Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
no
7 289
ezt is ertenem, de igy nezve sincs Anglia konnyebb agon hisz jatszottak egy naggyal. Az Olaszok a jelen egyik "nagy" Belgiummal jatszott, Spanyolok 0. De mindegy csak erdekelt, hogy barmelyik csoportelso mit tudott volna tenni az aguk erdekeben.vannak az emberek fejében a "nagy" csapatok, illetve a "kicsik", és ez a két halmaz között míg világ a világ, nincs átjárás, teljesen független a felosztás a keret erősségétől, az aktuális formától vagy a mutatott játéktólNem kotozkodesbol, de en EB-VB-t nezek, ott se az osszes meccset, de mit jelent a konnyebb ag? A csoportjaban levok kozul elso lett ahogy kell es a 2. es 3. is becsulettel helyt allt. Az hogy a Spanyolok nem tudtak elsok lenni, vagy a Hollandok nem tudtak elverni a Cseheket stb...stb az nem az Angolokon mult. Nem latom hogy a Spanyoloknak mitol nehezebb az aguk vagy hogy nezem rosszul?Én mindig úgy vagyok, hogy aki eljut a döntőig, az megérdemli. Ha az angolok, akkor ők, bár az az ág könnyebb volt kicsit......Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.En az olasz-angol döntőnél leszek így, illetve egy csapat nem érdemli meg sztem és azok a spanyolok. Ha a másik 3ból nyer valamelyik akkor én is örülni fogok.
Ez egy jó torna.
csi77
davemayer
csi77
no
r.baggio
több mint 3 éve
vannak az emberek fejében a "nagy" csapatok, illetve a "kicsik", és ez a két halmaz között míg világ a világ, nincs átjárás, teljesen független a felosztás a keret erősségétől, az aktuális formától vagy a mutatott játéktólNem kotozkodesbol, de en EB-VB-t nezek, ott se az osszes meccset, de mit jelent a konnyebb ag? A csoportjaban levok kozul elso lett ahogy kell es a 2. es 3. is becsulettel helyt allt. Az hogy a Spanyolok nem tudtak elsok lenni, vagy a Hollandok nem tudtak elverni a Cseheket stb...stb az nem az Angolokon mult. Nem latom hogy a Spanyoloknak mitol nehezebb az aguk vagy hogy nezem rosszul?Én mindig úgy vagyok, hogy aki eljut a döntőig, az megérdemli. Ha az angolok, akkor ők, bár az az ág könnyebb volt kicsit......Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.En az olasz-angol döntőnél leszek így, illetve egy csapat nem érdemli meg sztem és azok a spanyolok. Ha a másik 3ból nyer valamelyik akkor én is örülni fogok.
Ez egy jó torna.
csi77
davemayer
csi77
no
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
no
7 289
Nem kotozkodesbol, de en EB-VB-t nezek, ott se az osszes meccset, de mit jelent a konnyebb ag? A csoportjaban levok kozul elso lett ahogy kell es a 2. es 3. is becsulettel helyt allt. Az hogy a Spanyolok nem tudtak elsok lenni, vagy a Hollandok nem tudtak elverni a Cseheket stb...stb az nem az Angolokon mult. Nem latom hogy a Spanyoloknak mitol nehezebb az aguk vagy hogy nezem rosszul?Én mindig úgy vagyok, hogy aki eljut a döntőig, az megérdemli. Ha az angolok, akkor ők, bár az az ág könnyebb volt kicsit......Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.En az olasz-angol döntőnél leszek így, illetve egy csapat nem érdemli meg sztem és azok a spanyolok. Ha a másik 3ból nyer valamelyik akkor én is örülni fogok.
