Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDD "egy Csank János-álbajusszal" 😀 omg nagyon sírok, és akkor már álnév is kell, Dzsudzsák Vili néven tolja majd 😀az még hagyján, de Dzsudzsákról kiderül, hogy egy Csank János-álbajusszal próbálta megtéveszteni a médiát és Storckot.ha mi vagyunk az EB Browns-a, akkor mi jön most? totális leolvadás vagy már lehet tenni a mixet az Eagles ellen?Eltiltják a fél csapatot fűért, Dzsudzsákról meg megjelenik 350 videó egy este, hogy mennyire szétcsapta magát a meccs után | Vegasban |
Löfli
Borbinho
Kampman
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
+ ugye itthon divat, hogy ha nem vagy hajlandó szerződést hosszabbítani akkor b*zd meg az anyádat...azért az megvan, hogy Fiola sérülése miatt került "jobb bekkbe" Stieber, amiből aztán lőtte is a gólt.mert izgalmas volt az éjszakai élet, a pia meg a cucc. na meg a fegyelem nem volt az erőssége.
valamint Kleinheislerrel és Nagy Ádámmal végre van két olyan középpályásunk, aki tudja, hogy mikor hova kell helyezkedni, mikor kell gyorsítani, előre passzolni, hátra tenni. két nagyon okos játékos. Kleinheislert nem is értem miért pocsékolta el majdnem a vidi...
csebi
nem azért mert nem tudták mire képes, csak kapott egy rakat utolsó esélyt.
petey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 326
az még hagyján, de Dzsudzsákról kiderül, hogy egy Csank János-álbajusszal próbálta megtéveszteni a médiát és Storckot.ha mi vagyunk az EB Browns-a, akkor mi jön most? totális leolvadás vagy már lehet tenni a mixet az Eagles ellen?Eltiltják a fél csapatot fűért, Dzsudzsákról meg megjelenik 350 videó egy este, hogy mennyire szétcsapta magát a meccs után | Vegasban |
Löfli
Borbinho
több mint 8 éve
ha mi vagyunk az EB Browns-a, akkor mi jön most? totális leolvadás vagy már lehet tenni a mixet az Eagles ellen?Eltiltják a fél csapatot fűért, Dzsudzsákról meg megjelenik 350 videó egy este, hogy mennyire szétcsapta magát a meccs után | Vegasban |
Löfli
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Biztos lesz Risitas is.😀😀😀erről jut eszembe, vajon a fogatlan pasi mindig csak rajtunk nevet, vagy most fog a szomszédokon is?
Matthew99
slowmotion
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
azért az megvan, hogy Fiola sérülése miatt került "jobb bekkbe" Stieber, amiből aztán lőtte is a gólt.mert izgalmas volt az éjszakai élet, a pia meg a cucc. na meg a fegyelem nem volt az erőssége.
valamint Kleinheislerrel és Nagy Ádámmal végre van két olyan középpályásunk, aki tudja, hogy mikor hova kell helyezkedni, mikor kell gyorsítani, előre passzolni, hátra tenni. két nagyon okos játékos. Kleinheislert nem is értem miért pocsékolta el majdnem a vidi...
csebi
nem azért mert nem tudták mire képes, csak kapott egy rakat utolsó esélyt.
több mint 8 éve
😀😀😀erről jut eszembe, vajon a fogatlan pasi mindig csak rajtunk nevet, vagy most fog a szomszédokon is?
Matthew99
több mint 8 éve
youtu.be/PQrChmYpZAE 😀😀😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Visszatért, nem cserélték le.. csak a gól alatt volt a pálya szélén, utána visszajött.azért az megvan, hogy Fiola sérülése miatt került "jobb bekkbe" Stieber, amiből aztán lőtte is a gólt.de utána mintha visszatért volna Fiola, nem rémlik, hogy végül lehoztuk volna. Jól emlékszem?
csebi
gamerkr
Még az utolsó percben (95/96.) is ő volt kint a szélen az utolsó keresztlabdánál.. szóval reméljük nem komoly a sérülés.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
azért az megvan, hogy Fiola sérülése miatt került "jobb bekkbe" Stieber, amiből aztán lőtte is a gólt.de utána mintha visszatért volna Fiola, nem rémlik, hogy végül lehoztuk volna. Jól emlékszem?
