NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Hát a hajtós foci eléggé érdekes kifejezés erre a csapatra. Kb nem is futnakAz EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...Ha ezek az angolok (nulla kapott gól, meggyőző, stabil, hajtós "németes" foci") nyerik, akkor nem lesz az.
Toto21
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Az angolok olasz focit játszanak, már mondtamAzok a Görögök szimpatikusabbak voltak. Ők azt játszották, amit azzal a kerettel tudtak. De ne mondja nekem senki, hogy az angolok csak hátra fele tudnak passzolni ezzel a csapattal...Én utólag már inkább pozitívan emlékszek rájuk vissza.Az EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...Görögország heló
Toto21
r.baggio
Kampman
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Azok a Görögök szimpatikusabbak voltak. Ők azt játszották, amit azzal a kerettel tudtak. De ne mondja nekem senki, hogy az angolok csak hátra fele tudnak passzolni ezzel a csapattal...Én utólag már inkább pozitívan emlékszek rájuk vissza.Az EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...Görögország heló
Toto21
r.baggio
Kampman
több mint 3 éve
SPOILER!Angolok? Tizenegyesekkel? Bahahahahahahaha
Én már láttam a meccset, 1-1, az angolok jutnak tovább 11-esekkel.
nagylaza
több mint 3 éve
SPOILER!Én már láttam a meccset, 1-1, az angolok jutnak tovább 11-esekkel.
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Én utólag már inkább pozitívan emlékszek rájuk vissza.Az EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...Görögország heló
Toto21
r.baggio
több mint 3 éve
Az EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...Ha ezek az angolok (nulla kapott gól, meggyőző, stabil, hajtós "németes" foci") nyerik, akkor nem lesz az.
Toto21
több mint 3 éve
Az EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...Görögország heló
Toto21
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A védősor elférne itt is, de azon túl nem vállalhatatlan az angol csapatnémetek? a HALÁCSOPORT-os németek? 😊hát azért ha a portugálokat kérdezzük, azért a németek tudtak valamennyiremajd ha játszanak valami focizni tudó csapattal is akkor majd lesz veszélyeztetés 😀igen, de az a továbbjutásuk, kiesésük egy percig sem veszélyeztetteŐk sem tehetik ki az ablakba a skótok elleni döntetlent.de az osztrákok ellen hosszabbításra került sor a belgák ellen is néha rezgett a léc a végén, az angolok esetében viszont tükör sima eddigHa az olaszok mellé teszem őket akkor elég gyászos a kép. Ők kaptak kettőt és lőttek 11-etIstenem ez a 0 focis anglia egy vicc, hogy elődöntőzhetez a 0 kapott gólos anglia ?
petey
Sixo
petey
Sixo
Kampman
Sixo
petey
Sixo
jó biztos az én hibám, hogy leragadtam a Neville, Adams, Southgate, Pearce, Ince, Gascoigne, McManaman, Shearer, Sheringham féle angoloknál 😀
petey
több mint 3 éve
Az EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...portugálok is így nyertek legutóbb (de amúgy dánoktól kikapnak)
Toto21
több mint 3 éve
Az EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...Még lehet ma se jutnak tovább.
Toto21
több mint 3 éve
Én csíptem Gazzát, de ezen a Möller cosplayen rengeteget vitáztunk akkoriban. 😊A hatodik büntető lövő!!!!Gascoigne
petey
Sobri Jóska
csebi
Jó nagy köcsögség volt, de mókás is.
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Az EB szégyene lesz, ha ezek az angolok nyerik...
több mint 3 éve
A hatodik büntető lövő!!!!Gascoigne
petey
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
akkor ott vannak a csehek, akik pár órája estek csak ki, vagy a horvátok akik 3 éve még vb döntőt játszottak, annyira nem rossz névsor akik ellen az angolok játszottaknémetek? a HALÁCSOPORT-os németek? 😊hát azért ha a portugálokat kérdezzük, azért a németek tudtak valamennyiremajd ha játszanak valami focizni tudó csapattal is akkor majd lesz veszélyeztetés 😀igen, de az a továbbjutásuk, kiesésük egy percig sem veszélyeztetteŐk sem tehetik ki az ablakba a skótok elleni döntetlent.de az osztrákok ellen hosszabbításra került sor a belgák ellen is néha rezgett a léc a végén, az angolok esetében viszont tükör sima eddigHa az olaszok mellé teszem őket akkor elég gyászos a kép. Ők kaptak kettőt és lőttek 11-etIstenem ez a 0 focis anglia egy vicc, hogy elődöntőzhetez a 0 kapott gólos anglia ?
petey
Sixo
petey
Sixo
Kampman
Sixo
petey
Sixo
jó biztos az én hibám, hogy leragadtam a Neville, Adams, Southgate, Pearce, Ince, Gascoigne, McManaman, Shearer, Sheringham féle angoloknál 😀
petey
több mint 3 éve
A texasi kopóLehet.Nem teljesen reménytelenek az ukránok, lehet még ebből meccs.Walker meccsben tartja őket?
Kampman
slowmotion
Manapság már nem nézek annyi soccert, mint régebben, és pl. a 2000-es évek aranygenerációjához képest ez az angol csapat tele van számomra teljesen arctalan és érdektelen alakokkal.
Nyilván most rákereshetnék, hogy ki ez a Walker, de fejből egyáltalán nincs meg.
Kampman
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
németek? a HALÁCSOPORT-os németek? 😊hát azért ha a portugálokat kérdezzük, azért a németek tudtak valamennyiremajd ha játszanak valami focizni tudó csapattal is akkor majd lesz veszélyeztetés 😀igen, de az a továbbjutásuk, kiesésük egy percig sem veszélyeztetteŐk sem tehetik ki az ablakba a skótok elleni döntetlent.de az osztrákok ellen hosszabbításra került sor a belgák ellen is néha rezgett a léc a végén, az angolok esetében viszont tükör sima eddigHa az olaszok mellé teszem őket akkor elég gyászos a kép. Ők kaptak kettőt és lőttek 11-etIstenem ez a 0 focis anglia egy vicc, hogy elődöntőzhetez a 0 kapott gólos anglia ?
petey
Sixo
petey
Sixo
Kampman
Sixo
petey
Sixo
több mint 3 éve
shaparenko hál istennek talált egy normális sérót magának ,amit a bl-ben hordott az vállalhatatlan volt
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
A City egyik drága védője a sok közülLehet.Nem teljesen reménytelenek az ukránok, lehet még ebből meccs.Walker meccsben tartja őket?
Kampman
slowmotion
Manapság már nem nézek annyi soccert, mint régebben, és pl. a 2000-es évek aranygenerációjához képest ez az angol csapat tele van számomra teljesen arctalan és érdektelen alakokkal.
Nyilván most rákereshetnék, hogy ki ez a Walker, de fejből egyáltalán nincs meg.
Kampman
több mint 3 éve
A texasi kopóLehet.Nem teljesen reménytelenek az ukránok, lehet még ebből meccs.Walker meccsben tartja őket?
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 3 éve
Ukránok csak lönek egyet 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Lehet.Nem teljesen reménytelenek az ukránok, lehet még ebből meccs.Walker meccsben tartja őket?
Kampman
slowmotion
több mint 3 éve
Simán fogható lenne ez az angol csapat.Most tűnnek eddig a leggyengebbnek védekezésben, Walker elég rossz eddig ott a jobb hatsoban.
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.