Ez egy jó torna.
csi77
davemayer
csi77
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Az olasz-dán döntő lenne a legjobb, a spanyol-angolt nagyon nem szeretném
több mint 3 éve
Önnek telitalálata van! 😊német megvan, de mi volt a másik? francia?Nem írom le, mely két csapat kipottyanásának örültem nagyon, mert korábban már megnyilvánultam velük kapcsolatban...😊 A kárörömöt viszont kihagytam, azt nem szeretem. Előre szidom őket, de nem megyek oda (azaz jövök ide) senki orra alá dörgölni, hogy bibibi kiestetek.Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.egyem az ízlésedet, én már a 8 között is csak nagy duzzogva csak egy dán vagy svejci győzelemnek tudtam volna önfeledten örülni 😀
Ez egy jó torna.
csi77
eaglesmcnabb
A mostani négyesből a dánok győzelme szép lenne, az olaszokra tippeltem az elején, a spanyolokkal mindig szimpatizáltam és hát ezek az angolok tudnak focizni, úgy tűnik. Így, bár van amelyiknek jobban drukkolok, de nem lenne gáz egyik sem
csi77
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
német megvan, de mi volt a másik? francia?Nem írom le, mely két csapat kipottyanásának örültem nagyon, mert korábban már megnyilvánultam velük kapcsolatban...😊 A kárörömöt viszont kihagytam, azt nem szeretem. Előre szidom őket, de nem megyek oda (azaz jövök ide) senki orra alá dörgölni, hogy bibibi kiestetek.Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.egyem az ízlésedet, én már a 8 között is csak nagy duzzogva csak egy dán vagy svejci győzelemnek tudtam volna önfeledten örülni 😀
Ez egy jó torna.
csi77
eaglesmcnabb
A mostani négyesből a dánok győzelme szép lenne, az olaszokra tippeltem az elején, a spanyolokkal mindig szimpatizáltam és hát ezek az angolok tudnak focizni, úgy tűnik. Így, bár van amelyiknek jobban drukkolok, de nem lenne gáz egyik sem
csi77
több mint 3 éve
Nem írom le, mely két csapat kipottyanásának örültem nagyon, mert korábban már megnyilvánultam velük kapcsolatban...😊 A kárörömöt viszont kihagytam, azt nem szeretem. Előre szidom őket, de nem megyek oda (azaz jövök ide) senki orra alá dörgölni, hogy bibibi kiestetek.Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.egyem az ízlésedet, én már a 8 között is csak nagy duzzogva csak egy dán vagy svejci győzelemnek tudtam volna önfeledten örülni 😀
Ez egy jó torna.
csi77
eaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Én mindig úgy vagyok, hogy aki eljut a döntőig, az megérdemli. Ha az angolok, akkor ők, bár az az ág könnyebb volt kicsit......Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.En az olasz-angol döntőnél leszek így, illetve egy csapat nem érdemli meg sztem és azok a spanyolok. Ha a másik 3ból nyer valamelyik akkor én is örülni fogok.
Ez egy jó torna.
csi77
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Nekem is maradtak a dánok. 😀Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.egyem az ízlésedet, én már a 8 között is csak nagy duzzogva csak egy dán vagy svejci győzelemnek tudtam volna önfeledten örülni 😀
Ez egy jó torna.
csi77
eaglesmcnabb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.egyem az ízlésedet, én már a 8 között is csak nagy duzzogva csak egy dán vagy svejci győzelemnek tudtam volna önfeledten örülni 😀
Ez egy jó torna.
csi77
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.En az olasz-angol döntőnél leszek így, illetve egy csapat nem érdemli meg sztem és azok a spanyolok. Ha a másik 3ból nyer valamelyik akkor én is örülni fogok.
Ez egy jó torna.
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bárki csak ne az olaszok 😁Spanyolok ne nyerjenek a többivel kitudok egyezni…nálam ugyanez vonatkozik az angolokra, de legjobban magasan a dánoknak örülnék.
Toca
csebi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nyerjenek az olaszok és téma lezárva 😉Spanyolok ne nyerjenek a többivel kitudok egyezni…nálam ugyanez vonatkozik az angolokra, de legjobban magasan a dánoknak örülnék.
Toca
csebi
több mint 3 éve
Spanyolok ne nyerjenek a többivel kitudok egyezni…nálam ugyanez vonatkozik az angolokra, de legjobban magasan a dánoknak örülnék.
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Spanyolok ne nyerjenek a többivel kitudok egyezni…
több mint 3 éve
Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.Én kettővel vagyok most így 😊 de ha a másik kettő közül nyer vmelyik az sem tragédia.