csebi
több mint 8 éve
azért az megvan, hogy Fiola sérülése miatt került "jobb bekkbe" Stieber, amiből aztán lőtte is a gólt.valamint Kleinheislerrel és Nagy Ádámmal végre van két olyan középpályásunk, aki tudja, hogy mikor hova kell helyezkedni, mikor kell gyorsítani, előre passzolni, hátra tenni. két nagyon okos játékos. Kleinheislert nem is értem miért pocsékolta el majdnem a vidi...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Áhhh bassza meg, azt hiszem ezt hívják katarzisnak. Hangom semmi, tüdőm fáj, gyomrom szar de megérte, naná, hogy meg. Utoljára kint a holland-magyar 5-3-on láttam ennyire jó csapatot, a négyes láncok védekezésben, a négyszögelések labdakihozotalnál élményény számba mentek! Bravó fiúk!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ezek az osztrákok norvég szindrómában szenvednek. Lenéztek minket és még most a vereség után a bíróval foglalkoznak meg azt mantrázzák hogy ők jobbak. Még sok ilyen nemzetet kívánok Európának... 😊
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
Nem felvagni akarok vagy kulonckodni, de sajnos az angol ITV-n neztem a meccset mivel ez a legkezenfekvobb nekem.A masodik felido vegere ertem haza. Bevallom meglepett, hogy 0-0.
Felidoben a szakik (Lotharunk, Bilic es Saha ) dicsertek minket, igaz az osztrakokat is es megjegyeztek, hogy igazabol 1-2 jobb jatekossal tobbre is mehetnek. Ausztrianal, azert van par nagyobb nev..igaz most nem jott ki.
A masodik felidoben meg sokkal jobban jatszottunk, mint az osztrakok. Okosan, nem vagtuk ki a labdakat. Bevallom a golt megkonnyeztem.
A piros lap lehet nem volt jogos, de az elso sargaja akar lehetett volna egybol piros is..saha szerint is ha ez szamit is.
A meccs alomszeru volt. A vegen a szakik megjegyeztek, hogy az utolso percekben is letamadtuk az ellenfelet ezzel pedig teljesen lenullaztuk oket. Termeszetesen megemlitettek, hogy a piros lap nagy tenyezo volt, de nem akarnak errol beszelni, inkabb a mi jatekunk szolgaltatta a temat.
Tetozzem meg? Bilic Messi Suarez duohoz hasonlitotta Szalai goljat. Valljuk be tenyleg szep volt. Szalai lefejelte...innen indult.
A kommentatorok Stieber goljat meg Sukerehez hasonlitottak, de utan mondtak is, hogy jo azert ez eros volt toluk😀
Ezt kaptuk ezt kellett megoldanunk.
Jo volt latni, hogy kuzdenek a fiuk, mikor Nagy Adam oldalba rugta az osztrak jatekost..na ezt hianyoltam mar nagyon. Fiola fekudt a foldon.Adam meg na bazz alljatok mar meg felkialtassal megrugta az ellenfelet.
Sajna a portugal izland nem ugy alakult ahogy jo lett volna, mert igy az utolso portugal meccs is eles lesz.
Az izlandi meccset feltehetoen spanyolul kell neznem majd..😕
Azert este megneztem a 2 magyar golt tube-on magyar kommentarral😊
Hajdu B elcsuklott😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Tényleg, hova tűnt el?Ki a fasz az a JC6, filadelfia szurkoló?????????????????JC6-ot nem bántani!
Charlie Firpo
Amadeus91
több mint 8 éve
www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-legszebb-magyar-szurkololanyok-mert-ok-a-legszebbek/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Max öröm!Eb-n győzni még sosem lattam magyar focicsapatot.
Még 6 ilyet!!
több mint 8 éve
index.hu/video/2016/06/14/igy_unnepelt_a_magyar_elit/Politikát minek keverjük most ide?
a kézfogásnál mi van? Sanyikám, még 20 milliárd megy Nektek
petey
több mint 8 éve
index.hu/video/2016/06/14/igy_unnepelt_a_magyar_elit/a kézfogásnál mi van? Sanyikám, még 20 milliárd megy Nektek
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Ki a fasz az a JC6, filadelfia szurkoló?????????????????JC6-ot nem bántani!
Charlie Firpo
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Visszanézve a meccset, az első félidő lehetett volna 0-2 is...Igaz a második félidőben futószalagon jöttek a magyar helyzetek, ha jobban figyelünk simán rúghattunk volna egy 4-est.
Ha úgy veszem, mi jobban kihasználtuk a helyzeteinket...
több mint 8 éve
ha mi vagyunk az EB Browns-a, akkor mi jön most? totális leolvadás vagy már lehet tenni a mixet az Eagles ellen?Kemény lesz a Vikings elleni meccs az biztos. 😊
Löfli
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Ki a fasz az a JC6, filadelfia szurkoló?????????????????
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
M4 most!