Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 437 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 289
Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.

Ez egy jó torna.
csi77
En az olasz-angol döntőnél leszek így, illetve egy csapat nem érdemli meg sztem és azok a spanyolok. Ha a másik 3ból nyer valamelyik akkor én is örülni fogok.
davemayer
Én mindig úgy vagyok, hogy aki eljut a döntőig, az megérdemli. Ha az angolok, akkor ők, bár az az ág könnyebb volt kicsit......
csi77
Nem kotozkodesbol, de en EB-VB-t nezek, ott se az osszes meccset, de mit jelent a konnyebb ag? A csoportjaban levok kozul elso lett ahogy kell es a 2. es 3. is becsulettel helyt allt. Az hogy a Spanyolok nem tudtak elsok lenni, vagy a Hollandok nem tudtak elverni a Cseheket stb...stb az nem az Angolokon mult. Nem latom hogy a Spanyoloknak mitol nehezebb az aguk vagy hogy nezem rosszul?
no
vannak az emberek fejében a "nagy" csapatok, illetve a "kicsik", és ez a két halmaz között míg világ a világ, nincs átjárás, teljesen független a felosztás a keret erősségétől, az aktuális formától vagy a mutatott játéktól
r.baggio
ezt is ertenem, de igy nezve sincs Anglia konnyebb agon hisz jatszottak egy naggyal. Az Olaszok a jelen egyik "nagy" Belgiummal jatszott, Spanyolok 0. De mindegy csak erdekelt, hogy barmelyik csoportelso mit tudott volna tenni az aguk erdekeben.
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.

Ez egy jó torna.
csi77
En az olasz-angol döntőnél leszek így, illetve egy csapat nem érdemli meg sztem és azok a spanyolok. Ha a másik 3ból nyer valamelyik akkor én is örülni fogok.
davemayer
Én mindig úgy vagyok, hogy aki eljut a döntőig, az megérdemli. Ha az angolok, akkor ők, bár az az ág könnyebb volt kicsit......
csi77
Nem kotozkodesbol, de en EB-VB-t nezek, ott se az osszes meccset, de mit jelent a konnyebb ag? A csoportjaban levok kozul elso lett ahogy kell es a 2. es 3. is becsulettel helyt allt. Az hogy a Spanyolok nem tudtak elsok lenni, vagy a Hollandok nem tudtak elverni a Cseheket stb...stb az nem az Angolokon mult. Nem latom hogy a Spanyoloknak mitol nehezebb az aguk vagy hogy nezem rosszul?
no
vannak az emberek fejében a "nagy" csapatok, illetve a "kicsik", és ez a két halmaz között míg világ a világ, nincs átjárás, teljesen független a felosztás a keret erősségétől, az aktuális formától vagy a mutatott játéktól

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 289

Ez egy jó torna.
csi77
davemayer
csi77
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Az olasz-dán döntő lenne a legjobb, a spanyol-angolt nagyon nem szeretném
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan

Ez egy jó torna.
csi77
egyem az ízlésedet, én már a 8 között is csak nagy duzzogva csak egy dán vagy svejci győzelemnek tudtam volna önfeledten örülni 😀
eaglesmcnabb
Nem írom le, mely két csapat kipottyanásának örültem nagyon, mert korábban már megnyilvánultam velük kapcsolatban...😊 A kárörömöt viszont kihagytam, azt nem szeretem. Előre szidom őket, de nem megyek oda (azaz jövök ide) senki orra alá dörgölni, hogy bibibi kiestetek.

A mostani négyesből a dánok győzelme szép lenne, az olaszokra tippeltem az elején, a spanyolokkal mindig szimpatizáltam és hát ezek az angolok tudnak focizni, úgy tűnik. Így, bár van amelyiknek jobban drukkolok, de nem lenne gáz egyik sem
csi77
német megvan, de mi volt a másik? francia?
NB2
Önnek telitalálata van! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 947 — nabege2@yahoo.com

Ez egy jó torna.
csi77
egyem az ízlésedet, én már a 8 között is csak nagy duzzogva csak egy dán vagy svejci győzelemnek tudtam volna önfeledten örülni 😀
eaglesmcnabb
Nem írom le, mely két csapat kipottyanásának örültem nagyon, mert korábban már megnyilvánultam velük kapcsolatban...😊 A kárörömöt viszont kihagytam, azt nem szeretem. Előre szidom őket, de nem megyek oda (azaz jövök ide) senki orra alá dörgölni, hogy bibibi kiestetek.