Ez egy jó torna.
csi77
több mint 3 éve
Nem is emlékszem olyan tornára, ahová az elődöntőbe olyan csapat jutott be, akik közül bármelyik nyer, kifejezetten örülök.Ez egy jó torna.
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Maga az eb formatum mint csoportok ahol 1-1 meccs van aztan playoff.no mind1.en igy latom miota van az nlEz igaz, de ez az egyenes kiesés rendszer ilyen. Mindig azt kell legyőzni, aki szembejön.en hiszek benne, mert ez a fajta rendszer nem alkalmas arra, hogy eldontse ki a legjobb. fugg a sorsolastol, agtol.Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Én nem hiszek ebben a ki mit érdemelt volna dologban. Szerintem az a négy csapat érdemelte meg, aki ott van.
nagylaza
Amúgy ezt a belga hypeot se értem teljesen. Baromi jó játékosokból áll a keret, de valahogy nem éreztem rajtuk azt az átütő erőt.
roberto23
nalam a nemzetek ligaja sokkal jobban megmutatja, ki a tokos. ott kb mindenki jatszik mindekivel. aki szar az kieesik.
1 meccsen lehet barmit, de 2 meccsen altalaban kijon h ki a jobb.igaz a donto torna ott is 1 meccses, de az ut elotte sokkal jobban megmutatja a viszonyokat
Oszinten az ukranok, mint tob 8 csapat europaban?
YoungZeeZee
Az ukránok meg nyilván nem tartoznak Európa legjobb 8 csapata, de ok kaptak egy esélyt, amivel élni tudtak. Én egyáltalán nem sajnálom tőlük, hogy eddig eljutottak.
roberto23
több mint 3 éve
NFL közvetítés eleji gyors pozitívum és negatívum :Olaszország :
- Csapategység és támadókedv, Mancini okosan kitalálta hogy mennyi kell előre, mivel hátul bíznak az öregekben és Donnarummában
- Írtam hogy Spinazzola az olaszok Sterlingje, de abba a pozícióba ez kell, a gyorsaság, aztán be kell adni, hiányozni fog, de szerintem Emerson meg fogja oldani ezt a részét (lásd Di Lorenzo rosszabb, de nem volt akkora impactje a másik oldalon)
Spanyolország :
- Lehetetlen módon sose kapnak ki, helyzetek kialakítása
- nincs vérbeli befejező, Moreno a szezon során bemutatta hogy erre képes, remélhetőleg a büntetőpárbajban hogy belőtte ez tud segíteni az önbizalmán, valamint Enrique se jó edző, pl Ferran Torres csatárban a fizikális védőkkel szemben esélytelen, ő egy jő flashy szélső
Dánia :
- a csapatösszhang, Eriksen eset után még jobban megvan a kapocs, ez extra erő, elől ez a Dolberg-Y.Poulsen duó nagyon jó, amit Braithwaite se tud lehúzni
- a kezdő hiába szerintem Európa szintű amivel fel lehet venni a versenyt, de a cserék nem azok
Anglia :
- Talentben övék a legjobb csapat, egyéni villanások simán jöhetnek a kispadról is, plusz a hazai pálya előnye
- Southgate nagyon eltökélt hogy az ő módszere jó, de az első vereség után sokan fogják otthon elküldeni az anyjába, plusz neki külön emlék egy Wembleyben játszott elődöntő '96-ból
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Nem néztél Valencia meccseket, Wass ilyen béna 😀No szerintetek ki az elődöntők 3 legjobb játékosa?Támadóknál:
Talent és forma együtt
Innentől már jobbára az egyéni villanások kéne döntsenek
FLZOLI
Kane-Sterling páros
Chiesa-Insigne duó, Berardi faktor
Olmo-Morata-Moreno
Dolberg + szélsőbeadások
Védekezésben:
Maguire-Stones-Rice-Phillips sor
Verratti + 2 olasz CB+Donnarumma
Laporte + Simón bravúrfaktor
Schmeichel-Kjaer-Hojbjerg tandem
Legjobb wingbackek: Shaw, Spinazzola, Maehle, Azpilicueta
Leggyengébb pontok:
