NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
akkor csak a horvátok ellenhajdú mit szívott? trippier eddigi 2(1?) meccsén is balhátvéd volt az eb-nNémetek ellen jobb szárny védő volt
Sixo
csebi
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Olyan igazi angol kapusos megmozdulást hiányoltam eddig.
több mint 3 éve
hajdú mit szívott? trippier eddigi 2(1?) meccsén is balhátvéd volt az eb-nNémetek ellen jobb szárny védő volt
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Pickford avant garde esernyőcsel.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Svédek is kiejtették volna őket, csak a fránya kapufákValóban. Gyenge ez az ukrán válogatottEzeket a les gyanús állásokat maskor percekig nézik, most nyilván rá sem neznek 😊Zinchenko a túlsó oldalon bemozgott
csebi
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
Pickford ezért nem mezönyjátékos 😊
több mint 3 éve
mivel nem lesz nehezen tehetnékNem is ott fognak jatszani.Remenykedem a danokban.nem lesz bronz meccs
Vrij6
Sixo
Vrij6
több mint 3 éve
Nem is ott fognak jatszani.Remenykedem a danokban.nem lesz bronz meccs
Vrij6
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Remenykedem a danokban.Idegenben a Wembleyben az angolok ellen? Hát legyen, végül is Flacco is nyert SB-t...
Vrij6
több mint 3 éve
Rendben!csak érdeklődtem !Nem tudom.miért teszel minden mondatod végére felkiáltójelet !Ez rendben van! De nem lehet a 3 csapatot összehasonlítani!Angolok nem tehetnek rólaTalán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
steelwolf
Willie Parker
steelwolf
Sixo
Miért fontos?
steelwolf
Sixo
Amúgy megszokás, majd figyelek rá.
több mint 3 éve
Remenykedem a danokban.
Vrij6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hajdú mit szívott? trippier eddigi 2(1?) meccsén is balhátvéd volt az eb-n
több mint 3 éve
Remenykedem a danokban.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Engem is érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csak érdeklődtem !Nem tudom.miért teszel minden mondatod végére felkiáltójelet !Ez rendben van! De nem lehet a 3 csapatot összehasonlítani!Angolok nem tehetnek rólaTalán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
steelwolf
Willie Parker
steelwolf
Sixo
Miért fontos?
steelwolf
Sixo
több mint 3 éve
Most már nem sok esélyt adok az ukránoknak.
több mint 3 éve
csak érdeklődtem !Nem tudom.miért teszel minden mondatod végére felkiáltójelet !Ez rendben van! De nem lehet a 3 csapatot összehasonlítani!Angolok nem tehetnek rólaTalán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
steelwolf
Willie Parker
steelwolf
Sixo
Miért fontos?
steelwolf
több mint 3 éve
Nem tudom.miért teszel minden mondatod végére felkiáltójelet !Ez rendben van! De nem lehet a 3 csapatot összehasonlítani!Angolok nem tehetnek rólaTalán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
steelwolf
Willie Parker
steelwolf
Sixo
Miért fontos?
több mint 3 éve
Akkor irány a netflix
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ez az ukrán védelem bűn gyenge, a svédek legalább ezeket kifejelték volna
több mint 3 éve
miért teszel minden mondatod végére felkiáltójelet !Ez rendben van! De nem lehet a 3 csapatot összehasonlítani!Angolok nem tehetnek rólaTalán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
steelwolf
Willie Parker
steelwolf
több mint 3 éve
Sorozatban 2.versenyen vannak a könnyebbik ágon, tudnak valamitAngolok nem tehetnek rólaTalán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
steelwolf
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ez rendben van! De nem lehet a 3 csapatot összehasonlítani!Angolok nem tehetnek rólaTalán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
steelwolf
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Angolok nem tehetnek rólaTalán mert nem Ukrajna ellen játszottak!Nem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
steelwolf