, aztán vissza Délre.
NB2
több mint 8 éve
Most nézem a Románok 2 meccsüket is egy helyen játszották, ráadásul egymás után? Azért velünk hogy kicseszett a sors ilyen szempontból.
több mint 8 éve
Ezek a Svájciak egyre bizakodóbbá tesznek a vb selejtező csoportunkkal kapcsolatbaAmíg nem Kovács Kálmán a szöv. kap. esélyünk sincs ellenük.
dr0725
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
dr0725
482
na már csak 2 kell 😊Na pasztmek...Én a 2014-es vb-n szoptam emiatt, egy csomó olyan meccsen nem jöttek a lapok, ahol jönniük kellett volna, aztán kiderült, hogy a FIFA egy olyan oktató anyagot adott ki a bíróknak, amiben megkérték őket, hogy mérsékeljék a lapokat, hogy ne legyen miattuk sok eltiltásA mindig titkos esélyes svájciak meg a románok is rendesen bekezdtek...Remélem kitör valami tömegbunyó, vagy agyonrúgják egymást, mert 3,5 over lapra tettem, amekkora favágók ezek a románok.
peach
Hanni
Kampman
Hanni
több mint 8 éve
kezdik a hentelést, nem lesz ezzel gond 😊Na pasztmek...Én a 2014-es vb-n szoptam emiatt, egy csomó olyan meccsen nem jöttek a lapok, ahol jönniük kellett volna, aztán kiderült, hogy a FIFA egy olyan oktató anyagot adott ki a bíróknak, amiben megkérték őket, hogy mérsékeljék a lapokat, hogy ne legyen miattuk sok eltiltásA mindig titkos esélyes svájciak meg a románok is rendesen bekezdtek...Remélem kitör valami tömegbunyó, vagy agyonrúgják egymást, mert 3,5 over lapra tettem, amekkora favágók ezek a románok.
peach
Hanni
Kampman
Hanni
több mint 8 éve
Nyugi, halad ez... 😀A mindig titkos esélyes svájciak meg a románok is rendesen bekezdtek...Remélem kitör valami tömegbunyó, vagy agyonrúgják egymást, mert 3,5 over lapra tettem, amekkora favágók ezek a románok.
peach
Hanni
több mint 8 éve
Na pasztmek...Én a 2014-es vb-n szoptam emiatt, egy csomó olyan meccsen nem jöttek a lapok, ahol jönniük kellett volna, aztán kiderült, hogy a FIFA egy olyan oktató anyagot adott ki a bíróknak, amiben megkérték őket, hogy mérsékeljék a lapokat, hogy ne legyen miattuk sok eltiltásA mindig titkos esélyes svájciak meg a románok is rendesen bekezdtek...Remélem kitör valami tömegbunyó, vagy agyonrúgják egymást, mert 3,5 over lapra tettem, amekkora favágók ezek a románok.
peach
Hanni
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 327
Én a 2014-es vb-n szoptam emiatt, egy csomó olyan meccsen nem jöttek a lapok, ahol jönniük kellett volna, aztán kiderült, hogy a FIFA egy olyan oktató anyagot adott ki a bíróknak, amiben megkérték őket, hogy mérsékeljék a lapokat, hogy ne legyen miattuk sok eltiltásA mindig titkos esélyes svájciak meg a románok is rendesen bekezdtek...Remélem kitör valami tömegbunyó, vagy agyonrúgják egymást, mert 3,5 over lapra tettem, amekkora favágók ezek a románok.
peach
Hanni
több mint 8 éve
Tizenegyes!! Kinek am?
több mint 8 éve
idióta Seferovic egymaga eldönthette volna az egészet
több mint 8 éve
A mindig titkos esélyes svájciak meg a románok is rendesen bekezdtek...Remélem kitör valami tömegbunyó, vagy agyonrúgják egymást, mert 3,5 over lapra tettem, amekkora favágók ezek a románok.
peach
több mint 8 éve
A mindig titkos esélyes svájciak meg a románok is rendesen bekezdtek...
több mint 8 éve
Kampman
28 327
Fantasztikus, jöhetne hozzánk edzőképzésre oktatniKözben megvan az új kedvenc futballközhelyem: Nagyon szervezetten futballoznakHa már közhelyek...
Kampman
twitter.com/JamesPearceEcho/status/743107577333088256
Mikey