Eng- Southgate taktika, egyénileg Pickford hülyeségei, Mountnak nincs szerepe
Esp- Laporte párja, főképp Pau Torres; WB visszazárás - Jordi Alba; középen Busquets sebezgetősége; elől helyzetkihasználás (Moreno főleg)
Den - nincs igazán, Wasstól többet vártam, Dolbergnek nincs alternatívája, mert Braithwait szar
Ita- Di Lorenzo+ Spina helyettesítése, Immobile bénasága
Willie Parker
Amúgy szerintem Dolbergnek lehet alternatívája, Cornelius nem volt rossz amikor beszállt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
No szerintetek ki az elődöntők 3 legjobb játékosa?Támadóknál:
Talent és forma együtt
Innentől már jobbára az egyéni villanások kéne döntsenek
FLZOLI
Kane-Sterling páros
Chiesa-Insigne duó, Berardi faktor
Olmo-Morata-Moreno
Dolberg + szélsőbeadások
Védekezésben:
Maguire-Stones-Rice-Phillips sor
Verratti + 2 olasz CB+Donnarumma
Laporte + Simón bravúrfaktor
Schmeichel-Kjaer-Hojbjerg tandem
Legjobb wingbackek: Shaw, Spinazzola, Maehle, Azpilicueta
Leggyengébb pontok:
Eng- Southgate taktika, egyénileg Pickford hülyeségei, Mountnak nincs szerepe
Esp- Laporte párja, főképp Pau Torres; WB visszazárás - Jordi Alba; középen Busquets sebezgetősége; elől helyzetkihasználás (Moreno főleg)
Den - nincs igazán, Wasstól többet vártam, Dolbergnek nincs alternatívája, mert Braithwait szar
Ita- Di Lorenzo+ Spina helyettesítése, Immobile bénasága
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Mint mindig. Ezt tudja. Szerintem elkepesztoen tulertekelt jatekos, mar a Poolban is az volt, nem tudom, miert van erte odaig Guardiola, de ugy tunik, hogy sok edzonek aranyat er, hogy a szelen Sterling a gyorsasagaval meg tudja bontani a vedelmet, illetve moge tud kerulni. Es meg az sem zavarja oket, hogy azert a merleg masik oldalan rengeteg kihagyott ziccer, sok elvesztett labda van, meg igy is megeri ot jatszatni. Nekem nem erne meg, de Pep tudja.Ez jo vot dicsak. Southgate is korrekt csapatot rakott ossze. Mondjuk az ujonnan betett Mount sokaig kilogott lefele.sterling mind2 félidő elején 15 percig csapat játékot tolt, aztán meg a szokásos rácsavarodik a labdára amíg véget nem ér a pálya
Sterlingnek meg jot tett, hogy az ideny vegen kevesebbet jatszott, es kipihentebb, a sok elvesztett labda es a nulla esz ellenere jol tolja eddig az Ebn. Nem hittem volna, hogy ezt leirhatom vele kapcsolatban, az elmult egy evben jobbara nem jatszik jol a Cityben.
Kane meg formaba lendult. Tartok a danoktol, az Eb legjobb csapata eddig szerintem. De remelem a legjobbakat.
Stez
Negritis
Mondjuk a Citynek erthetetlen ez a csatar nelkuli jateka, amikor Pep Sterlinget benyomja kozepre befejezonek.
több mint 3 éve
Ez jo vot dicsak. Southgate is korrekt csapatot rakott ossze. Mondjuk az ujonnan betett Mount sokaig kilogott lefele.sterling mind2 félidő elején 15 percig csapat játékot tolt, aztán meg a szokásos rácsavarodik a labdára amíg véget nem ér a pálya
Sterlingnek meg jot tett, hogy az ideny vegen kevesebbet jatszott, es kipihentebb, a sok elvesztett labda es a nulla esz ellenere jol tolja eddig az Ebn. Nem hittem volna, hogy ezt leirhatom vele kapcsolatban, az elmult egy evben jobbara nem jatszik jol a Cityben.
Kane meg formaba lendult. Tartok a danoktol, az Eb legjobb csapata eddig szerintem. De remelem a legjobbakat.
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!