A mostani négyesből a dánok győzelme szép lenne, az olaszokra tippeltem az elején, a spanyolokkal mindig szimpatizáltam és hát ezek az angolok tudnak focizni, úgy tűnik. Így, bár van amelyiknek jobban drukkolok, de nem lenne gáz egyik sem
csi77
német megvan, de mi volt a másik? francia?
több mint 3 éve

Ez egy jó torna.
csi77
eaglesmcnabb

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve

Ez egy jó torna.
csi77
davemayer

Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!

Ez egy jó torna.
csi77
eaglesmcnabb
Nekem is maradtak a dánok. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Ez egy jó torna.
csi77

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

Ez egy jó torna.
csi77

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Spanyolok ne nyerjenek a többivel kitudok egyezni…
Toca
nálam ugyanez vonatkozik az angolokra, de legjobban magasan a dánoknak örülnék.
csebi
Bárki csak ne az olaszok 😁

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Toca
csebi
Nyerjenek az olaszok és téma lezárva 😉
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Toca

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
 9gag.com/gag/arMdObB

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....

Ez egy jó torna.
csi77
Én kettővel vagyok most így 😊 de ha a másik kettő közül nyer vmelyik az sem tragédia.
több mint 3 éve

Ez egy jó torna.

Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 8 561
Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?
nagylaza
Én nem hiszek ebben a ki mit érdemelt volna dologban. Szerintem az a négy csapat érdemelte meg, aki ott van.

Amúgy ezt a belga hypeot se értem teljesen. Baromi jó játékosokból áll a keret, de valahogy nem éreztem rajtuk azt az átütő erőt.
roberto23
en hiszek benne, mert ez a fajta rendszer nem alkalmas arra, hogy eldontse ki a legjobb. fugg a sorsolastol, agtol.

nalam a nemzetek ligaja sokkal jobban megmutatja, ki a tokos. ott kb mindenki jatszik mindekivel. aki szar az kieesik.
1 meccsen lehet barmit, de 2 meccsen altalaban kijon h ki a jobb.igaz a donto torna ott is 1 meccses, de az ut elotte sokkal jobban megmutatja a viszonyokat

Oszinten az ukranok, mint tob 8 csapat europaban?
YoungZeeZee
Ez igaz, de ez az egyenes kiesés rendszer ilyen. Mindig azt kell legyőzni, aki szembejön.

Az ukránok meg nyilván nem tartoznak Európa legjobb 8 csapata, de ok kaptak egy esélyt, amivel élni tudtak. Én egyáltalán nem sajnálom tőlük, hogy eddig eljutottak.
roberto23
Maga az eb formatum mint csoportok ahol 1-1 meccs van aztan playoff.no mind1.en igy latom miota van az nl
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
NFL közvetítés eleji gyors pozitívum és negatívum :

Olaszország :
- Csapategység és támadókedv, Mancini okosan kitalálta hogy mennyi kell előre, mivel hátul bíznak az öregekben és Donnarummában
- Írtam hogy Spinazzola az olaszok Sterlingje, de abba a pozícióba ez kell, a gyorsaság, aztán be kell adni, hiányozni fog, de szerintem Emerson meg fogja oldani ezt a részét (lásd Di Lorenzo rosszabb, de nem volt akkora impactje a másik oldalon)

Spanyolország :
- Lehetetlen módon sose kapnak ki, helyzetek kialakítása
- nincs vérbeli befejező, Moreno a szezon során bemutatta hogy erre képes, remélhetőleg a büntetőpárbajban hogy belőtte ez tud segíteni az önbizalmán, valamint Enrique se jó edző, pl Ferran Torres csatárban a fizikális védőkkel szemben esélytelen, ő egy jő flashy szélső

Dánia :
- a csapatösszhang, Eriksen eset után még jobban megvan a kapocs, ez extra erő, elől ez a Dolberg-Y.Poulsen duó nagyon jó, amit Braithwaite se tud lehúzni
- a kezdő hiába szerintem Európa szintű amivel fel lehet venni a versenyt, de a cserék nem azok

Anglia :
- Talentben övék a legjobb csapat, egyéni villanások simán jöhetnek a kispadról is, plusz a hazai pálya előnye
- Southgate nagyon eltökélt hogy az ő módszere jó, de az első vereség után sokan fogják otthon elküldeni az anyjába, plusz neki külön emlék egy Wembleyben játszott elődöntő '96-ból

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
No szerintetek ki az elődöntők 3 legjobb játékosa?
Talent és forma együtt

Innentől már jobbára az egyéni villanások kéne döntsenek
FLZOLI
Támadóknál:
Kane-Sterling páros
Chiesa-Insigne duó, Berardi faktor
Olmo-Morata-Moreno
Dolberg + szélsőbeadások

Védekezésben:
Maguire-Stones-Rice-Phillips sor
Verratti + 2 olasz CB+Donnarumma
Laporte + Simón bravúrfaktor
Schmeichel-Kjaer-Hojbjerg tandem

Legjobb wingbackek: Shaw, Spinazzola, Maehle, Azpilicueta

Leggyengébb pontok:
Eng- Southgate taktika, egyénileg Pickford hülyeségei, Mountnak nincs szerepe
Esp- Laporte párja, főképp Pau Torres; WB visszazárás - Jordi Alba; középen Busquets sebezgetősége; elől helyzetkihasználás (Moreno főleg)
Den - nincs igazán, Wasstól többet vártam, Dolbergnek nincs alternatívája, mert Braithwait szar
Ita- Di Lorenzo+ Spina helyettesítése, Immobile bénasága

Willie Parker
Nem néztél Valencia meccseket, Wass ilyen béna 😀
Amúgy szerintem Dolbergnek lehet alternatívája, Cornelius nem volt rossz amikor beszállt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
No szerintetek ki az elődöntők 3 legjobb játékosa?
Talent és forma együtt

Innentől már jobbára az egyéni villanások kéne döntsenek
FLZOLI
Támadóknál:
Kane-Sterling páros
Chiesa-Insigne duó, Berardi faktor
Olmo-Morata-Moreno
Dolberg + szélsőbeadások

Védekezésben:
Maguire-Stones-Rice-Phillips sor
Verratti + 2 olasz CB+Donnarumma
Laporte + Simón bravúrfaktor
Schmeichel-Kjaer-Hojbjerg tandem

Legjobb wingbackek: Shaw, Spinazzola, Maehle, Azpilicueta

Leggyengébb pontok:
Eng- Southgate taktika, egyénileg Pickford hülyeségei, Mountnak nincs szerepe
Esp- Laporte párja, főképp Pau Torres; WB visszazárás - Jordi Alba; középen Busquets sebezgetősége; elől helyzetkihasználás (Moreno főleg)
Den - nincs igazán, Wasstól többet vártam, Dolbergnek nincs alternatívája, mert Braithwait szar
Ita- Di Lorenzo+ Spina helyettesítése, Immobile bénasága

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez jo vot dicsak. Southgate is korrekt csapatot rakott ossze. Mondjuk az ujonnan betett Mount sokaig kilogott lefele.

Sterlingnek meg jot tett, hogy az ideny vegen kevesebbet jatszott, es kipihentebb, a sok elvesztett labda es a nulla esz ellenere jol tolja eddig az Ebn. Nem hittem volna, hogy ezt leirhatom vele kapcsolatban, az elmult egy evben jobbara nem jatszik jol a Cityben.

Kane meg formaba lendult. Tartok a danoktol, az Eb legjobb csapata eddig szerintem. De remelem a legjobbakat.
Stez
sterling mind2 félidő elején 15 percig csapat játékot tolt, aztán meg a szokásos rácsavarodik a labdára amíg véget nem ér a pálya
Negritis
Mint mindig. Ezt tudja. Szerintem elkepesztoen tulertekelt jatekos, mar a Poolban is az volt, nem tudom, miert van erte odaig Guardiola, de ugy tunik, hogy sok edzonek aranyat er, hogy a szelen Sterling a gyorsasagaval meg tudja bontani a vedelmet, illetve moge tud kerulni. Es meg az sem zavarja oket, hogy azert a merleg masik oldalan rengeteg kihagyott ziccer, sok elvesztett labda van, meg igy is megeri ot jatszatni. Nekem nem erne meg, de Pep tudja.

Mondjuk a Citynek erthetetlen ez a csatar nelkuli jateka, amikor Pep Sterlinget benyomja kozepre befejezonek.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 103 — The Mathematician
Ez jo vot dicsak. Southgate is korrekt csapatot rakott ossze. Mondjuk az ujonnan betett Mount sokaig kilogott lefele.

Sterlingnek meg jot tett, hogy az ideny vegen kevesebbet jatszott, es kipihentebb, a sok elvesztett labda es a nulla esz ellenere jol tolja eddig az Ebn. Nem hittem volna, hogy ezt leirhatom vele kapcsolatban, az elmult egy evben jobbara nem jatszik jol a Cityben.

Kane meg formaba lendult. Tartok a danoktol, az Eb legjobb csapata eddig szerintem. De remelem a legjobbakat.
Stez
sterling mind2 félidő elején 15 percig csapat játékot tolt, aztán meg a szokásos rácsavarodik a labdára amíg véget nem ér a pálya

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!